TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)

KPSS A
    2017 guy 2017 guy sınavı guy ilan 2017
    622
    14278
    3414231
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • T
      tuuba42 Son düzenleyen:

0_1494574934625_18403092_1320000171389172_3211347251604710707_n.jpg

hocam şu soruyu acıklayabilecek vR MI

J H M 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • Mimar
        Mimar Son düzenleyen:

@rayid sen sinavlara da gir böyle sık sık cik. Yanlis yapiyorsun. Bu Sıkmayla ıyi yaparsin 😂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • G
          guyman @rayid Son düzenleyen:

@rayid Gerçekten acınacak bir haldesin Allah ıslah etsin seni ne diyeyim. İnsanları tanımadan kesin hükümlerle konuşma. Bak ben sadece senin yazdıklarına göre sana cevap verdim. Hiç şuyun vardır şunu etmişindir sen şöyle de yapıyosundur kesin ve ya yapmıyosundur kesin diye bir hüküm de bulundum mu? Senin açıklamaların neyse bunun yanlışlığı ve ya doğruluğu üstünden gittim. Şimdi sen beni hayatında hiç görmediğin bilmediğin halde bana referansın vardır referansın yoktur gibi bir ithamla konuşuyorsun. Bu kadar peşin hükümlü olma tavsiye ederim.

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • R
            rayid Yasaklı @guyman Son düzenleyen:

@guyman insan sinava basvururken girip girmeyecegini bilir diyerek pesin hukum verdin. ben gercekten onumde sure var calisirim dusuncesiyle basvurdum tum o sinavlara.bunun bi problem oldugunuda soyledim.bu durumdan en buyuk zarari gorende benim zaten.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • M
              martini Son düzenleyen:

Ya bi soru sorduk emanetci var mi diye sallayan olmamis anca goygoy anca telaş sizin ben goygoyunuzu seveyim.

dude ucanizmirli 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • dude
                dude @martini Son düzenleyen:

@martini normalde oluyormuş hocam ama bi kesinlik arz etmiyormuş. Benim aldığım cevaplar bu şekilde

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • M
                  martini @dude Son düzenleyen:

@dude eyvallah kardeşim sağolasın

• ucanizmirli
                    ucanizmirli Yasaklı @martini Son düzenleyen:

@martini biz de seni sevelim

• dude
                      dude Son düzenleyen:

Son günlerde burasi keyifli bir hal almaya başladı 😀

• J
                        Jm.Keyness @tuuba42 Son düzenleyen:

@tuuba42 hocam işletme atıl kapasitede çalıştığı için (ortalama maliyet eğrisinin negatif eğimli böylesinde) üretimin arttırılması sonucunda;
                        -işletmenin karı artacaktır çünkü hala tam kapasite ile çalışmamaktadır.üretim artışı kar bazında işletmenin haliyle Leh'ine olacaktır.(cevap A)
                        -ortalama sabit maliyet sürekli azalan bit fonksiyon olduğu için üretim arttıkça azarlır
                        -toplam sabit maliyet ise üretimden bağımsız olduğu için üretim artsada azalasıda sabittir
                        -toplam değişken maliyet ise üretime bağlı olarak arttığı için üretim arttıkça artmaktadır.

İyi çalışmalar😊✋🏻

• M
                          martini @ucanizmirli Son düzenleyen:

@ucanizmirli sen neden üzerine alındın ki anca goygoy mu yapıyorsun sen ?

ucanizmirli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • H
                            halilhy Son düzenleyen:

0_1494576704752_Adsız.png arkadaslar şu soruda nasıl sermaye taahhüdü oluyor bence sermaye taahhütlerini yerine getirmis bilen biri açıklayabilir mi ?

M H 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • H
                              hobbes @tuuba42 Son düzenleyen: hobbes

@tuuba42 ben bu soruda şıklari eleyerek gittim . Birim başına sabit maliyet (ortalama sabit maliyet ) devamli azalan tek maliyetti . A şıkkı dogru oluyor. Toplan degisken maliyette devamli artar buda dogru d şıkkı da toplam sabit maliyetler de adi ustunde sabit yani degismez bu durumda c yanlis olur dedim. Onu da kendimce soyle acikladim fiyati sabit kaldigi icin tr si üretime bagli olarak artar. Tc di de tvc ye bagli olarak bir miktar artar ama bu toplam kari azaltacak seviyede olamaz dedim .

• ucanizmirli

@martini heee goygoy yapıyom nolmuş. Önce bi ima ettiğin şeye dikkat et ondan sonra burda eleştir beni. Ayrıca siteye girişte "goygoy yapmak yasaktır" diye bi uyarı vardı da ben mi görmedim

• K
                                  kahkullu Son düzenleyen:

Arkadaşlar kolay gelsin:) ayim kaldırıldı ama çalışmalı mıyım???

• M
                                    mahmut8728 @halilhy Son düzenleyen:

@halilhy Sermaye taahhudu yok ki orda zaten cevabi direk sermaye olarak vermis. Alttaki aciklamayi mi yanlis anladin acaba

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • M
                                      martini @ucanizmirli Son düzenleyen: Phoenix

@ucanizmirli Forum kurallarına aykırı içerik nedeni ile yorum kaldırılmıştır!

ucanizmirli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • menkul_kiymet
                                        menkul_kiymet Son düzenleyen: menkul_kiymet

Aralık 2013 Sınavında , 12. Sorunun cevabı imecede yanlış verilmiş.

Eşek derviş olmaz, odun çekmekle tekkeye. Deve hacı olmaz, gidip gelmekle Mekke'ye..

2 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • H
                                          hobbes @halilhy Son düzenleyen:

@halilhy soruda taahhut edilen sermaye sunlarla yerine getirilmia demiyor. Senin dedigin su sekilde olurdu biz isletmeyi kurardik sermayeyi henüz getirmedigimiz icin taahhut ederdik yerine getirince alacaklandirarak kapatirdik. Ama burada daha kurulus anında sermaye getirilmis yani sermaye taahhutleri hesabi kullanilmaz

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • ucanizmirli

@martini o olmayan ama karışan aklını seveyim

• 1
                                            • 2
                                            • 486
                                            • 487
                                            • 488
                                            • 489
                                            • 490
                                            • 713
                                            • 714
                                            • 488 / 714
                                            • İlk ileti