TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)

KPSS A
    2017 guy 2017 guy sınavı guy ilan 2017
    622
    14278
    3247606
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • M
      mahmut8728 @tuuba42 Son düzenleyen:

@tuuba42 Bence rakamlara hic takilma ortalama sabit maliyet (birim basina sabit maliyet) uretim arttikca azalan tek maliyettir. Toplam sabit maliyet uretimden bagimsizdir degismez. Toplam degisken maliyet uretim miktarina bagli oldugu icin uretim arttiginda artar. Cevabin (C) olmali.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
      • H
        halilhy @mahmut8728 Son düzenleyen:

@mahmut8728 aynen yanlış anlamışım açıklamayı teşekkür ederim

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • H
          halilhy @hobbes Son düzenleyen:

@hobbes anladım çok teşekkür ederim

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • dude
            dude Son düzenleyen: dude

@halilhy hocam o soru için açıklama doğru ama her zaman bu şekilde olmuyor. En azından benim karşılaştıklarım. Bazen taahhüt demese bile ödenmemiş sermayeyi kullanmamizi istiyor.

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • H
              halilhy @dude Son düzenleyen:

@dude aynen hocam az çok konuya hakimim de bazen sıkıntı yaşanıyor teşekkür ederim 😊

• K
                kahkullu Son düzenleyen:

idari yargıda ayim askeri Yargıtay dan sorumlu muyuz???

dude 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • dude
                  dude @kahkullu Son düzenleyen:

@kahkullu hocam sorun havada kalmasin diye yazıyorum. Bildiğim kadarıyla değiliz ama her ihtimale karşı okumanızı tavsiye ederim. Kisa bir konu zaten

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • S
                    SR @dude Son düzenleyen:

@dude 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:

@kahkullu hocam sorun havada kalmasin diye yazıyorum. Bildiğim kadarıyla değiliz ama her ihtimale karşı okumanızı tavsiye ederim. Kisa bir konu zaten

okumaya gerek yok imece'yi ezberleyip girsin 😄

dude K 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • dude
                      dude @SR Son düzenleyen:

@SR hangimiz ezeberlemedik ki 😂

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • T
                        Teklif eğrisi @rayid Son düzenleyen:

@rayid sgk denetmenlik sadece mulakatla aliyor ne calismasindan bahsediyorsun..mulakatin neyine calisacaksin puani aldiysan zaten biseyler biliyosundur tek is ifade edebilmek .abartmanin luzumu yok.sanki 12 saatlik gumruk teftis sinavina giriyon mubarek.

• S
                          SR @dude Son düzenleyen:

@dude 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:

@SR hangimiz ezeberlemedik ki 😂

çılgınlar gibi 😄

• A
                            angarabebesi Son düzenleyen:

Gençleeeeeeerr, Ruhunu genç tutmaya çalışanlar , Allah var! ve Çookk büyük !! Şu cumalar hürmetine Allah-u teala hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın.. Emeklerimizin sonu başarı olsun ve başarılarımız, artsın! eksilmesin! taşsın! dökülmesin ! 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 11
                            • T
                              Teklif eğrisi @ucanizmirli Son düzenleyen:

@ucanizmirli bi de zahmete katlanmis diploma onayi evrak teslimi ooooo masallah masallah.Yazik gunah ne gunlere kaldik.kadere bak.

ucanizmirli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                              • ucanizmirli
                                ucanizmirli Yasaklı @Teklif eğrisi Son düzenleyen:

@Teklif-eğrisi gerçekten ihtiyacı olsa ne yapar eder gerekirse daha az uyur o sınava çalışırdı. Demek ki ihtiyacı yok. Ama o, bunun yerine gidip başkalarının haklarını yemeyi tercih ediyo. Acımıyorum böyle insanlara. 0,4 puanla sgk ya girememiş biri olarak da hakkımı helal etmiyorum bu ve bunun gibi haysiyetsizlere

T H R 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                • T
                                  Teklif eğrisi @ucanizmirli Son düzenleyen:

@ucanizmirli Allah sahit eger spk btk sadece mulakatla alsaydi gozum kapali sinava girerdim ama klasik sinavi.p35 88 puanla yazmadim listeye de giriyordum klasik sinava calismadim basvurmadim milletin hakkini yememek icin ki listeye de giriyordum.Biz ne dusunuyoruz millet ne dusunuyorNe gunlere kaldik yaziklar olsun.Mulakata hazir hissetmiyorum ne demek arkadas orda adam mi yiyorlar.

R ucanizmirli 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • H
                                    hobbes @ucanizmirli Son düzenleyen:

@ucanizmirli bu konuda sonuna kadar destekliyorum seni . Vmy 0.04 puanla giremiyorum sgk da da benzeri oldu. Kac yasina gelmis insanlar sinava hazir olup olmadigini yada hazir olup olamayacagini kestiremiyorsa basvurmasin o sinava.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                    • R
                                      rayid Yasaklı @Teklif eğrisi Son düzenleyen:

@Teklif-eğrisi spk ya vmy ye benimde puanim yetiyordu bende basvurmadim bu beni iyi biri yapiyormu?

ucanizmirli T 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • ucanizmirli
                                        ucanizmirli Yasaklı @Teklif eğrisi Son düzenleyen:

@Teklif-eğrisi @hobbes bırakın arkadaşlar allahından bulsun bunlar. vmy için ben de düşündüm başvursam mı diye hatta formu bile doldurdum ama kpss den sonra azıcık sürede hayatta çalışamam diye başvurmadım. Bu kadar bencil ve düşüncesiz insanların bi yerlere gelmesi bana koyuyo

• ucanizmirli
                                          ucanizmirli Yasaklı @rayid Son düzenleyen:

@rayid kardeşim snn kendini haklı gösterecek hiçbir sebebin yok. inşallah aldığın vebalin altında kalırsın

• T
                                            Teklif eğrisi @rayid Son düzenleyen:

@rayid sadece bu sey icin evet

• 1
                                            • 2
                                            • 487
                                            • 488
                                            • 489
                                            • 490
                                            • 491
                                            • 713
                                            • 714
                                            • 489 / 714