2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Son 10 günde nasil calismayi düşünüyorsunuz arkadaşlar
-
40 soruluk sistemde 80 üstü almak için ortalama bir kültür yetenekle kaç alan yapmamız lazım bu puan hesaplama sitesinden baktım ama bana puanı çok düşük hesaplıyor gibi geldi
-
https://youtu.be/gLAqouO6Wp0 bu parçayla bu sayfaya veda edelim madem. Şimdilik hüsran yaşayan ama yakın bir vakitte daha hayırlısını daha güzelini yaşamaya aday olan herkese gelsin..başarılar.
-
Urfa için sürekli 83.küsürle yazacam diyen kişinin ismine baktım listede yok valla şaşırdım
-
@yyy 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Hadi biri istanbul 76 yla kapattı desiiin
Biraz geç oldu ama gorunce yapayim dedim.
28 kasim 2015 sinavinin sorularini biri paylaşmisti aradim bulamadim 40 sayfa geriye gittim bunu buldum -
@kardinalist kardeş alandan bi 80 net seni tüm sınavlara rahatlıkla sokar.
-
Selamun Aleykum Arkadaşlar.
Öncelikle bir kısmınıza hayırlı olsun ve yazılı sınavda başarılar diliyorum. Bir kısmınıza da üzülerek geçmiş olsun demekten başka bir şey söylemeye dilim varmıyor, özellikle @ddguy kardeşim için onun kadar olmasa da çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Belki şu an yaşadığı acıyı hiçbir söz veya hiçbir cümle telafi etmez ama eğer ki bir müslüman olarak kaza ve kaderin, hayır ve şerrin Allah'tan olduğuna inanıyorsak: olanların olabilecekler içerisinde en hayırlısı olduğunu biliriz ve buna göre hayata kaldığımız yerden devam ederiz.
Yazacağım yazı biraz uzun olacak, bu nedenle kusura bakmayın. Bir kaç konuyu değerlendirmek istiyorum ve tam olarak uygun zamanın bu zaman olduğunu düşünüyorum.
Puan olarak açıkta kalmak GİB'in mevcut sistemi ile her yıl olagelen ve baştan sona değişmesi gereken bir durum. Gib bu sistemi değiştirmeli, kişileri önce puan listesine göre sınava dahil edip, mülakat sonunda alınan başarı puanına göre adaylardan tercih listesi almalı. Bu şekilde, bir çok kişinin hakkının yendiği artık görülmeli. @paretowilfredo kardeşim de belirttiği gibi sistem değişikliği artık olmalı. Neden, 76 puanı olan kişinin girebildigi sınava 82 puanı olan giremiyor? Bunun kimse vebalini ödeyemez, kaldı ki sınava giren giremeyen kime sorulacak olursa olsun: Herkesin vereceği cevap puan sıralamasına göre sınava giriş olması gerektiği şeklinde olacaktır. Bu haksızlıktır, bu alınan puan hakkının gaspıdır. Gerçekten bu sistemin değişmesi için tercihiniyap olarak elimizden geleni yapacağımızın garantisini şimdiden verelim.
İkinci olarak sınava katılma hakkı kazanan dostlarımız için. Bakın sınava iki haftadan az biz zaman kaldı, artık doğru strateji ve doğru çalışma vakti geldi. Bu saatten sonra boşa geçireceğiniz zamanlar sadece ders çalışma mollaları olmalı. Bu sınav sonucunda %20 arasına girebilmek için yazılı sınav puanının önemi çok fazla tekrar hatirlatmakta fayda var.
Üçüncü olarak, şükürler olsun ki biz ty adminleri olarak bu süreci alnımızın akıyla sağ salim doğru bir şekilde yönettigimizi düşünüyoruz. Bir Allah'ın kulu da kalkıp, sizin yüzünüzden açıkta kaldım dememesi bizim adımıza mutluluk verici. Çünkü, anket gibi olmayacak bir işe girişmeyeceğimizi en başında belirttik ve bu konuda da ısrarcı olduk. Bir eleştiri yapılmış, Ankara başlığı için, arkadaşlar bu konuda kimin ne başlık açtığı bizi niye ilgilendirsin. Hem başlıktan etkilenip, Ankara yazmaktan vazgeçilmesine biz ne yapabiliriz. Herkes biliyor ki, Ankara zaten çok yüksek bekleniyordu ama bu GUY meselesinde beklenildiği gibi olmadığını bir kez daha gördük.
Dördüncüsü başka yerlerde yapılan anketleri önünüze alın ve ortaya çıkan sonuçlarla karşılaştırın. Allah aşkına bu işlerin ne derece yerini bulmadığını bir kez daha görün ve bir sonraki yıl sistem değişmez ise, girecek kişilerin bu anketlere göre tercih yapmaması gerektiğini anlatın. Guy meselesinde bu sistemde herşey tamamen tesadüf eseri yürüyor. Geçen yıl Antalya - Bursa 73 iken, bu sene her ikisi de 82. Değişkenlerin bilinmediği bu sistemde öne sürülen doneler tamamen gerçek dışı ve hayal mahsulü.
-
@Antimülakat Allah razı olsun ya ne kadar çok düşünen varmış da haberim yokmuş admin gibi adminsiniz Allah razı olsun
-
@ddguy inşallah çok daha iyisi olacaktır meslek olarak kardeşim. Veya belki de mülakat için çok sağlam çalışıp, bütün soruları bilip yine de elenecektin. Herkesin olduğu gibi benim başımdan geçen süreçten de bahsedeyim: 2012 Bursa guy 70 aldım, 73te kaldı. 4. Pro Vmy den 57 aldım, 5. Pro Vmy 61 aldım, Muy a girdim 66 aldım, 2013 Ankara Guy kazandım mülakatta elendim, sgk denetmen yard. 4. Pro mülakat sıralaması kötü geldi il tercihi yapmadım, il planlamayi kazandım bilgöl geldi mecburen feragat ettim. Hepsi 1 yıl içinde oldu, insan inanılmaz kötü hissediyor emin ol ve hiçbir şey yolunda gitmeyecek diye düşünüyor. Şükürler olsun ki, o günlerin ardından onlarca şeyi atlatıp, çok mutlu bir hayata kavuştum. İş yuva sonunda evlat sahibi bile oldum. Hepsi geçiyor emin ol ve güzel bir hayat öyle ya da böyle seni buluyor. Seni de bir şekilde bu hayat bulacaktır, kopmadan devam et ve o günleri yılmadan bekle.
-
@Antimülakat Allah razı olsun Rabbim daha da güzel günler nasip etsin sağolun
-
@Antimülakat Hangi yıl hangi mesleğe yerleştiniz peki hocam
-
@asdfghjkl aa ben 78le girdim şükür ama 81 82 yle giremeyen arkadaşlar için çok üzüldüm. Hiç bir şeyin sonu değil daha da hırsla yolunuza devam edin inşallah arkadaşlar..
-
Bugün listede gördüm. Ankara bakanlıkta mhuy olupta 88puanla Antalya yazıp sınava girecek olanı. Çüşşşş diyorum başka birşey demiyorum! Ben sınava girmeye hak kazandım evet. Belki bir kişi bile eksik yarışacağız ona da evet. Ama onda 1 kişinin hakkı emeği var. Belki o 1 kişi yapacaktı. bu sadece benim bildiğim. Birde adana da guy olupta Antalya yazan var. Bu sınavdan sonra ciddi anlamda yüklenmemiz lazım sistem değişikliği için birde guy olupta tekrar tercih edenler konusunda.
-
@gmsmustafa hocam yazdıklarımızın takibi açısından belirsiz olması adına paylaşım yapmayayım. Facebook'tan dostlarımız biliyordur. Bakanlıkta çalışıyorum, bununla sınırlayalım.
-
@Antimülakat Tamam hocam hikayen güzele benziyordu insan ister istemez merak ediyor
-
@Antimülakat hocam özel bir soru olacak cevaplamazsaniz anlayışla karşılarım. Bu bir ay içinde GUY için bi seminer verdiniz mi?
-
@gmsmustafa hocam en güzeli şu süreçten uzaklaşıp insanın asıl değer vermesi gereken hayata dönmesi. Kazandığım meslek çok matah değil ama benim hayatımı yaşamama fazlasıyla yetiyor. Sonrasında açılan sınavlarla mücadele etme çabasına bile girmedim, sadece mülakat ile girebilecegim yerleri denedim, onlarda olmayınca, problem etmeden devam etme fırsatı bulduğundan şükür ediyorsun.
-
@dude yok hocam bir başkası ile karışmış olmalı.
-
@Antimülakat İnanın birçok şeyden bende mahrum kaldım ve kpss serüvenim en sınavsız döneme denk geldi.İnşallah hayırlısıyla bir yerlere yerleşirim de..Dediğiniz gibi bekleyen çok şey var.
-
@ddguy Şu anda canın yanıyordur hocam.Ama pes etme.Belki senin için daha güzel yerler nasip olacak.Sadece biraz zaman ve sabır..(Benim bir arkadaşımın guya girecek puanı yoktu kalkınma bakanlığında uzman yardımcısı oldu).Şuna çok inanıyorum' Herkesin nasibi Allah'ın takdir ettiği kadardır.'En önemlisi de sağlık olsun hocam gerisi gelir inşallah.