2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Arkadaşlar bu sınav bence salt bilgiyi ölçen bı sınav değil, ilk defa girecekler için söylüyorum çok çok sakin çözmek lazım soruları önemli olan sınavı ilk elli dakikada çözmek değil , dikkatle okumak soruları. Tekrar için illa ki zaman kalıyor. Az kaldı biraz sabır son tekrarlar için. Bol bol dua edelim. Kandilinizi kutluyorum. Umarım yazdıklarımı ukalalik olarak görmezsiniz..
-
@guyguy adem kilicta da cok yalnis var o yuzden bi kaybin yok imece yine bi nebze daha iyi
-
@göral teşekkür ederim inşallah strese sokmadan hemen açıklarlar
-
@guyguy hangi yila ait dediginiz soru
-
@MerveKDM doğru şıkkı söyleyebilirmisiniz şuan çok panik oldum da
-
10 kasim 2012 de 80. Sorunun cevabi da yanlis degil mi ya. Anayasa madde 73.acikca yazmis vergi yükünün adaletli ve dengeli dağılımı verginin sosyal (ekstra fiskal ) amacidir diye
-
Kankalar zamanaşımına uğramış borç eksik borç olmuyor mu?soruda doğuştan diyor bu yüzden mi zamanaşımını eksik borç almıyoruz?saygılar
-
@Hipokrat evet zamanasimina ugramis borc sonradan eksik borc haline gelir
-
@sssld cevap D. 2017 imece de b demiş. Panik yok Allah büyük çalıştık başaracağız. Hatta bu çalışma ile hepimiz mülakata kalacağız gibi
-
Beyler bayanlar soru cozumu seansi bitse artik? Hayir arada yanlis soylemlerle bilgisi az olan insanin kafasi corba oluyor. Hassasiyet gosterelim..
-
4t denemeleri benim moralimi bozuyor bunları çözen kaç doğru yaptığını dürüstce söyleyebilir mi?
-
@totti Imeceyi yüksek yapıyorum böyle bir şey olmaz deyip stres oluyorum. 4t yi 70 75 falan yapıyorum. Böyle bir şey olmaz deyip daha çok stres oluyorum.
-
@karakalpaklı denemelerde 75 puan yapılması gayet iyi bir sonuç. Şöyle düşünün geçen yıllarda kurum sınavı 75-76 ile kapattığı sınavlarda az benzer soru ve orta zorlukta sorular sorulmuş. 4t denemeleri veya diğer denemelerde çıkmış soru yok ve zorluk derecesi çıkmış sorulara göre daha zor. O yüzden 75 doğru gayet iyi bir sonuç. Ama şahsi fikrimi sorarsanız en iyi soru çıkmış sorudur gidip 4t,forteguy gibi denemeler çözeceğinize gidip muy mhuy duy çıkmış sorularını çözmek daha mantıklı.
-
@guyan-gelmiş Hocam imeceden 90ları geçince kesin bi pislik var bu işte diyorum. Sonra 4t'de 25 30 yanlış çıkıyo. Bu kadar dengesizlik olunca insan kendinden şüphe etmeye başlıyo.
Geçen sene kpss denemesi çözerken hangi yayın olursa olsun ortalama netler genelde hep aynıydı.
-
@karakalpaklı istersen hepsinde full yap bu saatten sonra nasibin neyse o kardeşim ben öyle notlarımı okuyorum artık zamanı ve nasibimi bekliyorum:)
-
@karakalpaklı ya bırak o illeti ya kpss denemesi çözüyorum daha fazla doğrum çıkıyor hele muhasebesi tam bir olay
-
@guyan-gelmiş Eyvllah hocam. Oturduk hayırlısını bekliyoruz artık hepimiz.:)
-
@ShankS Devamını çözmeyecem zaten. En azından moral bozmaz.:)
-
@karakalpaklı 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@guyan-gelmiş Hocam imeceden 90ları geçince kesin bi pislik var bu işte diyorum. Sonra 4t'de 25 30 yanlış çıkıyo. Bu kadar dengesizlik olunca insan kendinden şüphe etmeye başlıyo.
Geçen sene kpss denemesi çözerken hangi yayın olursa olsun ortalama netler genelde hep aynıydı.
sen de mi imece'den 95 yapanlardansın hocam
-
@karakalpaklı 25-30 yanlış iyi valla ben ilk denemede 40'ı gördüm. O gün moralimi zor toparladım. Kpss denemesi çözmek gerçekten daha faydalı.