2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@kilici 3-5 85 puanlının yazdığını görmüşlerdir
-
Hatay kacla kapar tahmini bi tahminde bulunsak
-
Cok buyuk hata ettim galiba 76 ile yazdim gidip van yazmak agri yazmak varken
-
Arkadaslar guy da eski sisteme goremi sorulari cozucez yoksa yeni sistememi sorular hazirlanmismidir sizce ????
-
@şengüll bimer bu konuda yururlukte olan mevzuata gore diye yanit vermis . 16 nisan da yururluge giren maddeleri yeni haliyle cevapliycaz
-
@fhas38 acikcasi bu kadar buyuk il açılmışken istanbul 79 la kapatmaz diye düşünüyorum 77 civari olur bence
-
Şu anket nerde ya face te girmediğim grup kalmadi
-
@adam-simith kardeş ben ağrı yazdım 75 le. Nerde bu anket filan. Neye göre değerlendiriyorsun bi bana da link yollasana
-
@Fabrizio Buraya anketin ekran görüntüsünü atan tek adam. Adam gibi adam Tekrar rica ediyoruz senden
-
Herkes Gibi bekliyor. Bakalım 2017nin şanslı illeri ve şanssız illeri hangileri olacak. Ankara Antalya Bursa İzmir en yüksek kapatacak iller olacak bence. Yüksek kapatmasa da kurum sınavındaki en yüksek skorlar burada olacak bence. Buraları affetmezler gibime geliyor. Not: Ben buraları yazmadım sadece böyle düşünüyorum. Zaten başvurudan önce hiçbir il hakkında yorum yapmadım. Bu saatten sonra spekülasyon da yapamam. Herkes başvurusunu yaptı. Tamamen subjektif öngörülerim bunlar. Müneccim değilim.
-
@kilici kardeş ben telden çektim ama yarısı çıktı istersen ataym
-
@sametuzeyir Çok iyi olur hocam eyvallah
-
-
@oguzidane KPSS A GRUBU 'nda
-
-
Bir de 2500 kişinin katıldığı anket varmış onu da paylaşabilirsiniz. Ben nerede olduğunu bilmiyorum tam olarak.
-
@guylassakartık bu o işte
-
Tamam saolasın
-
Antalya 80 le kapatır derken şaka yapmıştım diyarbakırın mardinin kaçla kapattığını soran var çoğu arkadasın psikolojisi bozulmuş:)
-
Konyada ki bu 50 kişini. Puan ortalaması yazıyor mu kankalar