2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@eomer valla iyi olur
-
@HaniYaKi boş konuşmayın efendim boş konuşmayın sizin gibilerinin devri geçti hadi ordan kendini bilmez
-
@hobbes evet ilk sayfada var ama ne olur ne olmaz dedim ikisini de çıkardım , özellikle renkli diye belirtilirdi öyle olsa siyah beyaz konusunda içiniz rahat olsun
-
monopolde vergi yansıması nasıl oluyordu
-
@merve1.2 tesekkur ederim birkac arkadasima sordum onlarin da tek sayfa cikmis demek ki cok sorun olacak bir sey degil
-
Arkdşlr sigorta şirketindn olan alacaklar diğer çeşitli alacakmı yoksa diğer ticari alacakmı aklım karıştı
-
@crush0606 ters talep ve ters arz foksiyonundan direk eğimleri karşılaştırarak kimin üzerinde daha fazla kalmış bulabilirsin.
-
@gokhangermen beyefendi hangi kafayı yaşadığınızı bilmek ve o kafayı yaşamak isterdim. yarın sınavda başarılar.
-
Arkadaslar gozluk kullananiniz var mi?
-
@Siyocu 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Arkadaslar gozluk kullananiniz var mi?
Varrrrrrr
-
@O'connor basvuruda belirttiniz mi acaba giris kartinizda falan yaziyo mu?
-
Hepimize çok ama çok başarılar diliyorum. Yarın inşallah heyecan yapmadan tüm dikkatimizi vererek soruları çözer emeklerimizin karşılığını alırız amin.
-
Arkadaşlar allah yardımcımız olsun hepimizin en çok ihtiyacı olan ve emek verenler kazansın inşallah kazanamayanlara da daha güzel kapılar açılsın Bunun dışında bir sorum olacak benim çıktımı arkadaşım almışta tek sayfa ama 3 tane açıklama var dedim acaba yarısı diğer sayfada mı kalmış
-
Arkadaşlar herkese şimdiden başarılar diliyorum. İnşallah emeğimizin karşılığını alırsınız. Burda, aynı ekiple bu sınavdan fire vermemiş şekilde mülakat için birbirimize yardımcı oluruz. Allah yardımcımız olsun
-
Zaman çekilmezken bile hızlı akıyo. Daha dün ilan gelsin diye kendimizi paralıyoduk. Çok şükür geldi ama kader kalemi bizi listeye bu kez de dahil etmedi. Nasip olan herkese başarılar dilerim. Alacağı maaşın her bir kuruşunu hakedecek olan kazansın. Haydi kaleminize kuvvet:)
-
@hermonie 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Arkadaşlar allah yardımcımız olsun hepimizin en çok ihtiyacı olan ve emek verenler kazansın inşallah kazanamayanlara da daha güzel kapılar açılsın Bunun dışında bir sorum olacak benim çıktımı arkadaşım almışta tek sayfa ama 3 tane açıklama var dedim acaba yarısı diğer sayfada mı kalmış
Herkeste 3 açıklama var zaten
-
Arkadaslar hepinize başarılar diliyorum.Allah yâr ve yardımcımız olsun...
-
Emegimizin karşılığını alırız inşallah. Başarılar diliyorum hakkımızda hayırlısı olsun
-
Arkadaslar Herkese basarilar . Ezberleyen degil calisan kazansin. Yeni mezun degil yillanmis mezun kazansin. Ilk girisi olan degil mulakatindan elenme acisi yasamis olan kazansin . İşi olan degil işsiz olan kazansin. En cok emek veren kitap basinda uyuklayan kazansin
-
Kankalar bildiklerinizi yapmayı, bilemediklerinizi tutturmayı nasip etsin:):)