2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@busus nereyi yazmıştın
-
@busus bütün güzel şeyler sabirdan sonra gelir. Onumuzde kpss var şimdi bunlara kafayi takmak ve pes etmek icin cok yanlış zaman. Allah yardimcimiz olsun .
-
@busus hocam sorma bende imeceyi 3 kere bitirdim nerdeyse artık son denemede 94 leri görüyodum dedim ki bu iş oldu nasip olacak herhalde dedim ama olmadı nasip degilmis yapıcak bi yok sabah kalkıp yine çalışcaz yeni bi sayfayla yeni sınavları beklicez bugün yat dinlen uyu sabah geç kalk ama ogleden sonra dimdik başla zaten alanda eksik yok artık GK gy kaldı onu da hallederiz biz sen hiç dert etme
-
Burada o kadar temiz insanlar var ki, Allah istedikleri kurumlara yerleşebilmeyi nasip etsin onlara. Çünkü ancak bu temiz dusuncelerle iş başına gecilirse ve temiz kalinabilirse bu ulkeye faydalı olunur. Umarım gercekten hakedenler ve hakka hukuka riayet edecek insanlar HAKLARIYLA bir yerlere gelir bu memlekette. Suan olmasa da en kısa zamanda. Yazdıklarınızı okudukça yazmadan edemiyorum.
-
@Klay-Thompson bursa
-
Bu saate kadar Kpss çalışıp 24'ten sonra 2-3 tane imece çözüp yatıyordum acayip bir boşluk oldu. Valla ne diyeyim 80.17 ile açıkta kalmak üzdü ama şu an Kpss için toparlanmak lazım, o yüzden özellikle Kpss'ye hazırlananlar bugün üzülün yarın bir kenara bırakın üzülmeyi ama sisteme olan öfkeniz,kızgınlığınız,isyanınız her gün sürsün her gün sürsün ki tek bir sınav daha bu sistemde yapılmasın bunun için kazanan,kazanmayan,tercihini yap ekibi ne gerekiyorsa yapalım.Son sözüm kazananlara; en içten dileklerimle söyleyebilirim yolunuz açık olsun, şansınız bol olsun her şey gönlünüzce olsun.O değil de Antalya'ya baktım demin hala 82
-
@Mustapha şaka gibi demi yaktı cigerimizi Antalya bide memleketim olacak bi daha tercih eder miyim acaba
-
Kazanamayanlar belki asıl kazananlardır kim bilir, bulunduğum ilçede ki kaymakam guy sınavında elenmiş adam asılmış kaymakam olmuş. Eğer imanınız ve inancınız yerindeyse ; kadere ve kazaya inanıyorsanız ve tedbirinizi sıkı alıp tevekkülünüzü Allaha bıraktığınız halde olmuyorsa ya daha iyisi olacaktır, ya da olması hayırlı değildir. Allah gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlısı olan ; hakkımızda hayırlısı olanı da gönlümüzden geçen eylesin...
-
@casanova*** İnsanların durumu yok insanların çalışmaya ihtiyacı var insanlar yorgun bitkin bu öyle bir süreçki yeni sınav atama derken 7 aylık bir süreç minimum insanlar artık kaldıramıyor o yüzden iyi niyetinizi anlıyorum ama ne bileyim üzülüyor insan bugün puanı yetmeyen bütün arkadaşaların yaşadığı yaşayacağı travmayı az çok biliyoruz bu adamlar ailelerine ne diyecek herşey sil baştan zor allah yardımcımız olsun
-
@Klay-Thompson Hocam gayet iyi anlıyorum. Bak ilim 2 ye ayrılır bir batini bir zahiri. Batini bu bizim görüp görebileceğimiz yazıp okuyabileceğimiz herşeydir, zahiri okuyarak öğrenilmez, Allah dilediğinin kalbine verir. Ben de kazanamadım hocam bende ablamın yanında yaşıyorum bende aileme yük olduğumu düşünüyorum sevdiğimi 1 yıldır göremedim kazansam nişanlanacaktık bir yuva kuracaktık ve daha neler neler sayarsam sabaha kadar yazabilirim hayallerimi ve hayal kırıklıklarımı isteklerimi arzularımı. Benim gibi herkesin elbet ihtiyaçları,istekleri, muhtaçlıkları var halime binlerce şükür olsun benden kötüsü de var iyiside. Ne olursa olsun var olana da yok olana da elhamdülillah demeyi bilelim ki Allah rızkında hayırlısını, ilmin de faydalısını misliyle versin.
-
@casanova*** zahiri ilim sahibi olmayı nasip etsin allah o zaman
-
@busus keşke başka bi yer yazsaymışsınız puanınızda yüksekmiş bayağı
-
çok üzgünüm arkadaşlar , ben girdim ama bunun sevincini gerçekten yaşayamadım , 81 le 82 yle sınava giremeyecek olanlar var ,, emek veren hiç kimsenin emeği zayi olmaz inşallah ....
-
@ddguy şaka gibi hiç beklemediğim bir tabloydu ama sanırım sen de ben de gönlümüzden geçen, yaşamak istediğimiz yeri yazdık düşün İstanbul'da yaşamama rağmen yazdım ben. Bence bir daha 80 almayalım daha yüksek alalım
-
@Klay-Thompson onun için biraz sabır gerekiyor belkide işte biraz daha yanmak pişmek. Halkbankası sınavına gireniniz olmultur bu sene ki 2 ingilizce sorusuyla kaldım puanım tutuyodu normalde,sonra tuttum idari yargıya girdim 73 aldım 2400 lerdeydi sıralamam 79 küsürle kapattı. İkisinden sonra da gittim camide şükür namazımı kıldım artık idari yargıdan sonra dayanamadım nefsime yenik düştüm ağladım insan üzülmez mi hiç ben çok iyi anlıyorum buda gelmedi ama hiç üzülmedim bu sefer hamız belkide ilimde de bilimde de daha belli ki. Allah rızkında ilminde hayırlısını versin.
-
@casanova*** halkbank sınavında barajı herşeyi geçmiştim ama basvuru zamanında tercih kısmına yaşadığım şehir olan istanbul degil ankarayı yazmışım. Bunu insan kaynaklarini arayip ben neden kazanamamışım deyip sorduğumda öğrendim. Istanbulda yaşıyorum istanbul barajını geçmişim ancak ankara yazmışım. Bazen nasipten öteye gidilmiyor vardır bi hayır deyip rahatlamak gerekiyor sanırım.
-
@Mustapha inşaAllah ne diyelim buna şükür vardır bi Hayır inşaAllah daha güzel kapılar nasip olur
-
@ceterisparibus Ankara'da en yüksek kapstan yer olmuştu sanırım hatırladığım kadarıyla hayırlısı hocam hayatın kendisi bir sınav biz büyük sınavı verelim küçüklerden kalsak da olur aç değiliz açıkta değiliz binlerce kez şükürler olsun halimize.
-
@ddguy başarı da başarısızlık da bizim bu hayatta yeter ki ders alalım hepsinden.Sağlık,iyiniyet,sabır,mücadele olduğu sürece ben inanıyorum o güzel kapılar nasip olacaktır inşallah.
-
81.843 ile bursadan elenmek çok çok kötü, keşkeler içinde boğulup kaldık. Bu mevcut sistem çok can yakıyor.