2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ShankS öyle deme hocam benim 1.5 netim vardı
-
@guyan-gelmiş zor bela bir sınava gireceğiz ondada işimiz uhrevi gelişmelere kaldi
-
4t deneme 3. 70 doğruyu buldum geliyorum akın akın
-
@guyan-gelmiş bazı sorular birşey bilmesine de mantıkla yapılır ama ya ben zaten kpss ye girecek gibi çalışıyorum ne olur ne olmaz her şekilde girecek mecbur
-
@totti 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
4t deneme 3. 70 doğruyu buldum geliyorum akın akın
gaza geldim ben de ilk denemeyi çözüyorum bakalım ne olacak
-
@SR moral bozmazsın inşallah
-
arkadaşlar şöyle bir soru oluyordu uluslararası iktisatta A ülkesi buğday üretiminde B ülkesine göre fırsat maliyeti daha düşüktür/yüksektir durumunda hangi malı ihraç etmesi gerekiyordu hatırladığım kadarıyla buğday üretiminde fırsat maliyeti düşükse ihraç yüksekse ithal yanlış mı hatırlıyorum
-
@ShankS. Kişi kendinden bilirmiş işi normal hayatinda epey salliyon heralde salaklik bendeki laf anlatiyorum haaa ayrica böyle sallasan 5 net falan diyosun ya unutma bu dedigini
-
@murti1930 dogru hatirliyosunuz.Firsat maliyeti dusuk olan mal ihrac edilir.
-
@1903bjk teşekkür ederimm
-
bütçe gelir ve giderlerinde hangi esas geçerlidir? her ikisinde de tahakkuk esası mı nakit esası mı?
-
@jungss nakit hocam.
-
@totti 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@SR moral bozmazsın inşallah
pek bozmadı şükür
-
4t de 70 yapan kpss eski sistemde p35 90 ı görür bnce.4t çelişkilerle dolu bir kitap.Madem bu guy sınavı çıkmışlardan gelen bir sınav 4t sorularında özgün yaratılmak istenirken boyut atlanılmış bana göre.Birisi çıkıp açıklasın artık çıkmış soruların kaçı birebir aynısı diye?Yoksa bn pes ediyorum artık.
-
Sgk'dan haber yok mu?
-
@jungss ![0_1494431423323_IMG_3252.JPG](Yükleniyor 100%) kardeşim bu şekilde bir ayrım var sanırım özellikle belirtmiş tartışmalı bir soru olduğunu
-
@guyguy 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
4t de 70 yapan kpss eski sistemde p35 90 ı görür bnce.4t çelişkilerle dolu bir kitap.Madem bu guy sınavı çıkmışlardan gelen bir sınav 4t sorularında özgün yaratılmak istenirken boyut atlanılmış bana göre.Birisi çıkıp açıklasın artık çıkmış soruların kaçı birebir aynısı diye?Yoksa bn pes ediyorum artık.
30 civarı. 40-50 soru da çok benzer geliyor. geri kalanlar özgün.
-
@SR kardeşim nasıl çalışıyosun?Mesela mikro soruları imecede kolay gibi.Sence mikroyu baştan almaya gerek var mı?İmecede iyi yapıyorum
-
sınav 120 dk değil mi ya 150 fazla bence 1 saate bitiyor zaten
-
@guyguy 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@SR kardeşim nasıl çalışıyosun?Mesela mikro soruları imecede kolay gibi.Sence mikroyu baştan almaya gerek var mı?İmecede iyi yapıyorum
hocam bu saatten sonra pek yapacak bir şey yok bence. ben imeceye yüklenip biraz da hukuk notlarına bakıcam. çünkü mikro makro falan bu saatten sonra yetişecek iş değil gibi.