2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@köyün-ağası 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Gib i aradım dedim durum nedir dedi bütün iller 81 üstü kapatır dedi dedi
İns kimse ciddiye almamıştır
-
@köyün-ağası tovbe ben kim yatır olmak kim
-
@John-Nash Hocam senin neler yaptığımı bilmem mümkün değil sadece yazdığın mesaj Hakkı'nda yorum yaptım ben. İstanbul'a yığılma çok fazla demek şu saatlerde söylenebilecek bir şey değil.
-
@kilici HAKLISIN HOCAM BOŞ BULUNDUM BELKİ BEN ŞU SAATLERDE KARARSIZIM İSTANBUL YAZABİLİRİM AFFINIZA SIĞINIYORUM YORUMLARIMI KALDIRCAM
-
@ddguy 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@john-nash hocama boşuna yüklenmeyin gençler ilan gelsin diye onun verdiği emeği kimse burda vermemistir emin olun biz çok geceler bekledik uykusuz kaldık o günler hala aklımda dediği de doğru etkinlik için cabalayan üstüne alınmasın ama burda yeni yeni insanlar var biz ilan için emek verirken sadece bu siteyi okuyup amann deyip sayfayi kapatan çok insan var onun spekülasyon amacı olsaydı bunca zaman emek vermezdi ki John her zaman yazan biri değildir hakkına girmeyin kardeşler @miss-smith @aylin @aycan @niloya @köyün-ağası @pomak bi kaç isim daha vardı hatırlamıyorum biz bu grupla az beklemedik TGRT haberi maili mektupları etkinlik günlerini
Devrecilik mi var burda
-
@ekonomistt1 aynen hocam birebir aynı sorular da çok nadir çıkmış. Öyle sınav birbirini takip etmiyor. %75'i geçmiş sınavlara göre çıksa da geriye kalan %25 belirleyici oluyor. Tek kelimelik cevapları bu seviyedeki herkes doğru yapar. Önemli olan belirleyici soruları yapmak. Bu da konuya hakim olanların kazanacağını gösteriyor.
-
@kilici var tabi devrem olur zatlari:-D
-
@kilici var tabi devrem olur zatlari:-D
Devrecilik yapanlara pek iyi gözle bakmazlar yalnız
-
@kilici iyi olana elbetteki iyi gözle bakmayan da olur derdimiz kimin ne gözle baktığı değil derdimiz iyi insan olabilmek
-
@John-Nash Estağfirullah. Özür dilerim ben de. O tarz mesajlar görünce tutamıyorum kendimi.
-
arkadaşlar üniversitenin yanına bölümün adını yazdınız mı yoksa sadece üniversite adını mı yazdınız resimdeki gibi
-
@kilici devre ne onu bile anlamam kızım ben çok şey beklememek lazım erkek işi olan ifadelerden
-
@ddguy işin şakası tabi. Buradaki çoğu kişi gibi sen de iyi niyetli ve iyi birisin.
-
arkadaşlar referanslarda çalıştığı iş yeri adres ve telefonu yazıyo ya oraya ne yazdınız ben sadece çalıştığı kurum ve cep telefonlarını biliyorum yeterli oluyo mu acaba önceki alımlarda başvuru yapan arkadaşlar bi yardımcı olabilirler mi
-
80.95 le kocaeli yazdım arkadaşlar hayırlırısı olsun inşallah gelir
-
@davetsiz hocam o rakam düşer ya güncelleme yapana yeni aday numarası veriyo benim 2 tane var arkadaşların 3 4 olan var o rakam düşer
25 bine düşsün. 15 bin az mı 15.000x5(aile)=75.000 kişinin umudu söner..insan üzülüyor...
bu arada SGK 'yı da tebrik ediyorum yalandan yere 300 kişinin hayaliyle oynadılar bravo valla...bu yoklukta 300 kişi yalan oldu sınava girme ihtimali olan. şimdi 2- gün sonra açıklarlar bir de gel de sinir olma -
78 ile Maraş yazdım ama kararsizim urfa ile degistireyim mi lütfen yardım
-
76 ile hala dusunuyorum ne zormus ya degistrsem mi diye
-
sayfa acık beklıyorum
-
@efeece ikisi de gelir