2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
ankara olsun daha çok aminn
-
bir çok yanıtınıza tepkim
-
@John-Nash istenir bence cevap oydu
-
@ucanizmirli haklısın.Doğru bildiğinden şaşmamak gerek : ) tatlıya bağlamamıza sevindim inş herkes için hayırlısı olsun
-
gib gib atıyor kalbim
-
Bu arkadasin paylastigi sorularda yer alan muhasebe MKIF sorusu ne ya hic hatirlayamadim da birsey cagristirmadi da bilen yazabilir mi. Birde hapis hakki sorusu nasildi ve son olarak su bilancoda bulunup bulunmayan komisyon giderleri hesabinin diger siklarini bilen yazarsa minnettar olcam Daha da sorulari kurcalamamaya karar sonuclari beklicem
-
@mahmut8728 menkul kiyamet ihrac farki
-
@kpssa amin. İnşallah hak edenin emeği boşa gitmez
-
@Teklif-eğrisi guluyorum kendime suan su 200 bin mi 2 milyon mu olan soru idi dimi. Tsk ederim
-
@nefiseok aha bi Ankaralı sizin nasıl hocam..
-
Arkadaşlar araziye amortisman ayrılmaz bu yüzden özel fona ayrılmaz diye FİKRİNİ BELİRTEN arkadaşlara bişi sormak istiyorum.Yenileme amacıyla satılanlar özel fona aktarılır.bunu direk amortismana bağlamak doğru mu? Yani amortisman ayrılmaz bu yüzden onu kullanamazsın diye bir durum var mı? Daha doğrusu özel fonlar sadece amortismanlar için mi? ben özel fonlar yaptım.yaptığım soru doğru çıksın diye uğraşmıyorum sadece sorduğum sorunun cvbını bilen var mı? Özel fonlar sadece amortismanı karşılamak için mi ayrılır yoksa başka şeyleri de karşılamak için kullanılır mı?
-
80 altına düştüm kesinleşti cevaplardan vay arkdş ya
-
@safiTÜRK69 maalesef iyi ya da kötü diyemiyirum hocam ama benim olnaz gibi geldi muhasebe yuzünden .. sizin nasildi bende hic anakara icin yazanla konusmadim heyecanlandim
-
@Hipokrat Bence böyle düşünmeyin.çelişkili sorularda herkes kendi dediğini yazıyor mesela bana göre soru gümrük tarifesi.ihracat sübvansiyonu tarife dışı.ama bunu ihracat teşviki ve sübvansiyonu aynı diye yorumlayıp cvp bu diyenler var.bana göre değil mesela.bu yüzden tam sonuçları geldiğinde görücez.canınızı daha fazla sıkmayın
-
@nefiseok benimde iyi degil genel manada 80-81 arası yığılma var gibi bende bu aralıktayım.
-
@kpssa ben de gümrük vergisi yaptım çünkü gümrük vergisi tarife dışı araç değil doğrudan araçtır diye düşünüyorum
-
kimse 120.000 i konuşmuyordu doğru şık buymuş, kesinleşti, çözümü dolaşıyor gruplarda
-
@hayalimsgk özel fonlar sadece amortisman için mi kullanılıyor? Başka şeyleri karşılamak için de kullanılmıyor mu? Amortismanla bağdaştırmak doğrumu kesin ve net olarak.sorum doğru çıksın diye uğraşmıyorum yanlış anlamayın.ben özel fonlar yaptım.sadece özel fonlar sadece amortisman için mi kullanılıyor onu merak edip size soruyorum
-
@davetsiz ben ondan emin değilim. Yanlış sayıyorum. 120 yaptım.
-
@safiTÜRK69 ben saymadim hiç ya olursa sürpriz olur