2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@davetsiz cahillik deneyimsizlk belki hocam
-
@fhas38 İstanbul'un 80 ile kapatması %1 den daha az
-
Arkadaşlar Hatay ile ilgili tahmini olan var mı? Baya yüklenilmiş sanırım Hatay'a
-
Herkes doguyu mu yazmis ya
-
@fhas38 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@yyy gelmeme ihtimalinden dolayı pişman oldum facedeki yazanlara göre 79u görmicek. herkes 80+
Herkes 80+ olarak konuşuyorsa kesin düşük kapatacak istanbul
-
Şu ankete takılmayın arkadaşlar bursa ve Antalya nın önceki yıl 1ve 3. Sırada olduğu anketler gördü bu gözler diyeceksiniz tercih sonrası neden yalan söylesinler söylüyorlar adam 76 puanlı 86 diyor ve senin kurum sınavlarına çalışmanı engellemek istiyor malesef içimizde böyleleri var ve hiç az değiller düşünmeyin endişe etmeyin demiyorum ama çalış geçen zaman gelmiyor huy olmazsa kpss var ve kasım da bir kaza bela olmazsa yine guy olacak ve kpss puanınız düşük olursa kritik olursa yine aynı stresi yaşayacaksınız lütfen çalışın sonuçları merak ediyorsan ders aralarında 5dk bak çık merak etme kimse sen yoksun diye öldürmez kendini
-
@fhas38 facedeki tüm illerin yorumlarını okudum her yer de 80 üstü bi sürü insan yazmış merak etme. İstanbulun 79 a çıkma ihtimali yok ben 78,2yle yazdım bana gelmeyeblir evet ama sana gelicektir
-
Arkdaşlar bu sınava başvuran birebir belki 20 kişi tanıyorum ama hiç kimse bu anketlere katılmadı ben dahil. Kendinizi üzmek için yer aramayın lütfen. Salı günü açıklanacak zaten
-
@mali-aldanma hocam ben de Hatay yazdım. Yazarken bu kadar korkmamıştım ama yorumları okudukça pişman oldum. Herkesin puanı 80 üstü mü olur ya şaşkınım doğrusu Doğu yüksek kapatmaz umarım.
-
Arkadaşlar bu kadar ümitsiz olmayın yok 80 üstü bilmem ne bu iş nasip işi 4250 kişi girecek.Yaklasık kurumun sınav yapacağı kişi sayısının yarısı Istanbul için girecek,sıralama açısından veya anket açısından düşünmeyin sizin sıralama olarak guy olan veya başka yerlere atanan veya tercih yapmamış olan insanlar var.Anket falan hikaye yok şu puanla,yok şu sırayla kapatacakmış iyi bari girecek insanları biliyorsunuz madem kurum puanınıda söyleyin.Nasibinizde varsa puanınızda düşük dahi olsa 4249 kişi 80 üstü girer son kişi 75 le sen girersin yani 4250 kişi 80 üstü veya daha yüksek puanla kapatacak diyenlere şaşıyorum 4250 lannn şereflikoçhısarin nüfusu kadar adam girecek sınava.
-
Ya arkadaşlar bu yıl puanı 80 uzeri olan 9bin kişi var. Hadi bu 9binden 2 bini atanmis olsun bunlar basvuru falan yapmasin kaldi 7bin.. Guy sınavina 10bin kişi girecek. Bu durumda her gördüğünüz 80 ve üzeri puanlı kişi yalan söylüyor olamaz değil mi ? Hangi il kaçta kapatır bilmiyorum tahmin etmekte kolay değil ama bu açıdan düşünün birazda.. Herkes hakkında hayırlısı. .
-
Yaw şu yalandan ağlayanlara açıklama yapmayın lütfen. Tercihler yapıldı daha bekle gör. Gelmeyecek diyolar nedir ya bebe gibi
-
@akliselim gercekten mi hocam dunden beri uyuyamiyorum bursa ve antalya anket sonuclari 1 ve 3 demiydi biraz olsun icimi rahatladiniz
-
@birgaripiibfli puan kac hocam ankete katildinizmi
-
@birgaripiibfli hocam ben batman yazdim fakat 80 ustu bir grup insan orda da var hayirlisi artik
-
Mardin yazdık,burnumuzdan geldi bu nedir arkadaş! 80 altı puan yok ya resmen
-
@adam-simith evet hocam anketlere takılmayın illaki bazı yerler beklenenden yüksek kapanacaktır ama bunu kimse bilemez yapılan beyanları dikkate almayın sabredin çalışın olmazsa kpss var yolun sonu değil listeye kalınca da atanmıyoruz sonuçta kurum var mülakat var. Bu yıl puan ve sıralamaya baktığımızda 1.5 puanlık yükselme var ama bu nereye nasıl yansır bilemeyiz en iyi çalışmak çünkü zaman yok
-
@Kutyler merak etme ben varım 76.8 le
-
@xyz4954 hocam inşallah düşer sizlere kadar.Düşmesi lazım yani
-
@Kutyler puanin benimkinden iyi anladigim kadariyla buyuk ihtimalle rakibiz korkma milletin dedigi kadar yuksek kapatmaz oyle her yer