2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
65 neti kpss de yaptığıma göre guy da çok daha iyisini yapacağıma eminim merak etme sen
-
Arkadaslar kimsenin söyledğine kulak asmadan kendiniz araştırın . Burda 2015 kasım soru cevaplqrının fotosu dolanıyordu sözde derlemişler forumlardaki cvplara göre . Kollektif ortağın kazancına msi denmiş. Menfaat ihlaline tam yargı davası denmiş . Bn bu derece bariz hatalarda ya iyi niyet aramıyorum yada acıp kitapdan doğrusunu öğrenmeyecek kadar üşengeclikle yazılmış cddiyetsz bir olay olarak.!)
-
@guyguy. Hocam bu 4t dediginiz yeni basimmi ben 2015 basim olani cozdum bircok denemede 80 yapabildim. 2017 mi zor ?
-
@darkpassenger ilk üç deneme hariç normal. İlk üç denemede de çok kolay sorular var ama asla çıkmayacak ayrıntıları sormuşlar.
-
@ksavdliybncıkymk aynen bilmesek atlarız bunlar doğru diye
-
Selamun aleykum hayirli kandiller mumin kardeslerim
-
@Obra tahakkuk esaslidir sadece memur maaşları nakit çalışır mantıklı olan da bu değil mi
-
@müflis bütçe gelir ve giderleri nakit esaslıdır. Kamu gelir ve giderleri tahakkuk.
-
-
@murti1930 hocam elinde internet var. Google'a 5018 sayılı kanun yazıyorsun. 51.maddeye bakıyorsun.
Kamu gelir ve giderlerinin yılı ve mahsup dönemi
Madde 51- Kamu gelir ve giderleri tahakkuk ettirildikleri malî yılın hesaplarında gösterilir.
(Ek fıkra: 29/6/2012-6338/14 md.) Tahakkuk ettirilecek giderler Devlet muhasebesi kayıtlarında ekonomik sınıflandırmanın dördüncü düzeyini de kapsayacak şekilde gösterilir.
Bütçe gelirleri tahsil edildiği, bütçe giderleri ise ödendiği yılda muhasebeleştirilir. -
@murti1930 kısaca bütçe gelir giderlerinin muhasebeleştirilmesi nakit esası, geri kalan her kombinasyonda tahakkuk esası geçerlidir.
-
Arkadaşlar... geçmiş yıllarda güncel olarak da 2 soru gelmiş...güncel olarak tahminleriniz var mı ? Bu yılki G20 zirvesi toplantısı nerde oldu gibi
-
@mehlikasultan 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Arkadaşlar... geçmiş yıllarda güncel olarak da 2 soru gelmiş...güncel olarak tahminleriniz var mı ? Bu yılki G20 zirvesi toplantısı nerde oldu gibi
Cari açık olur büyüme oranları olur. Enflasyon oranları olur. Kimsede var mı bu bilgiler
-
Gir Tüik sitesine bak hocam @O'connor
-
Siyasi parti üyeliğini kurum sınavına girmeden önce sildirmem gerekiyor mu acaba sıkıntı olur o o aşamada
-
@napsak 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Siyasi parti üyeliğini kurum sınavına girmeden önce sildirmem gerekiyor mu acaba sıkıntı olur o o aşamada
mülakatı kazanırsan ondan sonra sildirirsin hocam gerek yok şu an.
-
@pyle 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Gir Tüik sitesine bak hocam @O'connor
Sana mı sordum. Birinde varsa paylaşır. Acaba sen bu forumu ne diye kullanıyorsun. Kandilde ağzımı bozduracak illa. Ya git işine
-
Forumu gelismelerden haberdar olmak icin kullaniyorum. Senin gibi 10saniyede ulasilabilecek bir bilgi icin ugrasmaktan aciz insanlarin kuru kalabaligini seyretmek icin degil. @O'connor
-
Arkadaşlar artık kitap görünce kusasım geliyor. Bugünden itibaren ben bırakıyorum. Beni bırakın siz devam edin hiç bu kadar bunalmamıştım gerçekten. Millet 2013'te binlerce alınan müfettiş sınavlarına girerken -en gereksizi bile müfettiş oldu o dönemde- biz guy olmak için yırtınıyoruz. Vmy klasiğe döndü. Olur da girsek testle ve gırla alınmış zamandaki adama üstat diyeceğiz. Bu işler şans işi ama bu şans hiç de bize denk gelmedi.
-
arkadaşlar sizce bi yandan işte çalışıp bi yandan da imeceyi bir iki kez bitirip konu tekrarı yapıp guya giricek kişi şanlıurfa için sıralamaya girebilir mi yakın arkadaşım sormamı istedi de:)