2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@zamangeciyor uçaktan indim metrobüse ulaşmaya çalışıorum şarjım azdı ondan sordum kusura bakma
-
@De_lorean her sene yüzde 5 büyüme sorusu.
-
@Ülkü benim umut da bitti ya 30'a yakın yanlışla rezil rüsva bir sonuç.
-
511 sayfada olmayan hızlandıran sorusu vardınonuda ekleyin
-
@atibareis doğru diyosunuz haklısınız.ben çok fazla soru konuşmam sadece bi soru hakkında konuştum ondada kötü bi niyetim yoktu inanın sadece doğru yapanlara yol göstersin diyeydi yoksa kesin ve net konuşup benimde doğrumu yanlış çıkaranlara uyuz oluyorum.hiç kimse ne olucağını bilemez.ben bunun bilincindeyim.soru konuşuluyor diye sadece bir soruyla ilgili konuştum kaldıki belli olmaz diyede belirttim doğru aktardıysam dedim hatta.ama haklısınız yinede dikkat etmek gerek.inanın kötü bi amacım yoktu.iyi niyetimle söyledim dediğiniz çok doğru kimse moralini bozmasın doğrı cvbın n olduğundan kimse emin olamaz face bi giriyorum yazmışlar eyvah diyorum bi bakıyorum benim yaptığım doğru.bu yüzden kimse moralini bozmasın kimin hangi soruyu doğru yapıp hangisini yanlış yaptığını bilemeyiz.
-
@zamangeciyor yaşlılık dediğin ayırtim gucunu etkileyenler sorusu muydu?
-
@De_lorean onlar benim cevaplar hocam. Millet soruları hatırlar belki diye paylaştım.
-
@Obra yanlış yazmıştım ne biçim bir soruydu o
-
@Obra agam bende ekleme yapıyorum sıkıntı yok
-
@Obra Üzülme lütfen. Bende başta çok üzüldüm ama biz elimizden geleni yaptık. Konu çalıştık çıkmış çözün dediler çözdük daha fazla ne yapabilirdik. Daha sonuçlar belli değil. Kimin ne yaptığını bilmiyoruz.
-
Obra o sorularda yanlış dediklerin mi var sen doğruları mı yazdın anlamadım
-
Bu akşam açıklarlar mı
-
@totti Hepimizin merakla bekledigi soru da geldi
-
@aycan yanlış sayım git gide artıyor bir an önce açıklansın
-
@totti gecen sene aciklamislar ama bu sene ne olur bilinmez zira bu yilda var bi sıkıntı insallah aciklarlar
-
@De_lorean hatırladığım soruları yazdım hocam orada yazan doğru cevap değil yani benim cevaplarım yada sorudan bir iki kelime. tüm soruları görmemize yardımcı olabilir diye düşündüm.
-
@Ülkü teşekkür ederim. Umarım sizler girersiniz.
-
@Obra Yaa hayır öyle deme ama. Daha sonuçlar belli değil. Böyle düşünme şimdiden. Sadece olmuşla ölmüşe çare yok. Şuan hiç bişeyin olduğu yok. Bu bir sıralama sınavı unutma bir baraj sınavı değil şunu geçenler kazanacak diye bişey yok. Hepimize zor geldi sonuçta
-
@murti1930 şirketin feshi iflasın açılması ile mi iflasın kesinleşmesi ile mi olur?
-
arkadaşlar az çok bellidir. Dogru sayılarınız tahmini kaç..