2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@halilhy herkes görebiliyor evet kardeş
-
Çok değil daha birkaç ay önce umut kalmamıştı. İlan gelir mi gelmez mi derdindeydik. Maliye bakanı eleştirdik bazen tartıştık bazen güldük. Şimdi sınav geldi çattı sadece 5 kişiden 1 i iş sahibi olacak. İnşallah en çok ihtiyaçı olan, en çok emek verenler girsin..
-
Çok şükür ilan geldi ama üzülerek söylüyorum ki yaşanan stresin maliyetini,alınan puanların geçerliliğinin biteceği düşüncesini,hayallerin en az 1 yıl daha bizden uzaklaşacağı korkusunu 2016 Kpss Alan grubu kolay kolay unutamayacaktır.. Allah verilen emekleri hiçbir zaman boşa çıkarmayacaktır,bizim elimizden gelen sadece çalışmak,buna sımsıkısı sarılalım gerisi zaten nasipte varsa bizleri bulacaktır.. Allah yardımcınız olsun şimdiden,başarılar..
-
Ankara'da korsan kitap ya da fotokopi kitap bulabileceğim gazi üniversitesi çevresinde nereler var ? tarif edebilecek var mı kurum sınavlarına adına bütün kitapları bulabileceğim
-
@lavinya 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
sadece imeceyi sürekli tekrar edenler olarak kaç kişiyiz diye çok merak ediyorum,tabi ufacıcık konu tekrarıda yaptım ama yüreğim soğumuyor korkular içerisindeyim : S
yalnız değilsin
-
GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAVINA GİRECEK ARKADAŞLARIN DİKKATİNE !
14 MAYIS PAZAR GÜNÜ GAZİ ÜNİVERSİTESİNE ÇIKAN BİR ÇOK YOL O TARİHTE YAPILACAK MİTİNG NEDENİ İLE KAPALI OLACAKTIR.
KAPALI OLACAK YOLLAR;
Pazar günü saat 08.00'den etkinlik sona erene kadar Kazım Karabekir Caddesi Ulaştırma Kavşağı alt geçit girişinden Anadolu Meydanı'na kadar, Ulaştırma Kavşağı Anadolu Meydanı istikametine dönüş varyantları, Celal Bayar Bulvarı Kazım Karabekir Caddesi'ne giriş varyantları, Beşevler Kavşağı Dögol Caddesi girişi, Anıt Caddesi ile Anadolu Meydanı Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Ankaray Maltepe Durağı arası ile Anadolu Meydanı'na açılan cadde ve sokakların araç trafiğine kapatılacağı bildirildiULAŞIM OLARAK METRO-ANKARAY HATTINI TERCİH ETMENİZ SİZLER İÇİN KOLAYLİK OLACAKTIR.
BEŞEVLER METRO DURAĞINI KULLANARAK 10 DAKİKALIK YÜRÜME MESAFESİ İLE KAMPÜSÜ ULAŞABİLİRSİNİZ.
KIMSENIN MAGDUR OLMAMASI ICIN LÜTFEN BU BİLGİYİ YAYALIM...
Alıntıdır...
-
fen edebiyat fak metrodan uzak mı kalır acaba? ankarayı da hiç bilmiyorum ki
-
@totti. 15 dk yurumee mesafesi
-
@totti. Mesrutiyet caddesi kok carsisi kizilay
-
@Leviathan ek olarak mühendislikte sınava girecek arkadaşlar Maltepe durağında ineceksiniz.
-
Teknoloji fakültesi merkez kampüste değil mi yanılmıyorum
-
@Hipokrat evet kardeşim merkez kampüste
-
Arkadaşlar eğitim fakültesinde girecek var mı? Şimdi ben arabayla geleceğim ömrümde Ankara'ya gitmedim birde yollar kapalı olacak dendi. Erkenden gideceğim iyice panik yaptım. Yollar kapalı olmaz değil mi?
-
@darkpassenger Beşevler durağında in 10 15 dk max.
-
@MerveKDM yollari geceden kapatir polis erken gelmenin faydasi olmaz o acidan. haberlere baktim tandoganda ciftciler eylem yapacakmis sadece tandogan meydanini kapatirlar . gazi egitimin onunden gecen konya-samsun (mevlana bulvarı) yolu aciktir ayni zamanda celal bayar bulvari bandirma sokak uzeriden ulasimda acik olur. yinede alternatif olarak ankaray guzergahı belirle.
-
@rayid çok çok teşekkür ederim.
-
@Leviathan hocam ben tren garindan egitim fakuktesine gidecegim sorun olur mu bilmiyorum ki ankara yi
-
@Mimar yeni tren garinin onunden gecen celal bayar bulvari acik dolmusa binersen 3 dk surer. yuyuyerek 20~25dk
-
Ankara'da bir noktadan başka noktaya ulaşım heryer için çok kolay.ankarayı bilmeyen arkadaşlar hiç endişe etmesin herkesi Gazi'ye vermişler zaten metro DEĞİL Ankaray kullanın Beşevler Maltepe civarında ininin ankaray DAN çıkınca fakülte karşınızda olacak en fazla 10 dk yürürsünüz onlarda eğitim fakültesinde girecek olanlar .eğitim fakültesi gazi rektörlük kampüsü içinde beşevlerde inip kalabalığı takip edin
-
@crush0606 aştiden kendi arabamızla mimarlığa nasıl gideriz peki