2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@totti 60'la başladım hocam sonlara doğru 80'i geçtim. Gitgide kolaylaşsa da guyla pek alakası yok. Kpss sorularının arasına çıkmış guyları serpiştirmişler. Bir de 82 soruyu tutturduk diyorlar. Onlar çıkmış sorular olmasın?!
-
@karakalpaklı imeceyi ilk ya da ikinci cozus ise gayet iyi. diger denemeleri herkes sikayet ediyor.
-
@SR 90 Hocam ezber oldu artık iyice. Bazı soruların tamamını okumuyorum bile.
-
@karakalpaklı ben muhasebenin hesabını bile yapmıyorum ama yine başa baş işte diyip geçiyorum bazen
-
Pazar günü soruları görene kadar hepimiz ne söylesek boş olacak heralde.:)
-
@karakalpaklı 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@SR 90 Hocam ezber oldu artık iyice. Bazı soruların tamamını okumuyorum bile.
anladım hocam. ben de öyle yapıyorum. hatta bugün bütün imece'yi baştan sona bitirmeyi düşünüyorum çatır çatır gidiyor. tek isteğim aynı çıkan sorular idare ve icra'dan çıkar inşallah çünkü onları hiç bilmiyorum
bir de sen son olarak istanbul mu yazmıştın hocam konya-bursa falan gidip geliyodun hangi il için giriyosun?
-
@ShankS şans kapıyı çalınca diye bir yarışma vardı ya ona döndü iş
-
@SR Istanbul seçtim hocam.
-
@karakalpaklı imece sıkıyor artık hep aynı sorular 1.5 tekrardan sonra bıraktım sınava kadar 4t yi bitireyim dedim 2. gün moral bozukluğu @Obra
-
İmeceyi dördüncü kez dönüyorum ama verimililik, ekonomiklik , rantabilite soruları çıkınca hep yanlış yapıyorum ya.
-
Bende 4t çözüyorum ilk 3 denemede ortalama 10 15 yanlısım cıkıyor
-
@Jakuppp siz guy olmayın hocam yazık olur bilginize.
-
arkadaşlar ben mi yanlış 4t yi çözüyorum yoksa siz mi tamam haklısınız yanlış sorular var ama onları da araştırınca doğru şıkkı tercih etmiş olduğumu görüyorum sonuçta ortalama 85 net fln çıkıyor 4t de
-
@ucanizmirli sendeki özgüvene hayranım dostum
-
Insallah sizin bu cikmis soru sevdaniz basinizi yakmaz.hayir bu işleri bilmeyen birisi gelse şurayi okusa,oh iyi sinav cikmis soru ezberle geç deyip sinava girse bu vebal ağir olur.birincisi çikmiş soru devri kapandi evet basit yada zor olur ayri ama çikmiş sorulsr size sadece soru tarzini gösterir zaten onuda az cok anlamişsinizdir ikincisi demin okudum birisi artik sorulari dahi okumuyorum demiş yani bi nevi ezber kendini kandirmca bende öyle yaptiydim ilk sene meshur dönüşümü 6 kez döndüm artik ezberlemiştim ama sinavda öyle bi cuvalladimki anlatamam...5 netmi ne cikardim yani soru ezberi size fayda saglamaz adamlar her yil farkli sorular sormuş haa siz eger nakit oranini cari orani işte sosyal sorumluluk kavrami kişilik falan vergide genellik iste marjina ikame orani falan bunlari dogru yaotikca vicdaniniz rahat eder lakin bunlari bilen adam girer guya genelde..anlayacaginiz dilde soyleyim toplam faydaniz artar ama marjina faydaniz artarak azalir ve size sinavda genelde marjinal fayda lazim olur rabbim emek veren herkesin emegini yagli etsin su saatten sonrada en cok tvs ve maliyet muhasebesi çalişin not okuyun hukukta icra önemli ticarete kiymetli evrak iktisatta iktisadi kuruluşlar Allah herkesin yardimcisi olsun
-
@atibareis hocam umarım dediğin gibi olur da sınavın belirleyiciliği artar. tabi ki mantıklı davranıp sadece çıkmış sorulara yönelmemek lazım. Ben de sadece çıkmış sorulara çalışanların çok zorlanacağını düşünüyorum.
-
@guyan-gelmiş sağolasın dostum ben de sana hayranım
-
Bu soruyu anlayamıyorum. Aydınlatabilecek var mi?
Ttk ya göre acentenin özel ve yazılı yetki almadan yapamayacağı işlem hangisidir ?
A. Bizzat teslim etmediği malların bedelini kabul etmesi
B.Yaptığı sözleşmelerle ilgili her tur ihtar ihbar ve protesto gibi hakkı koruyan beyanları müvekkili namına yapması ve kabul etmesi
C. Sözleşmelerden doğacak uyusmazliklardan dolayı müvekkili adına dava açması
D. Müvekkili adına sözleşme yapmasıCevap:a
-
.....................................
-
@afisuli cevap d hocam acente yazılı yetki olmadan müvekkili adına sözleşme yapamaz. Atıyorum bir otobüs firmasının yani b turizmin a şehrindeki acentesi sözleşme yapamaz kendi başına.