2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@James-Buchanan 150
-
Arkadaşlar ileti yazmıştım iletiyi silmeye yetkim olmadığı için değiştirdim bunu yazdım yapıcak bişi yok guyla ilgili bişi sormuştumda kimseyi etkilemiim diye siliim istedim silemedim böyle değiştirdim
-
@hermonie butce gelir gider tahakkuk. kamu gelir gider tahakkuk esasi eger muhasebe tebligine Gore butce gelir gider derse tahsil muhasebe tebligine Gore kamu gelir gider derse yine tahakkuk
-
........
-
buradaki herkeste kurum sınavından 90 üstü alacak havası-potansiyeli var gibi.Ufaktan bir tedirgin oldum:)
-
@guyan-gelmiş Buradakiler 90 üstü alsın ama 85ten yüksek kapatmasın tadından yenmez.
-
@guyan-gelmiş tedirgin olacak bir şey yok sınav sırasında gösterilecek performans sadece konu tekrarı,düzenli çalışmayla olmuyor. Buna çok defa şahit oldum. Her zaman bilmediğiniz bir yerden soru gelebilir. Bildiğiniz şeyi hatirlamayabilir heycandan yanlış yapabilirsiniz. O kadar çok faktör varki işin içinde. Genel olarak sakin kalmak, sınava kadar elinden geleni yapmakta. Gerisi Allah'a kalmış
-
@karakalpaklı hocam ne 85'i Allah aşkına.Uyursan ölürsün'e döndü olay hata yapma lüksümüz de mi yok 85 nedir ben 80'i anca yaparım gibime geliyor.
-
@guyan-gelmiş Hocam ortalama 80 85 arası kapatmış. Yine benzer sorular olursa 80den aşağı düşmez ama sen de 85i geçersin.:)
-
hukuktaki degisikliklere gore mi gelecek sorular, kuruma soran oldu mu bu konuyu
-
@karakalpaklı İnşAllah hocam ağzından bal damlıyor:)
-
Değişiklikler hakkında bi iki şey söylemek istiyorum.
Referandumdan sonraki anayasa değişikliklerinde sadece bir kaç madde yürürlüğe girdi. Aym üye sayısı, hsk, cumhurbaşkanının partili olması askeri yargının kaldırılması gibi. Haricindeki her şey aynen geçerlidir. Mesela bakanlar kurulunun yapısı vs. önceki dönemlerle aynı olacaktır.
Bunun haricinde kanunlardaki değişiklikler geçerlidir. Örneğin iyuk'taki bim istinaf mahkemeleri süreler'de olan değişiklikler sorulması muhtemel konulardır.
Özetle yürürlüğe giren her şey sorulabilir. Fakat henüz yürürlüğe girmeyen anayasa maddeleri 2019dan önce sorulmaz.
-
@karakalpaklı Vay vay vay bilgilere gel. İyi ki istanbul yazdın
-
Maliye deki değişiklikler nedir?
-
@James-Buchanan seni maliye değişiklik sayfasında etiketledim oraya birkaç bilgi yazılmıştı.
-
@miss-smith Olmadı bi sigara yakar Bursa'daki çetin yarışta başarılar dileriz.
-
@karakalpaklı Bursa;yeşil bursa; ineklerin toplaştığı bursa
-
Sınav 120 dk değil mi ya? 12:30'a bilet aldım. İptal edeyim öyleyse.
-
@miss-smith reis beni de etiketler misin degisiklik sayfasina?
-
Arkadaşlar işletme iktisadı kaç soru? Bazı yıllar 4-5 işletme sorusu var. Tarih ve işletme iktisadını yapamazsak direkt mortin şıtrayze.