2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Hipokrat bende Konyaya korktum valla 83.9
-
-
arkadaşlar öncelikle hepimize hayırlı olsun. benim bi ricam var mesela 2014de 2015 de illerin taban puanı ve sınavın kaçla kapattığı bi tablo var mı?
-
@safiTÜRK69 ben de hocam. İstanbul yazcam inşallah. Yalniz İstanbul hangi ilçeler olduğu hangi aşamada belli oluyor?
-
75 puanım var. İlk defa girdim sınava. Ne yapmalıyım. Son günü mü bekleyim. Kim nereleri yazdı , nereler yazılmadı takip edip mi napiyim fikri olan var mı? Yoksa direk Şırnak filan mı yazıyım kimse yazmaz diye
-
Buyrun arkadaşlar hatamız yanlışımız varsa affola , yardımcı olur inşallah
-
Herkese hayırlı olsun arkadaşlar hepimizin beklediği ilan sonunda geldi.Daha önce mülakattan elenmiş ve 3 yıldır kpss ile uğraşan birisi olarak, ilk kez girecek olanlara tavsiyem,puanınızda sıkıntılıysa biraz gönlünüzden neresi geçiyorsa onu yazın.Forumlarda fln şu il şu puanın altına düşmez diyenler olursa dikkate almayın çünkü kimse kaçla kapatacağını bilemez.Puanınız sıkıntılıysa benden tavsiye forumlarda,gruplarda fazla takılmayın stresten ders çalışamazsınız.Hepimizin gönlüne göre olsun.
-
ÖNCELİKLE HAYIRLI OLSUN ARKADAŞLAR. TELAŞ ETMEDEN İL SEÇİMLERİNİZİ DÜŞÜNEREK YAPMANIZI TAVSİYE EDİYORUM. BURDA KAÇ AY İLAN GELMESİ İLE UĞRAŞIRKEN BUGÜN GELEN İLANIN TATLI TELAŞI İÇİNDEYİZ. NET OLMAMAKLA BİRLİKTE BİRAZ TECRÜBEME DAYANARAK Bİ KAÇ AÇIKLAMA YAPMAK İSTİYORUM
İSTANBUL RİSKİ SEVMEYENLER İÇİN İDEAL BİR İL SEÇİMİ OLACAKTIR. GEÇEN SENE 800 ALIM VARDI BU SENE 850 YE ÇIKTI. BU DA 4250 KİŞİNİN YAZILIYA GİRECEĞİDİR.
ANKARAYA GELECEK OLURSAK MEMUR ŞEHRİ VE BU İŞİN MERKEZİ OLARAK KABUL ETTİĞİM İÇİN 775 KİŞİ ALIMI PUAN ARALIĞININ BAŞLANGICI EN AZ 79 KÜSÜRLERDEN BAŞLAYACAĞINI TAHMİN EDİYORUM. 80 ALTI YAZMASA MANTIKLI OLACAKTIR.
İZMİR OLDUKÇA ALIM ORANI YÜKSEK 150 KİŞİ ALIMI YAZILIYA GİREN SAYISININ 750 OLMASI 80 PUAN VE ÜZERİ İÇİN TERCİH EDİLEBİLİR
ŞANLIURFA,ANTEP RİSK ORANLARI OLDUKÇA DÜŞÜK ŞEHİRLERDİR
PARÇA PARÇA İLLER ŞOK ETKİSİ YAPMAYA AÇIK BELKI 74-81 ARALIĞINDA DEĞİŞECEKTİR.
TEKRAR SÖYLEMEKTE FAYDA BULUYORUM ACELE ETMEDEN BAŞVURU SÜRESİNE KADAR RAHAT RAHAT DÜŞÜNÜLEBİLİR. İNŞALLAH TAMAMINA ERDİRİR RABBİM
-
Arkadaşlar puanım 83 rize yazsam açıkta kalır mıyım 5 kişi çok az
-
hayırlı uğurlu olsun. öncelikle şunu söyleyeyim daha önce tarihte bir kere 81 le kapatan yer oldu o da Bursa. Genel olarak hep 74-80 arası kapattı yerler. Bu alımlar parça parça her ile dağılsa da veya toplu olarak 8-10 il alsa da değişmedi. Ona göre 81+ arkadaşlar rahat olabilir bence. Spekülasyonlara aldırmayın. Benim kararım il gelmeden belliydi kendi şehrim olan Sakarya'yı bekliyorum 2 yıldır şükür geldi ve yazıcam. Siz de gönlünüzden geçeni yazın.
-
Bende maraşla antalya arasında kaldım. En iyisi bi istihareye yatmak galiba.
-
@merveKDM ilandan önce kesin gelir diyordum şimdi riskli oldu konya da 84 e yakın kapatırsa mucize olmaz mı
-
@Hipokrat yaa bende şaşırdım korktum ama şu da bir gerçek az aln yer hep düşük kapatıyor. Korkmayalım inanalım.
-
@paretowilfredo 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Selamın aleyküm dostlar. Oncelikle tekrar hayirli ve ugurlu olsun hepimize.
Puan tahmini yapamam ama Bursa cevresinde Istanbul olmasi ve hemen yine bolgede sakarya duzcr kocaeli illerinin olmasi nedeniyle riski dusuk olan yerlerden.
Ankara risk baremi yuksek yer. 155 kotu bir rakam. O yuzden riski goze almadan 80 ve alti puandakiler bi dusunsun bence.
Izmir de yine bolgede fazla.alternatifi olmadan tum cevre illere hitap edercrsine acilmis. Ama 80 yoresi icim risk alinabilir bir yer guzel sehir.
Istanbul dusuk puanlinin dostu olmus. Ve cevresi illerde de yerler var. Riski sevmeyenlere yarenlik edecektir.
Diger bolgelerdeki kucuk illerin hepsi kupon. Cok dalgalanacaklar ilgiye bagli olarak.
Bakalim cogu il ya nasip denecek halde acikcasi. Zor bir donem olacak.
Allah yar ve yardimciniz olsun.
pareto hocam daha önceki sınavların listeleri varsa atabilr misin buraya? Hangi il kaç alım yapmış kaçla kapatmış. Vardı sanırım elinizde.
-
@MerveKDM aynen benim 75 civarı puanı olan arkadaşlarıma yaz rize..... diyorum
-
@BoleynGirl Risk alamayacak durumdaysan başka illere yönelebilirsin.Ama buralar olsun olacaksa, olmayacaksa da yapacak bişey yok diyorsan yaz.Sınırda kalabilirsin 79 ile.Gireyim de hangi il olduğu önemli değil diyorsan bu iki ilden uzak durmalısın tabiki
-
@merveKDM bu konuyu ara ara tartışalım bi konya tercihçileri olarak Konya da o puanla kapatırsa ölelim
-
83 bucukla bana da bi yer soyleyin dostlar
-
@honeybee aslında beş kişi daha düşük kapatır bence
-
@piqou colaradoyu yaz . Kardeşim şaka mısın istediğini yaz gelir zaten