2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@bolulu puan kaç hocam bu arada sayının az olması ciddi bir risk
-
@mhmt68 77 hocam
-
@bolulu 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@mhmt68 77 hocam
Neden duzceyi düşündünüz istanbul 850 kişilik alım varken puaninizi da düşündüğümüzde
-
@mhmt68 risk almadan olmuyor ne yapalim
-
@bolulu kaybedecek çok bi seyiniz yoksa yani yaş, ekonomik durum, hayattan beklentiler vs. denemeye değer..
-
@mhmt68 istanbul yasanacak yer degil ben sakin yer istedim duzce yada bolu duzce acildi hayırlısı diyelim nasipte ne varsa o olur ne eksiği ne fazlası...
-
@göral ben de bitirdim hazır değilim
-
@gizem7 Al benden de o kadar artık üstüne bişey koymak için değil eldekinden olmamak için çalışıyorum inşallah çıkmış soruların benzeri gelir guyda da yeni bilgi sorarlarsa valla yapamam
-
@aylin hırslı biri değilim de benimki de acayip rahatlık
-
@bolulu Allah hayirlisini versin rizkiniz varsa olur..
-
14nde sınava gircez ya en gec ne zamana açıklanır bu sınav
-
@ddguy muhtemelen Çarşamba günü açıklanacak
-
@ddguy pazartesi bence en gec
-
@Atauni25 en gec iki gün diyolar di
-
@ddguy bnm aklımda kalan önceki sınavlar Çarşamba günü açıklanıyordu ondan söyledim
-
@Atauni25 o kadar uzatmasinlar ya hemen aciklasinlar valla kalbim dayanmıyo artık
-
@ddguy sınavdan 10 gün önceye kadar süreleri geçen sene 1 haftayı bulmuştu öyle hatırlıyorum
-
@ddguy gib belirsizlikler kurumu. Biz bu kadar belirsiz durumda gayretle çalışmaya çalısıyoruz ya helal olsun bize
-
Aynı gece açıklanıyor benim bildiğim
-
@miss-smith 10 gün olmasın ya Ayy valla stres oldum artık zaman yaklaştıkça biz zaten bu vakte kadar nasıl ders çalıştık ben ona hayret ediyorum