2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Erzincan ardahandan düşük kapatrsa gel gör halimi ...
-
Tam bir kumar işte. Ne söylesen boş. Gib de tutturan sayısal loto falan oynasın yılbaşını kaçırmasın:)
-
@köyün-ağası arkadaşlar bu arkadaş içerden bilgi alıyo daha önce de tutturdugu oldu ilan gelmesinde çok bilgi vermişti
-
@ddguy evet hatırladım o kişi bu kişi miymişş
-
@ddguy istediğin kadar de mesajları kapattım
-
Aga yazsın o zaman bizde bilelim. Beklemeyelim 3 gün daha
-
@guylassakartık istanbul 75 la kapatmış diğer iller de 80 81 arasıymış
-
-
Anketteki sayılara göre oran orantı yaparsak 2500 kişiden 484 ü istanbul tercih etmiş. 25 bin kişide 4830 kişiye tekabül eder. 4830 kişiden 600 ü sınava giremeyecek eğer ankette doğru oy kullandılarsa.
-
@köyün-ağası urfa da yazılidan elenirsin sen yapamazsin
-
@aylin bu kuzu bu sessiz olduğuna bakma ne derse çıktı Antalya 80 le kapatsin bak gör ben ona neler yapcam
-
@köyün-ağası 3 il bile 80i geçmez. Ayrıca Gib de öyle önceden öğrenecek adam çok yoktur bence. Olsa burada ne işi var? Benim mantığıma ters. Minimum daire başkanı falan olması lazım bunu bilecek adam.
-
@guylassakartık daire başkanı eniştesi oluyo illeri de bu arkadaş söylemişti
-
Arkadaslar sinava girmeye hak kazananların sadece isimlerimi yazıyor yoksa puanlarda yazıyor mu?
-
@ddguy Bakalım hele bir tercihler açıklansın görelim. Spekülasyonu sevmediğimi söylemiştim. Antalya 80 le kapatırsa artık eniştesi daire başkanı dediğine göre.
-
@guylassakartık Antalya 80 le kapatmasin dua edin 425. Girmeye razıyım
-
@guylassakartık adam ciddi ciddi inandı bana:)
-
@köyün-ağası kardeşim bende 77.8le istanbul dedim gerçekten dediğin dogrumu?böyle bir konuda şaka yapmiyosundur umarim eğer istanbul 75le kapatirsa cidden çok güzel olur.ve bende ünlü bir alan hocasindan duydum istanbul düşük kapatacak dedi insAllah öyledir
-
@ddguy dostum inş. girersin. şunu anladım ki doğu açılınca millet doğuyu bile göze alıp yazıyor. Hiçbir yerin garantisi yok dostum bu guy işinde. Halbuki doğunun o soğunu yemiş biri olarak cidden kolay değil oralarda yaşamak, o yüzden yaşasın mersin:):) gerçi oralarda da suriyeli çok ama yapıcak bişi yok:) soğukta yaşamaktansa suriyelilerle yaşamayı tercih ederim.
-
@köyün-ağası ne inancam be, sence ben bu numaraları yer miyim? Ben istanbulda 10 sene yaşamış adamım.