2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ucanizmirli Bu da mantıklı
-
@aylin değil Aylin emin ol
-
@A.smith hocam benim sevk tehir tarihim agustos hazırlık ve sınıflandırma işlemlerim ise haziranda askerlik şubesini aradım tecil tarihini 30 haziran dediler başvuruda da öyle yaptım yalan beyan olmasına dikkat edin tecil tarihiniz neyse onu yazın Eger bende Ağustos'ta askere gidersem mülakat düşündürüyor Ancak yapacak bişey Yok nasibimizde varsa zaten olur.ayrıca kurumu aradım askerlikte atama gelirse ne olur diye bu hakkınız yanmaz kimse askerde diye kazandığı kamu görevinden mahrum bırakılmaz dediler
-
@halilhy hocam benim sevk tarihi 30 eylül hazırlık işlemleri 1-30 eylül arasın da tamamlanmalı yazıyo celp dönemi kasım
-
@halilhy 30 eylül yazınca yalan beyan mı oluyo yani?
-
Hazır konusu açılmışken sorayım e devlette yazan tecil evrakında temmuz ayı görünüyor tecilin bitiş tarihi ama askerlik şubesinden verdikleri kağıtta 30 eylül yazıyor hangisi geçerli oluyor
-
Sanırım çıkmışları 100 kere çözsem 101. de yine yanlışım çıkacak yine yanlışım çıkacak Galiba artık yeni bilgilere kapalıyım. Sizde durumlar ne??
-
@gizem7 ben henüz imeceyi almadım hiçbir şey belli değilken umut vermesin diye
-
@gizem7 biri içimi okudu dedim hemen online oldum Bende aynı durumdayım bildiklerimi hep biliyorum ama o yeni bilgi dediklerimizde hep bi hata yapıyorum
-
@A.smith 30 eylül o zaman hocam ben dediğinize yalan demedim yalan beyana dikkat edelim hep beraber başımız ağrımasın anlamında dedim aynı sıkıntı bende de vardı bende hazırlık işlemlerinin son günü yapıp askerlik şubesinden teyit ettirdim siz de 30 eylül yapabilirsiniz
-
Arkadaslar basvuru tamamlanınca mail falan geliyormu
-
Çıkmış soruları bir kere bitirdim . Ben hazırım
-
Guy tercihimi yaptım lakin her saniye kendime bir sürü sormaktan duramıyorum. İçimde bir garip his. Zaman gösterir lakin herkese iyi şeyler göstersin özellikle guy tercihi yapanlara. Arkadaşlar standart sapmanın yüksek olmadığı heryerin min 76 max 79 ile kapattığı bir sene olarak tarih yazarız. Sevgiler saygılar
-
Arkadaslar erteleme bitim tarihi 6 haziran
30 eylul tarihine kadar askerlik islemleri yonunden bir sakincasi yoktur.
Hangi tarihi yazmaliyim?
-
Düzce için tahmini olan var mı? Sadece tahmin..
-
Arkadaslar elinde 4t akademi deneme cozumleri olan var mi
-
tecili 2020 ye kadar olan ve puanı yüksek olanlar olarak sınavı kazanırsak sırf bu rahatlığımızdan kazanırız valla
-
@Lionsa 6 haziran
-
@gizem7 farkli soru turleri gormeni oneririm.4t nin guy denemesi falan.
-
@bolulu 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Düzce için tahmini olan var mı? Sadece tahmin..
En büyük suprizlerden biri..