2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@rayid eyvallah hocam
-
Kendi araban olmasa daha kolay olurdu şimdi bak detaylı anlatacak uzun görünecek ama basit AŞTİDEN çıkınca Konya yoluna çıkacaksız Gölbaşı tarafına çıkmayın sakın tabelalarda Yenimahalle Kızılay yazan yöne doğru gidin Konya Yolu büyük bir yol görünce bu yol DERSİN ama ters çıkmayın İlk başta Yenimahalle tabelası takip edin 3 dk 5 10 km arası düz gidin Konya Yolunda sağınızda büyük bürodan yazısı gördüğünüz noktada sağ ayrılın tabela BAHÇELİEVLER diye gösterecek ..Konya yolundan BAHÇELİEVLER istikametine ayrılın ama BAHÇELİEVLER içine girmeyin yine direk gidiyorsunuz Işık'lar gelece bi tane ORASI Beşevler göbek hiçbir yere ayrılmadan yine direk Maltepe Kızılay göstercek tabela orda da yine 5 dk düz ilerleyin sağında pavyonlar olacak solunda denizcilik müsteşarlığı ziraat bankası ONLARI geçince park et arabayı ya da Direk navigasyona yaz
-
Arkadaslar son dönemde gözlük kullanmaya başladım yani en azından derse bakarken. Basvuruda kullanılan cihaz falan yaziyor muydu hatırlamıyorum. Sizce gözlük sıkıntı olur mu? Alırlar mı? Almasalarda olur tabi ama alırlarsa mis.
-
@ceterisparibus alirlar o kadar da degil. Gecmis yillarda telefonla sinava aliyolardi
-
@Mimar sagolasın hocam. ilk kez giriyorum da merak ettim
-
iyi günler, yürütmenin durdurulması konusundan soru gelmezse boğazdan atlarım.risk budur, hadi bakalım..
-
@crush0606 eyvallah kardeşim en iyisi arabayı aştide burakıp metroyla gitmek:)
-
@köyün-ağası aynen
-
@totti 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Ankara'da korsan kitap ya da fotokopi kitap bulabileceğim gazi üniversitesi çevresinde nereler var ? tarif edebilecek var mı kurum sınavlarına adına bütün kitapları bulabileceğim
bu soru hala güncel bir yardım edin be dostlar
-
Telefon çanta için emanetçi var mıdır arkadaşlar kampüste?
-
@totti fotokopi gazi iibf NİN KARŞISINDA var .korsan kitap orda bulamazsın. ikinci el kitaplar olgunlarda.... KIZILAYA git önce KIZILAYA gidince olgunlar nerde diye sor olgunlarda en ucuz kitap. Orda da bulamazsan Zafer çarşısının yanında yine hem ikinci el hem orjianal kitap satan yerler var
-
Arkadaşlar kızılaydan fen edebiyata nasıl gidebilirim? Şimdiden teşekkür ederim. Herkese başarılar:)
-
mrb arkadaşlar. anayasa sorularını son değişiklere göremi cevaplıycaz acaba? mesela anayasa mah üye sayısı çıkarsa 15 mi 17 mi?
-
@my24 soruda muhakkak belirtecektir hocam kaygılanmayın
-
Ankara populasyonunda ciddi bir artış olmuş gibi
-
Kapanan caddelere dikkat dostlar.
-
@Harun-Resid o kadar ay guy bekledik guy sınavı geldi yollar kapandı yarın ins deprem olmaz
-
Kafa o kadar gitmiş ki herkes Ankara'da şuraya nasıl gidebilirim buraya nasıl gidebilirim diye soruyor ya içimden ne çok ankara yazan varmış herkes orayı soruyor dedim sonra jeton düştü
-
@Grimmjow kafaya huni takip gezmedigimize dua edelim Allah akil sagligimizi korusun
-
Arkadaşlar gardan gazi teknoloji fakultesine yürüyerek ve dolmuşla nasil gidebilirim kac dakika surer