2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@kilici hocam valla yaptım artık Tekirdağ a tercihi çok ihtimal vermiyorum ama hayırlısı
-
Başvuruyu bugün tamamlayabildim eksik birşey yapmamak adına teyit etmek istiyorum.
Başvuru durumu gönderildi diyor başka yapmam gereken bişey var mı?
Başvuru formunun çıktısını alamıyorum tercihler bittikten sonra alabilirsiniz gibi bişey diyor.
Evrak gönderme yok sadece online başvuru doğru mudur? -
@totti gib insanları paranoyaklaştırdı iyice bir sorun yok kardeşim hayırlı uğurlu olsun.
-
@guyan-gelmiş Valla gib in sistemi insanı paranoyak ediyor. Bu özgeçmişim telefondan acayip düzensiz gözüküyor.Siz hiç satır atlamadan düz mü yazdınız arkadaşlar ?
-
@De_lorean 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@SR ben yıllardır elen elen 31 oldum bu sene ücretsiz izne ayrılcam son defa vmy muy için hazırlancam
Hayırlısı hocam inşallah gerek kalmaz izne ayrılmaya.
-
23033 hayırlı olsun herkesin tercihi.Gönderildi yazısı falan yoktu ama başvurularım kısmında var olay bitmiş değil mi dostlar ?
-
Son dakika Ankara yazacağım sanırım. Sizce kaçla kapatır Ankara. Spekülasyonsuz mantıklı açıklamalar bekliyorum. Benim analizime göre 82.4 gibi birşey olacak.
-
76 puanlı arkadaşımıza İstanbul yazdık gönderdik başvuruyu kendimin başvurusunu söylemeyeceğim başvurular bitince yazarım. Puanı 76 ama bilgi birikimi kesinlikle 88-90 arası kurum sınavında sağlam rakip olacak. Kendisi ev arkadaşım şuan
-
@safiTÜRK69 senin puanın kaçtı hocam
-
@ddguy 83 hocam
-
@safiTÜRK69 ankara sana da gelmezse kimseye gelmez zaten ankara bence max 82
-
Kankalar bi cevap verinde içimiz rahatlasın.başvurularım kısmında görünüyor ama gönderildi yazısı gelmedi.bişey yapmama gerek var mı?
-
@ddguy yok kardeşim öyle deme Ankara çok farklı. Bu sene çok sürpriz olacak yerler var. Gecen senelerle farklı olacak.
-
@Hipokrat başvurularım kısmına bak kardeş. Orada başvurun varsa sıkıntı Yok.
-
@Hipokrat gondere basinca direkt gidiyor hocam baska herhangi bir bildirim gelmiyor.eğer basvurularimda gorunuyorsa skntı yok hayirli ugurlu olsun
-
@Hipokrat 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
23033 hayırlı olsun herkesin tercihi.Gönderildi yazısı falan yoktu ama başvurularım kısmında var olay bitmiş değil mi dostlar ?
Ohaa dun aksamdan bu zamana 2000 kişi başvurmuş ben basvurdugumda 21000 lerdeydi
-
@asdfghjkl bugün ve yarın da baya kişi yüklenir
-
@safiTÜRK69 eyvallah kardeşim
-
@mali-aldanma eyvallah kardeşim ,hepimiz için hayırlı olur inşallah
-
Arkadaşlar başvurumu geri alıp özgeçmişimi yazmaya çalışıyorum ama belli bir karakterden sonra devam etmiyor ve daha 250 karakter bile değil. Yardımcı olabilir misiniz?