2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Adem kılıçın özgün guy soru bankası da çok iyi. Deneme şeklinde değil konu konu. Tam Guyluk hazırlanmış gibi. Gerçi namı çok iyi değil ama ben yine de memnun kaldım. Faydalanabilirsiniz. 4t de ki sorulara bakın bence geçen senenin %80i ondan çıkmış diye yazıyor önsözde. Benden söylemesi.
-
yarin kac gibi aciklanir acaba arkadaslar
-
@guylassakartık 4t yayinlari her sinavda bilmem ne kadar tutturduk moduna giriyor ama bana hic samimi gelmiyor. Sinavyok ortadanasil tutturdugunu anliyosun
-
@köyün-ağası sen bide urfayı gör 95 le kapatacak @Klay-Thompson kendisinin süreç boyunca olumlu tek bir sözünü göremezsiniz, tam bir trol
-
Herkes adem imece filan derken ben oturmus hakimim cozuyorum Hakimlikten sonra bi aliskanlik oldu niyeyse kpss kitaplarina gecemiyorum girecegim aciklanirsa baslayim artik
-
@kismetnasip hele justice in o güzel soruları... Ekim kasım gibi olacak sınav inşallah
-
@kismetnasip dostum ben yazanı söylüyorum. en son sınavda tutturduk diyorlar. Belki tutturmamışlardır. Ben zaten en son guya girmedim ilk guyum.
-
@guylassakartık anladim zaten hocam. Ama cok samimiyetsiz geliyor, bide kutluay hocayi taniyinca ama yayin guzeldir ya. Cozmek tabiki faydali
-
Valla herşeyi akışına bıraktım son zamanlarda ne kadar plan yaparsam şu bitcek bu bitcek diye, o kadar bitiremiyorum. Stres oluyorum. Böyle bir sorunsalın içinde herşeye gözatmaya çalışcam olduğu kadar artık.
-
@kilici justice hayatta cozmem bir daha. Sinavla tamamen alakasiz bi kitap. Benim ilk hazirlanmamdi,bilemedim. Justice son aya birakmistim sinava dair umutlarimi bitirdi. Sinava bi girdim sinav cok basit. Bi tanidiga da vermek istemiyorum oda stres yapmasin diye. Ust uste koyunca sehpa gibi oluo. O sekilde kullanirim artik
-
Hukukta a kadroyu tek geçerim slim boy. Hiç öyle sehpa gibi olmuyor çok net ama hakimlik için yeterli bilmiyorum.
-
@kismetnasip O kitabın amacı zaten soru değil ki. Soru üzerinden konuyu anlatmak. onun için açıklamaları upuzun Ben çok çok faydasını gördüm hakimlik için olmazsa olmaz bence.
-
Bu gece biraz az konuşabilir mısınız sabah uyandığımda erken uyuduğum için bunalıma giriyorum iyi geceler
-
@sınavstilisti dostum bunalıma girmene gerek yok bende yatıcam. Ama bazı insanlar gece kuşu gibi uykusuz durabiliyorlar. Takdir ediyorum onları çünkü hiç geç yatmam.
-
@kilici anayasa ve idari kismi icin yararli olabilir belki. Ama diger kisimlar yararli degil bence. Konsensus,hakimim,kulliyattan sasmam:) bide yazin monopolu alirim. Ama justice zor
-
@aylin 87 88 le kurum nasıl kapatır ama hem kapatacaksada bunu dillendirmenin bi manası yok zaten fazlasıyla stresliyiz
-
@kismetnasip Peki tamam ben çalışırım o zaman
-
arkadaşlar herkes yarını bekliyor da yarın sonuçlar kesin açıklanacak diye bir kaide yok yalnız ona göe ayarlayalım kendimizi.
-
@gunes Bakanlık genelde sonuçları hep gece açıklıyor ama yarın geceye kalmaz inşallah
-
@yyy hocam sen nereyi yazdın ? Ben de garanti gözüyle düşünüp Tekirdağ yazdım ancak emin olamıyor tabi insan. Anketlerde biliyorsun herkes samimi şekilde işaretlemiş dahi olsa, kimin kaç puanla orayı tercih ettiğini bilemiyorsun. Ben de öyle düşününce rahatlıyorum biraz. Atıyorum ankete katılanların %20 si Tekirdağ'ı yazdığını söylese dahi bu yazanların sadece %5 inin puanının benim puanımın üstünde olması benim icin korkulacak birşey değil. Olaya bu açıdan bakınca 70 puanlının da o ankete katıldığını görüyorsun o biraz rahatlatsa da iste stres başka birşeye benzemiyor