2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@tuuba42 Bence rakamlara hic takilma ortalama sabit maliyet (birim basina sabit maliyet) uretim arttikca azalan tek maliyettir. Toplam sabit maliyet uretimden bagimsizdir degismez. Toplam degisken maliyet uretim miktarina bagli oldugu icin uretim arttiginda artar. Cevabin (C) olmali.
-
@mahmut8728 aynen yanlış anlamışım açıklamayı teşekkür ederim
-
@hobbes anladım çok teşekkür ederim
-
@halilhy hocam o soru için açıklama doğru ama her zaman bu şekilde olmuyor. En azından benim karşılaştıklarım. Bazen taahhüt demese bile ödenmemiş sermayeyi kullanmamizi istiyor.
-
@dude aynen hocam az çok konuya hakimim de bazen sıkıntı yaşanıyor teşekkür ederim
-
idari yargıda ayim askeri Yargıtay dan sorumlu muyuz???
-
@kahkullu hocam sorun havada kalmasin diye yazıyorum. Bildiğim kadarıyla değiliz ama her ihtimale karşı okumanızı tavsiye ederim. Kisa bir konu zaten
-
@dude 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@kahkullu hocam sorun havada kalmasin diye yazıyorum. Bildiğim kadarıyla değiliz ama her ihtimale karşı okumanızı tavsiye ederim. Kisa bir konu zaten
okumaya gerek yok imece'yi ezberleyip girsin
-
@SR hangimiz ezeberlemedik ki
-
@rayid sgk denetmenlik sadece mulakatla aliyor ne calismasindan bahsediyorsun..mulakatin neyine calisacaksin puani aldiysan zaten biseyler biliyosundur tek is ifade edebilmek .abartmanin luzumu yok.sanki 12 saatlik gumruk teftis sinavina giriyon mubarek.
-
@dude 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@SR hangimiz ezeberlemedik ki
çılgınlar gibi
-
Gençleeeeeeerr, Ruhunu genç tutmaya çalışanlar , Allah var! ve Çookk büyük !! Şu cumalar hürmetine Allah-u teala hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın.. Emeklerimizin sonu başarı olsun ve başarılarımız, artsın! eksilmesin! taşsın! dökülmesin !
-
@ucanizmirli bi de zahmete katlanmis diploma onayi evrak teslimi ooooo masallah masallah.Yazik gunah ne gunlere kaldik.kadere bak.
-
@Teklif-eğrisi gerçekten ihtiyacı olsa ne yapar eder gerekirse daha az uyur o sınava çalışırdı. Demek ki ihtiyacı yok. Ama o, bunun yerine gidip başkalarının haklarını yemeyi tercih ediyo. Acımıyorum böyle insanlara. 0,4 puanla sgk ya girememiş biri olarak da hakkımı helal etmiyorum bu ve bunun gibi haysiyetsizlere
-
@ucanizmirli Allah sahit eger spk btk sadece mulakatla alsaydi gozum kapali sinava girerdim ama klasik sinavi.p35 88 puanla yazmadim listeye de giriyordum klasik sinava calismadim basvurmadim milletin hakkini yememek icin ki listeye de giriyordum.Biz ne dusunuyoruz millet ne dusunuyorNe gunlere kaldik yaziklar olsun.Mulakata hazir hissetmiyorum ne demek arkadas orda adam mi yiyorlar.
-
@ucanizmirli bu konuda sonuna kadar destekliyorum seni . Vmy 0.04 puanla giremiyorum sgk da da benzeri oldu. Kac yasina gelmis insanlar sinava hazir olup olmadigini yada hazir olup olamayacagini kestiremiyorsa basvurmasin o sinava.
-
@Teklif-eğrisi spk ya vmy ye benimde puanim yetiyordu bende basvurmadim bu beni iyi biri yapiyormu?
-
@Teklif-eğrisi @hobbes bırakın arkadaşlar allahından bulsun bunlar. vmy için ben de düşündüm başvursam mı diye hatta formu bile doldurdum ama kpss den sonra azıcık sürede hayatta çalışamam diye başvurmadım. Bu kadar bencil ve düşüncesiz insanların bi yerlere gelmesi bana koyuyo
-
@rayid kardeşim snn kendini haklı gösterecek hiçbir sebebin yok. inşallah aldığın vebalin altında kalırsın
-
@rayid sadece bu sey icin evet