2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@köyün-ağası kalbime indi ne gıcık sin ya sen
-
@ddguy benim de 79.96. Algıya gelmiş olmama kızıyorum aslında. Malumlarda orda burda hep Antalya yüksek puanlılardı. Nedense cesaret edemedim. Ankara ve Antalya algıcıları başarılı oldular bence.
-
@ddguy kalp atışlarını hissettin mi
-
@yyy hocam sen kimseye bakma yorum yapanlarda bi şey bilmiyo kurumda seni düşürmeye çalışmak isteyen adam da çok olur kimseye bakma sen inşaAllah sen kazanırsın çok amin
-
@Obra hatta benden de iyiymiş neyse sıkma canını ne olacağı belli olmaz belki giremem bende
-
@köyün-ağası bi an elim titredi ya sonra baktım sen gıcık aga puanın da iyi şimdi urfa ya bi şey derdim de neyse seni bigün fena trollicem
-
@ddguy tamam bekliyorum
-
@ddguy sağol hocam yaa inşallah sende kazanırsın canı gönülden istiyorum. Az emek vermediniz bu ilan için..
-
@köyün-ağası ayyy çok gıcık ettin beni ya nedir senden çektiğim ya offfffff
-
@yyy hepimiz emek verdik kardeşim şu an istanbulda kurumdan korkan adam var 79 78 diyo belli olmaz o is sen kimseye bakma Hatrim için iyi çalış şu insanların ağzının payını iyi ver lütfen
-
@ddguy hep buralardasın. Benim için de İstanbul olsun diye dua et çok amin
-
@turkkızı ohoooo sen zaten duamdasin beybisi demene gerek yok bilene istanbul güzeli seni ara verince buraya damliyorum
-
@ddguy :)canım benim Allah hepimizin gönlüne göre versin. Emeklerimizin karşılığını tez vakitte almak nasip olsun inşallah
-
@köyün-ağası 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Antalya 80 le kapatmış bazıları duymasın
Ağa seni içerden bilgi alıo die ifşa ederiz sonra uğraş dur
-
@miss-smith canım misimmmmm be
-
@ddguy aaaaa
-
@miss-smith alıştın tabi
-
@köyün-ağası konu çok hassas ve ciddi ağada olsan