2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@2016mağduru doğru kardeşim Artan oranlı gelir vergisi enflasyonda otomatik stabilizatördür
-
Talep fazlasini alma acisindan gider vergisi gelir vergisine gore daha etkilidir. Sebebi; gelir vergisinin bir kismi tasarruflardan saglanir. Gider vergisi ise tasarruflardan saglanmaz yani direkt talep kisar. @2016mağduru
-
@ShankS sorulara zor demiyoruz geçen yıllara göre farklı soru tarzları olmasına rağmen nasıl 85lerle kapattı iller ?
-
Gelir degil gider vergileri enflasyonla mucadele de daha etkindir
-
arkadaşlar sınava giriş belgem 2 sayfa şeklinde sizde de o şekilde mi?
-
arkadaşlar geçen yılın soruları elinize düştüyse bana da verirmisiniz?
-
@murti1930 benim tek sayfa
-
@pyle kardeşim zaten arz talepten az sen gider vergisini arttırırsan sarış yapamıycak firmalar daha da arzı azaltırsın ayrıca gelir bergisinin etkisi gider vergisinden daha etkilidir sen bence abuzer pınarın kitabını bi oku amaç kısa dönemde talebi azaltmak uzun dönemde arzı arttırmak
-
Guzel kardesim harcama vergisinin enflasyonu azaltma etkisi herzaman gelir vergisinden daha etkilidir. Bu konuda tartismayalim sen bildigini yap en temizi. @vmyveyagtbmy
-
üniversitedeki notlarımdan baktim simdi, tam bununla ilgili bir not almisim.
enflasyonda hemen etkisi gorulsun isteniyor ise gelir vergileri kullanilir,
ancak oy kaygisi vs yok ise gider vergileri kullabilir imiş. bu arada biz de abuzer pinar kitabını kullanmistik. valla soru cikar ise ben gelir vergisi yaparim, isteyen baska birsey yapabilir:)) -
@2016mağduru kardeşim söyledim ya zaten gider vergisi kısa dönemde talebi azaltabilir ama uzun dönemde enflasyonu arttırır arzı azaltacağı için uzun dönmde amaç arzı arttırmak ben sgk müffettiş yardımcılığı sınavına girmeden önce abuzer pınar maliye politikasını okumuştum gider vergisinden hiç bahsetmemişdi bile hatırladığım kadarıyla
-
@vmyveyagtbmy yok yukarıda cevabın gider vergileri oldugunu soyleyenler var, ona istinaden söyledim.
-
Allam burayı okuyan tüm emekçilere GUY olmayı nasip et aminn
-
@murti1930 ya internet sayfasından indiriken ya da yazıcıya yollarken hata yapmışsındır. eğer indirirken 2 sayfa indiyse sol taraftaki ayarlara bir bak oradan sayfa boşluklarını ayarlarsın
-
Sınava girenlerin yüzde 80'i elenecek bunu düşündükçe üzülüyorum.
-
emek arkadaşlarım yarın sınav için ankaraya gidiyorum bi gün erken gidecem. Sınavdan çıkıp evime gelene kadar foruma yazamam. İnşallah heşey gönlümüzce olur, inşallah iş arkadaşları oluruz, başarılar sınavda.
-
sınava girecek herkese bol şans. konya için gireceklere de bol şans .) allah emeklerinizin karşılığını verir inşallah dostlar
-
su son bir haftadir calismaya calisiyorum olmuyor artik okudugumu anlamıyorum hersey ucup gitti sanki okadar emek ediyoruz bir seyler icin cabaliyoruz ins sonuclar yüzümüzü güldürür kulun kula duasi kabul olurmuş Rabbim gönlümüzdeki yeri size hayirli kilsin nasip etsin ins
-
Guy artık dahada yüksek kapatacak bence çünkü geriden gelen insan sayısı çoğaldı. 2 3 senelik birikimi olan adamlar takdir edersiniz ki illaki iyi yapacak, şahsi fikrim bu. Kimse atanamıyorki, herkes bu işte iyice uzmanlaştı, çağ atladı.:)) bekliyoruz sometimes bizde guy olabiliriz. sınava girin ve yapın bu saatten sonra. Çok da takmayın söylediklerime sorular zor olursa barajı bile düşürürler. Bkz. 2016 HakimSavcılık
-
Arkadaşlar kasım 2015 guy yazılı sınav sonuçlarına baktımda 84 85 gıbı puanlarla kapatmış neden bu kadar yüksek kapatmış bilgisi olan varmı acaba standart sapmaya gore bır hesaplamamı yapılmış