2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@birgaripmaliyeci senin oldu ya. Sen rahat ol. Senin olmazsa demek bizim hiç olmaz.
-
İstanbul 78 i geçmez bence rahat olun en yüksek kapatacağı puan 79 olur ki oda sürpriz olur bence
-
@xyz4954 Hocam rahatsın sen.Keşke sendeki rahatlık bende de olsada zor yani.Rahat değilim hiç
-
@meltem_90 kaç puan ile yaptın başvuru. Bnm tahminim 75 küsür ile kapatacak. Ki kapatmalı yoksa bnm de olmaz
-
@Kutyler alakasi yok hocam dunden beri ders calismiyorum maksat milleti rahatlatmak
-
Bu senenin antalya bursası Mersinle İstanbul olur mu dersiniz be? Eğer olursa Mersini tutturan kardeşiniz olarak çok bahtiyar olacağım. Ama diğer iller de çok yüksek kapatmaz inş. ve hem doğuyu yazıp hem de yüksek kapatırsa cidden üzülürüm.
-
İstanbul A çok yüklenilmiş ankara zaten şampiyonlar ligi izmir bursa Antalya yaşanacak yerler oralara da yüklenilmiş hatta yetmemiş doğu ya da yüklenilmiş Karadeniz de il yok Rize ve Artvin e yüklenilmiş İstanbul un yoğunluğundan kaçanlarda Tekirdağ Sakarya Kocaeli ve düzceye yüklenmiş yetmemiş doğunun Paris i Diyarbakır antep ve urfa da yüklenmişler az alan muş Bayburt vb lerine de kimse yazmaz kurumda rahat ederiz diyenler yüklenmiş mersine soğuğu sevmeyenler Erzurum Kars A da sıcağı sevmeyenler yüklenmiş
-
@xyz4954 Bizi Gibin nihai sonucu rahatlatır hocam ancak.Face'e bakınca durum çok fena
Ama Allah razı olsun iyi niyetinizden ötürü,inşallah eski puanlara kadar düşerde Doğu bizi mahçup etmez -
Zalim Gib
-
Anketler yanıltıcı daha dün gördüm adam vergi müfettişi istanbul guya ankete katılmış.
-
@malthusss 79.9 puanım
-
@ddguy aynen göz göre göre yedik. 79.9 benim.
-
Bnde İstanbul yazdım.Bn spekülasyon kurbanı oldum.Çalışmamı bile etkiliyo.Çünkü İstanbul memurluk kimse önermdedi yine önermiyolar.Ankara düşük kapatcak.Bn kurum sınavında Ankara yüksek kapatır diye çekşmdim.Eylül ekim gibi eğer guy ilanında Ankara olursa yine başvurcam herhalde.Tabi 2017 kpssden iyi bi puan alırsam.Benim durumumda çok kişi hep İstanbula yüklenmiş.Yorumlarım silinmediyse yazmıştım.İstanbulun kaderini 80 83 arası belirleyecek diye
-
Arkadaşlar bahsettiğiniz anketi göremedim içeriği nasıl. Yani tercihler bitmeden önce yapılmış ve şimdi açıklanmış bi anket mi yoksa tercihler bittikten sonra başlamış bi anket mi. Ki öyleyse kimin ne kadar doğru yazdgini nerden bilebiriz. Kafanızı çok takmayın derim ben çünkü herkes kendi kararını verdi ve nasipten öteye köy yok. Ancak ve ancak gib acikladiktan sonra öğrenebiliriz nerenin kaçla kapattığını. Geçen sene açıklanmadan kim bilebildi Antalya ile Bursa nin düşük kapatacagini. Herşeyin hayırlısi Allah tan arkadaşlar. Herkesin gönlüne göre olur inşallah..
-
Ankara şampiyonlar ligi olcak başlığını atan bu grubun manipile 1.si oldu bnce.Benim gibi düşünenler İstanbula yüklenmiş.
-
istanbula yüklenilmiş deyip durmayın kalbime inicek
-
@Obra hocam yakinmisiz hatta aynı yani 79.94 benimde ben yazdım Antalya keşke yapsaydin ama nasip boyleymis artık inşaAllah istanbul olur mülakatta da geçer kazandiniz yazısını görmek nasip olsun inşaAllah üzülme
-
@yyy geçen seneki puandan az yüksek olur 78-79 olur.Bu sayı dahada düşerdi.Ankara yada İzmir bi 300 400 açsaydı
-
Antalya 80 le kapatmış bazıları duymasın
-
@guyguy bilmiyorum 77 yi çok geçmez gibi düşünüyorum bi yandan ,bi yandanda 79 a kadar çıkar diye. Facede gördüğüm kadaryla bütün yüksek puanlılar istanbul yazmamış her ile dağılmış doğuda dahil böyle olursa 77 olur ve inşallah böyle olur. Benim puanm tam arada çünkü