2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ddguy Henüz bir şey kaybetmedin ama şuradan bakınca ne çok şey kazandığını görüyorum. Kpss sonrası tüm alımlarda herkes seni düşünecek emin olabilirsin.:)
-
@sımplypassenger Sağol kardeşim Allah razı olsun dualarinizi eksik etmeyin
-
@karakalpaklı valla bugün üzüldüm ama bu kadar insan yazdı özelden yazdı gruba yazdı bi an dedim ki çok şükür sizlerin duası belki beni bi yere getirecek Allah hepinizden razı olsun
-
@ddguy Bundan sonra hedefinizi yükseltin hocam.Hedefi o kadar yüksek tutun ki bir altı bile sizi tatmin etsin.İnşallah olacak.
-
@ddguy sen şimdi uzuluyonda ,birde sınavı gecemeyenler kervanı da olacak daha.bu işler böyle maalesef.Döküle döküle yol alınıyor.Keske hepimizi alsalar
-
@83istanbul hocam kim o kişi ?? Allahından bulsunlar öteki tarafta elbet yüzleşilecek bunlar :(((
-
@hulyayasar hocam diğer illerin bir çoğu geçen senenin puanlarına yakın kapatmış ama Şırnak'ta ciddi bir yükseliş var . Gelmeyecek endişesiyle tercih edilmiş sanirim
-
@lal dualarım hep sizle emek veren herkese nasip olsun bazen emek vermek yetmiyo maalesef nasipten ötesi yoktur dediklerini yaşadık yasayacaz belki ama sabır ölmedik bin şükür napalım daha çok çalışırım elbet hayırlı bi kapı açılır Rabbim yeni sayfa acanlarin hep yardımcısıdir inşaAllah hayatıma yarın yeni bi sayfayla başlicam Allah hepinizden razı olsun
-
Kalbinin güzelligi belli hocam. Allah hayırlı kapılar açsın hepimize @ddguy daha önce de yazmıştım yine yazıyım dedim emekler karşılıksız kalmaz
-
@ddguy Senden de Rabbim razı olsun ,mülakat sonucunda adımızı görene kadar pes etmek yok.Sinava girmek belki bir adım ama hiçbirimizin garantisi yok.
-
@ddguy hocam üzüldüm adınıza hayırlısı demekten başka birşey gelmıyor
-
Gençler toparladim yav tamam benden fazla uzuldunuz yeter bu kadar hüzün size güveniyorum duamdasiniz hepiniz iyi çalışın ben fire verdim ama sizden fire istemiyorum lütfen elbet bi kapı daha açılır Allaha Şükür sabrederiz iyiyim şu an siz böyle yazdıkca bi garip oldum hakkaten bu kadar yer etmişim hayatınızda daha ne diyeyim Allah razı olsun @lal durmak yok elbet hepinizden güzel haber bekliyorum @cnrkp @sınavstilisti Allah razı olsun kardeşler
-
Son yılın sınav soruları elinde olan var mı arkadaşlar 2015 varsa paylaşabilir mi şimdiden teşekkür ederim hepimizin yolu açık olsun inşallah
-
Imece de 3.yu bitirmek uzereydim 83-87 arasi netlerim vardi ama nasip olmadi. Şok oldum. Allah buyuk.
-
Halkbank İMT uzmanlık ile Ankara Guy arasında kalsaydınız kararınız ne olurdu arkadaşlar ?
-
@ddguy ben size gore bu sitede yeniyim fakat bu ilanin gelmesinde sizin katkinizin cok oldugunu biliyorum.
Üzülme...''üzülme!'' der Mevlana...ve devam eder.. "Kaybettiğin her şey başka bir surette geri döner." insallah bizlerden daha iyi yerlere gelirsin. -
@busus vardır bunda bir hayır de çokta kafana takmamaya çalış. Nasipse zaten mutlaka olur
-
@hobbes vardir tabi ama bizim gucumuz kalmadi artik .
-
@busus emek karşılıksız kalmaz İnşallah, bu sene bol alımlı bir yıl olcak pes etmeden devam etmeliyiz
-
@Themis14 Allahım önce sizlere nasip etsin şimdi sıra sizde hadi kendinizi gösterin bize tekrar umut olun size güveniyorum duamdasiniz hepiniz Allah razı olsun hocam