BURSA GUY
-
@sradaninsan nasip belli de olmaz, geçen yıl ki sürpriz olmaz belki ama çok fazla yükselmeyedebilir. Her şey olabilir, Guy dedin mi, son dakika bile işler değişir
-
Ortalığı karıştıran, manipüle eden densiz çok. Özellikle Facebook'ta nereye baksam sanki herkes Bursa gibi rahat ol hocam bu sene ataniyoruz @sradaninsan
-
@sınavstilisti hocam agzından bal damlıyor Insallah
-
@sınavstilisti evet ama haklilik payi da var gibi gecen sene bursa istanbul alimindan dolayi dustugu icin bu sene de ayni sey olur dusuncesiyle herkes bursaya yonelmis durumda
-
@sınavstilisti yine de korkuyo insan ben yine bursa yazacagim ama korka korka cunku baska carem yok
-
@sınavstilisti istanbul cevresi illerden birinde dusus beklendigi icin mutlalak bunlardan birinde bi patlama olacak bence bu durumda kocaeli tekirdaga alim daha az oldugu icin de bursa herkese bi mantikli geliyo maalesef
-
arkadaşlar kimsenin moralini bozmak istemem ama kasım 2015 sınavında (galiba son guy oluyo) ankaranın 400 kişi, istanbulun 800 kişi, bursanın 220 kişi aldığı sınavda kurum sınavı bursa için 82, ankara için 85, istanbul için 84 ile kapatmış. bu kurum sınavı beni çok korkutuyo. o sene hem iki kere alım yapıldı hem de bu iller için bu seneden daha fazla kişi alınmış (istanbul hariç) buna rağmen çok yüksek kapatmış
-
@msaka hocam sen siralamadan mı kurumdan mı korkuyosun?
-
@ucanizmirli 2015 yılının ilk guyunda 2015 kpss puanlılar yoktu yani 2. Alım normal bizimki gibi bi alım oldu 2015 kpss puanları yeni alınmş sayılırdı
-
@yyy tmm da snn mantığına göre ya 2015 ilk guyda kpss ye giren herkes atandı ya da 2014 kpss puanı geçerliliği 1 yıldı. yanlış hatırlamıyosam da 2014 kpss puanı geçerliliği 2 yıldı.
-
@ucanizmirli hayır benm demek istediğim sizin dediğiniz gibi aynı senenin puanıyla iki alım olmadığı şöyleki 2014 puanlılar 2015 ilk guy alımına girdiler sonra kpss oldu hem yeni hazırlananlar hem 2014 lüler 2015 kpss ye girdi ve ikinci alım 2015 kpssyle alındı. Bu alımlarda tabiki iki yıllık geçerlilk yüzünden öbür yıllarda girdi ama benm demek istedğim tek kpssyle iki alım olmadı.
-
@yyy eğer kpss puanı ile yapılan ilk başvurudan bahsediyosan o sınavda hem 2014 puanıyla yüksek alıp atanamayanlar hem de yeni mezun olan 2015 liler var. ama burda bnm bahsettiğim yüksek kapatma olayı ilk başvuru puanı değil kurumun yaptığı yazılı sınavdaki puanlar. snn bahsettiğin kpss puanıyla başvuruda kasım 2015 sınavı ankara 79 ile, bursa 73 ile, istanbul 77 ile kapattı.
-
@ucanizmirli ben yanlş anladım heralde kurum puanı için konuşmadım ilk terchler için konştum. Kurum sınavı yüksek kapatr mı diye düşünmek yerine otur çalış , bunu düşünmek sana bişey katmaz. Bu il tercihi gibi şans değil ki çok çalışrsan korkmana gerek kalmaz bu senin elinde ️
-
@yyy o konuda sorun yok zaten çalışıyorum hatta denemelerde 87 altına düşürmüyorum ama işte sınav heyecanıyla 4 soru fazladan yanlış yapılsa tüm emek gider.
-
@ucanizmirli allah emeklerinin karşılığını boşa çıkarmaz inşallah telaş etme ️
-
@yyy amin kardeşim hak eden hak ettiği yere gelsin. bi de şöyle bişey var alışmışım kpss ye çalışırken zor soruları çözmeye kolay guy sorularını görünce bu işte bi bit yeniği var diyip bilerek doğru olan seçeneği seçmiyorum
-
@ucanizmirli bende öyle özellikle hukukta
-
@yyy adama bildiğini unutturuyo resmen sorular
-
@ucanizmirli ya bu denemeleri daha ince cozdugum icin benim de netlerim iyi hep en yuksek kapatan yerden yuksek aliyorum ama ne kadar gercekci bi yaklasim bilemiyorum sonucta o sorulari.daha once cozmusuz hep ayni sorular tekrarlaniyo dedikleri de aslinda digru degil az once icra iflasi bitirip butun kurum.sinavlarima tek tek baktim tekrar edden 2 soru var yani 2 soru 2 ser ve 3 er defa sorulmus ama gerisi hepsi farkliydi
-
@sınavstilisti kurum simavindan korkuyorum tabi ki yoksa siralama 86 ya cikmasi cok anormal bi durum olur:) istanbul cevresindeki illerin puaninin dusecegi beklentisi kurum simavi riskini cok artitiyo.anketler tamam gercekci sonuc vermeyebilir ama 850 kisilik istanbul icin anket sonuvlari 100 kisilik bursa ile nerdeyse ayni:( yani bu anketlerdeki oy sayisini yarisi yalan olsa yine de oranlarsak istanbul rahatlicak bu sene ve cevresindeki iller yukselecek bence haliyle insan korkuyo 1 ya da 2 soru kaderimizi belirlicek gibi bise yani