2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@WilliamNiskanen Arkdaşım seni gerçekten bekliyorduk günün belli saatlerinde yaparız bunu. Guyla ilgili şuanda konuşacak bişey yok tercih yaptık beklemedeyiz beklerkende iki satır muhabbet ediyoruz. Gel sende aramıza
-
@WilliamNiskanen linç is coming
-
@Lamıcimiyok Allah gönlüne göre versin inşaAllah utandirmasin amin hocam inşaAllah nasip olur şu an ezan okunuyo kalbimden geçtin Allah yardımcımız olsun inşaAllah
-
Arkadaşlar guy 2012 ve 2013 kurum sınav puanlarını bilen var mı ? Bu yılların cıkmış sorularını cozunce moralim bozuldu acıkcası.Kpss de anlatılmayan sorular gördüm muhasebe ve iktisatta özellikle.
-
@akerlof bu sayfanın 1.sayfasında tüm bilgiler var ordan bakın
-
KPSS sonrası alımlar başlığını gören olmuştur.Arkadaşlar malum yarın veya diğer gün sıralama belli olur.Sıralamaya giremeyen elbette çok üzülecek ancak KPSS için çalışmayı bırakmayın. MHUY , SGK ve İLGÖÇ hemen ilana çıkacak.Bana göre MHUY ve SGK ya girmenin GUYdan daha kolay ve rahat süreçi var.
-
@WilliamNiskanen valla ben sıkılmadim hocam Sağol bizi düşündüğün içinde inanki sıkılmadik ama sen sıkıldiysan yapıcak bi şey yok okumayiver
-
@WilliamNiskanen Neden kızdın ki şimdi? İyi madem sen konuş o zaman dolu muhabbet yap. Ben sustum buraya kadarmış.
-
@miss-smith Teşekkür ederim lakin ben forumda dönen muhabbetlere pek katılma taraftarı değilim.
-
@akerlof muhasebede kpss de çok önem vermediğiniz maliyet muhasebesi kısmı guyda ayırt edici birde iktisatta işletme iktisatı diye bir ders var onunda notları facebookta kpss gruplarının dosyalar kısmında var iş görür ordan bakın derim
-
@ddguy Allah razı olsun hocam kulun kula duası makbuldür inşallah sende emeğinin karşılığını alırsın..
-
Bu memlekette üslup eksikliği var. rica etmek varken boş muhabbet çeviriyorsunuz demek. Bana yakışmaz ben asla karşımdakine böyle yazmazdım.
-
@WilliamNiskanen tamam hocam beklemedeyiz artık dediğim gibi tüm bilgiler verildi çalısılacak kaynaklar ortada artık bu başlık aynı kaderi paylaşan insanların bir toplantı yeri gibi düşünün lütfen önyargılı olmayın
-
@ddguy Güzel kardeşim çok açık ifade ettim sanıyordum ama sanırım senin seviyene inememişim. Dedim ki boş muhabetlerinizi özelde konuşun. Olmadı birbirinize numaranızı verin whatsappta konuşun. GUY ile ilgili bişey yazacaksanız ben okumaya hazırım ama boş muhabbetlerinizi değil.
-
@guylassakartık hocam arkadaşın girmediği sayfa yok zaten milyon tane sayfada adı var bizim bi tek guyumuz var ona da kimse karışmasın bi zahmet biz bu arkadaşla daha önce de sıkıntı yasamistik hatırlıyorum sen takma boşver
-
@safiTÜRK69 tahmin mi duyum mu nolur duyum olsun hemen gelsin ilanlar geçen yıl gibi kpss sonrası beklemeyelim
-
@WilliamNiskanen ben burda konuşmak istiyorum sıkıntısı var mı adminlerden tut herkes muhabbete ortak oluyo seni ilgilendirdigini düşünmüyorum
-
@aylin KESİN
-
@safiTÜRK69 yine döktürüyorsun
-
@miss-smith sayfanın basında 2012-2013 kurum sınav puanları yok ki hocam. Diğer bilgiler için tesekkürler.