2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Arkadaşlar içime sinmedi birde buradan sorayım. 2010 öncesi soruları çözmeme gerek var mı ? Ne önerirsiniz
-
@hermonie tabi çözmen gerekir
-
@Kullanıcıadi evet
-
Buradaki arkadaslar deneyimli oldugu icin burdan sorayim kpss de 85 puan icin minimum kac net yapmam lazim??
-
önceki sınavlara giren yok mu? Emanet olacak mı kapılarda?
-
Arkadaşlar kapida illaki emanet olur. Kendi kaleminizle gelmeyi unutmayin.
-
çıktı almak için sisteme giriyorum ama çıkış yapmanız gerek diyor. sorun nedir?
-
@busus eski sistemde 69 nete 86 geldi ama yenisi icin en az 85 net yapilmali diye dusunuyorum. (Muhasebe iyi yapan avantajli olacak gibi )
-
@busus ortalama bir gk-gy puanının üstüne 70 netle 85 civarı bir şey geliyor
-
@Grimmjow hocam rica etsem soruları atabilir misin?
-
Arkadaslar buyume kalkınma artık cıkmıyormu face de oyle bır yazı okudum?
-
@tobıntax guy da zaten yokki büyüme ve kalkınma
-
@nitrogb olurmu hocam gecmıs yıllarda solow harroddomar soruları var malıyenın ıcınde soruyolar galıba
-
@tobıntax evet biliyorum belki sordukları dönem konulara büyüme dahildi bilemiyorum. Ama sorumlu oldugumuz konuların içine dahil değil.
-
Bende eski soru tiplerinin bir yıl içinde değişeceğini bekliyorum, o yıl bu yıl olur mu emin değilim ama öyle bir yıl gelecek hiçbir şey eskisi gibi kalmayacak GUY sınavında. Bu nedenle, işinizi o kadar da geçmiş yıl sorularına bırakmayın, arada başka soru kaynaklarından da yararlanın.
-
Bende alabilirmiyim@Grimmjow
-
@Antimülakat 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Bende eski soru tiplerinin bir yıl içinde değişeceğini bekliyorum, o yıl bu yıl olur mu emin değilim ama öyle bir yıl gelecek hiçbir şey eskisi gibi kalmayacak GUY sınavında. Bu nedenle, işinizi o kadar da geçmiş yıl sorularına bırakmayın, arada başka soru kaynaklarından da yararlanın.
o sene bu sene değil
-
Arkadaşlarım ben türkiye ekonomisi ve ceza hukuk yok diye biliyordum,beni bi aydınlatabilir misiniz tam olarak çıkmayan derslerle ilgili Bide çalıştıydım ya büyüme kalkınmayı
-
@Antimülakat ama hakketen sınava da bi düzen gelmiş eskiden herkes farklı farklı okullarda giriyordu şimdi ise herkesi gaziye almışlar.
-
şu konular konusunda beni de aydınlatan olursa sevinirim zira çıkmışlara bakınca her şeyden sorumluyuz gibi