2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Olucak böyle gerizekalılar
-
@kilici yok be ne dolacak şu il sonuçları bi açıklansin hele yazdım bi kaç hesap ismi onlara hesap sorulacak
-
@miss-smith hiç kimseden çekmedik şu gerizekalilardan çektiğimiz kadar
-
@Guy63 niye siliyorsun iletiyi??? Ekran görüntüsünü aldım. Kimse öğrenemiyor sonuçları kurumca açıklanmadıkça. Demekki sen sisteme kim kaç puanla başvuruyor başvurular bitmeden de görebiliyordun???? Sen ve içerden sana bilgi uçurana kesmezler mi ceza ...
DERLER ADAMADua et o istanbul 75 ile kapatmasın 73 72 falan olsun yoksa yaktım seni hile var bilgi uçurmuşlar diye yakana yapışırım
-
@miss-smith Yöneticilerden biri değiştirdi yorumunu troll olduğu anlaşılınca
-
@miss-smith onun zihniyeti de belli oldu yüksek puanlı lar diğer illere başvurdu Boz moralini 76 77 78 li arkadaşlar kal kurumdan nerde garip var bizi bulur zaten
-
-
@miss-smith Büyük ihtimal anketlere bakarak öyle bir sonuca vardı ama sanki sonuçlar açıklanmış gibi yorum yapmış. Bilgi sızdırma vs varsa da bir ip numarasına bakar herşey
-
@kilici aynen biz ilan gelcek mi duyumu bekleriz ama il seçim tercihi gibi adaletsizliklerin oldugu sistemde kurumca açıklanmadan iller şu puanda kapatmış duyumları miğdemizi bulandırır.
-
@paretowilfredo @Antimülakat hocam nassiniz
-
@ddguy onlar bizi seyrediyor
@paretowilfredo @Antimülakat -
@miss-smith ses cikmiyo onlardan da ben @paretowilfredo tercihini yap ailesi il seçiminin de sonuna geldik az kaldı inşaAllah mülakat konusacagimiz günlerde gelecek dostlar Allah yar ve yardımcıniz olsun a gibi ileti bekliyodum amma gelmedi
-
@ddguy resmi sonuçları beklıolar
-
istanbul yazıp pişman olup ders çalışamayan bi ben miyim
-
@fhas38 niye pişman oldun
-
@ddguy @miss-smith Selamın aleyküm dostlar. Bi sonuçlar belli olsun da o zaman bir şeyler deriz diye düşündüm. Şimdilik halen arafta çoğu kişi. Bekleyelim bakalım. Hep beraber çalışmalara devam edelim.
-
İlanlarla ilgili hiç bir bilgi sızdırılamadı ama puanlarda nasıl bı durum olur bilemiyorum.Ancak geçmiş yıllarda önceden puanları bu şekilde söyleyenler olmuş,hem De doğru bir şekilde
-
@fhas38 kurum sınavı sonucunda pisman olmamak icin çalışmalısın. antalya istanbul arasinda gunlerce dusunup son gun istanbul yazdim kurumu dusunup daha cok calismaya başladım
-
77.5 ile arkadasimin mardin olma olasiligi nedir yardim eder misiniz
-
@lal 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
İlanlarla ilgili hiç bir bilgi sızdırılamadı ama puanlarda nasıl bı durum olur bilemiyorum.Ancak geçmiş yıllarda önceden puanları bu şekilde söyleyenler olmuş,hem De doğru bir şekilde
Bu tür puan duyumları olan arkadaşlar özel mesaj yoluyla bana yazarlarsa çok mutlu olurum