2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Herkes güzel dileklerini iletmiş eklenecek pek bişey kalmamış gibi, bende başarılar diliyorum dostlar öyle ya da böyle bir stres kaynağından azad oluyoruz :girl_tone1:
-
Gençler ne kadar gremesemde şu sınava Allah yardımcıniz olsun inşaAllah Allahım emek veren çok ihtiyacı olan herkese nasip etsin grup fire vermesin lütfen size güveniyorum duamdasiniz hepiniz @miss-smith @köyün-ağası @aycan @aylin @Hayatım-Sınav @karakalpaklı @safiTÜRK69 ve nickini sayamadigim diğer eski köklü grup üyeleri naptiniz var mı heyecan
-
@ddguy Ne yalan söyliyim heyecan var mı hissedemiyorum baş ağrısından Ankara sıcağı çarptı bini :rofl:
-
@Hayatım-Sınav ankara bi garip acayip bi hava var bulutlu ama yakıyo resmen sakin olun inşaAllah yapacaksınız
-
.............................
-
@ddguy kardeşim benim. Bende hiç heyecan Yok. Sadece büyük tecrübe olacak diye düşünüyorum. Burada ki insanları görünce olmasada üzülmem diye düşünüyorum. Olmazsa ben degil ailem üzülür şuan tek derdim bu..Onlar için istiyorum..
-
@safiTÜRK69 Rabbim ailenin de senin de yüzünü güldürur inşaAllah senjn yüzün gülsün ki bize güzel haberler ver
-
Dostlar henüz geldim Ankara'ya. Herkese başarılar dilerim, gönlümüzce olacak inşallah.
Herkes sınavda aynen şöyle olsun:
-
başarılar..
-
Herkese bol şans.insallah sinavdan gulerek,mutlu cikariz:)
-
Hepimize başarılar arkadaşlar
-
Herkese başarılar Allah herkese emeğinin karşılığını almayı nasip etsin
-
Şansınız bol olsun ,hepinize başarılar. Unutmayın stagflasyonla mücadelede genişletici maliye ya da daraltıcı para politikası uygulanır
-
Kızılaydan mimarlık fak. nasıl gidebilirm ???
-
Yarın bu saatler emeğin kazandığı saatler olacak inşallah. Allah yardımcınız olsun arkadaşlar.
-
@konkordato kızılaydan ankaray hattına bin. maltepe durağında in
-
@guydemapusant amin inşallah
-
Uyuyamıyorum
-
uyku kaçınca e2'de diye başlayan reklamlar vardı... herkese sınavda başarılaaaaaarrr
-
Arkadaşlar ankara otogardaym eğitim fakültesine gidicek olan warsa yada beraber gitmek isteyen warsa yazsın. Burayı hiç bilmiyorumda