2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@darkpassenger 650 kişi 100 mü çekti eğer böyleyse gerçekten normal bi durum değil bu sefer bilgiyi ölçen ve eleyici bir sınav olur da ezberciler değil hak edenler yerleşir inşallah
-
@Blancpain arkadaş onu demek istemedi fetönün parmağı var bu ışte. Nitekim de kesinlikle eli değmistir. puanlari en az 2 3 puan etkileyeceğini düşünüyorum.
-
@guyan-gelmiş 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@Blancpain arkadaş onu demek istemedi fetönün parmağı var bu ışte. Nitekim de kesinlikle eli değmistir. puanlari en az 2 3 puan etkileyeceğini düşünüyorum.
Ben onu düşünemedim hiç doğru ellerinin değmediği bir yer kalmamış zaten Allah yedikleri kul haklarının hesabını soracak hepsinden..
-
@ddguy evin kücük cocugu muamelesi gormek senin kaderin artik
-
Bimere o sınav için 100 alsn var mı diye soruldu gelen cevapta soruların tümünü tümünü doğu cevaplayan yok denildi zaten sorular çok basitti kpss den sonra çalışmayı bırakmayan 90-95 yapardı zaten
-
@köyün-ağası zaten genel itibari ile adamların sistemi o kolay sorular sordukları senelerde sorular çalınmış kpss 2010 cok kolaydı bir ton insan yaptı.niye gerçekten çalışıp yapan ile kopya yapan ayirt edilmesin diye. Ayni mantik burda da işliyor hakkıyla 90 95 100 yapanla ile kopya ile o puanlari alanlar iç içe
-
@Blancpain sınav her zamankilerden daha kolay değildi o işte başka işler vardı.
-
@guyan-gelmiş 2010 kpss ye girmedim bende sevinmiştim güzel net yaptım diye
-
@darkpassenger bunu ilk defa duydum. 650 kişinin full çekmesi normal şartlarda mümkün değil. İnsanın bütün güveni kayboluyor böyle durumlarda. Soruları hazırlayan, basan, dağıtan ekipten bir kişinin hatası bir sürü insanın hakkının yenmesine sebep oluyor.
-
@fiendish Pek esrarengiz komustun hocam ne gibi isler vardi
-
@fiendish kişidem kişiye değişir 15 gün çalışmayla 87 alan arkadadasım var çıkmış soruları ezberleyip girmişti
-
@köyün-ağası guydaki bu sistem çok saçma bence sonuçta uzman olacak giren kişi tamamen bilgi ölçmesi gerek bir sene sorduğunun aynısını diğer sene sorması ilginç umarım bu sefer eleyici bir sınav olur
-
@Guy63 gayette dışardan yazdım. Söylediğini espri olarak algılamak istiyorum yoksa bayağı saçmalıyorsun. Herkes istediği yeri yazabilir
-
650 muhabbeti doğru değil arkadaşlar. bi durun yav zaten ortalık karışık
-
@davetsiz muhtemelen abartılmıştir ama bu soruların fetö tarafından ellenilmediğine kimse beni inandıramaz
-
@davetsiz. Hocam o donem oyle konusulmustu Gercekten girenler hatirlar .. bimere filan yazilmis cevap gelmis bunlardan haberim yok ama sorular her zamanki minvaldeydi puanlar yuksek kapatmisti gecmis yillara gore
-
"İstanbulu niye tercih etmedin" diye soranlara bu twiti gösteriyorum
-
@ucanizmirli ne yaptin ya cigerimden vuruldum :
-
@ucanizmirli 20 milyon insan keriz yani öylemi türkiyenin 4te 1i
-
10numara guya bakabilen var mı? Özelden rica edecegim arkadaşlar