2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@O'connor Gaziantep hocam
-
@SR Eyvallah hocam, var olasın. Hep birlikte geçecez inşallah.:)
-
@dude 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@O'connor Gaziantep hocam
Benimde 85 kpss. Urfa için kendimden yavaş yavaş şüphe etmeye başlıyorum. Halbuki alan derslerine de hakimiyetim çok iyi
-
@O'connor stres motivasyon kaynağıdır hocam. Tabi azı karar fazlası zarar. Endişe etmen çok normal. Ben hayatim boyunca bir sınav için bu kadar strese girdiğimi hatırlamıyorum. Bi şekilde sakin kalmak gerekiyor
-
@O'connor stres motivasyon kaynağıdır hocam. Tabi azı karar fazlası zarar. Endişe etmen çok normal. Ben hayatim boyunca bir sınav için bu kadar strese girdiğimi hatırlamıyorum. Bi şekilde sakin kalmak gerekiyor
geçen sene sıralamaya sonlardan girmiş olmama ve bilgim daha az olmasına rağmen çok daha rahattım
-
@SR hocam stres yapmayan adam ya çok iyi hazırlanmıştır ya da hazırlanmamıstir. Stres olanlar bizim gibi çok iyi olmayıp çok da kötü olmayanlar. Orta karar yani
-
Arkadaslar Sinav sabahi gidecekler kimler ben böyle yapmayi düşünüyorum ama tirsmiyor da değilim hani
-
@Mimar istanbul'dan gelecekseniz baya erkene gelcek şekilde ayarlayın hocam. En geç 8'de orada olacak şekilde hareket edin. Hiç riske girmeyin.
-
@Mimar ben sabah 7.45 gibi ankarada olacağım bütün sınavlara da bu şekilde gittim ,endişelenip artı stres yaratmayın kendinize bi aksilik olsa şehir içinde bile olabilir .
-
Az önce gördüm bunu.
Sınav döneminde girdiğim ortamlardaki muhabbetim.
-
Ben de sınav sabahı gideceğim ankara'ya. Daha önce 4-5 kez bu şekilde gittim. Hatta sınav yerinin metroya ters olduğu yerlere bile gittiğim oldu. Bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar, erkenden varacak şekilde ayarladıktan sonra hiç stres yapmayın bence de. Üstteki arkadaşın dediği gibi bir şey olacaksa şehir içinde de olur.
-
Arkadaşlar sadece avrupa yakasından binen arkadaşlar otobüsün yavuz sultan selim köprüsünden geçip geçmediğine dikkat etsin.Geçen başıma geldi en az 1 saat atıyor hele bu metro turizm ise 2 saate kadar çıkabilir:)
-
Arkadaşlar bu kalem mevuzusu nedir? Bilgi verebilecek biri var mi?
-
Arkadaşlar bu kalem mevuzusu nedir? Bilgi verebilecek biri var mi?
kalemi kendimiz götürüyoruz.
-
@SR kalemin nasil olduğu ile ilgili bi sınırlama yok o zaman. Şaşırdım açıkçası ben şaka yapılıyor sanıyordum
-
ankaraya girişte trafik oluyor. Şehir içindeyse metro var alternatif yollar var vs.
-
@SR kalemin nasil olduğu ile ilgili bi sınırlama yok o zaman. Şaşırdım açıkçası ben şaka yapılıyor sanıyordum
yok. uçlu, kurşun farketmez sana kalmış.
-
Kankalar zirai faaliyete iştirak etmeyip sadece üründen pay alan arazi sahibinin geliri ne oluyordu?
-
@Hipokrat gayrimenkul sermaye iradı. Daha 2 dk önce okudum
-
@guyan-gelmiş eyvallah kardeşim