BURSA GUY
-
herkes bursayı konuşuyo yalnız
-
@aylin istanbul ankara izmir antalya bursa bu iller illa ki çok konuşulacaktır
-
Antalya istanbul arasında karar veremezken şimdi bide bursa eklenti düşündüğüm şehirlere, ne zormuş arkadaş karar vermesi
-
PUANLARI YAZSAK BİRKAÇ ARAKADAŞ YAZMIŞ ONLAR DA YÜKSEK BİRAZ BURSA YÜKSEK Mİ KAPATIR DERSİNİZ BEN DE DÜŞÜNÜYORUM AMA KORKUYORUM DA BİR YANDAN
-
@aylin hocam bunlar küçük yerler iste Merkezde zaten yıldırım Nilüfer osmangazi var ama İnegöl ve İznik güzeldir İznik de göl de var hem
-
Son kararim bursa arkadaslar cok zor oldu ama bitti 86 ile bursaya taliibim
-
@sradaninsan BURSA GUY içinde söyledi:
-87 -86 -85 -83 -81.83 -85.4 -85 -78.33 -85 82.03 şimdilik yazanlar başka yok mu
devam ediyoruz -86
-
Arkadaslar kurum ainav sonuclari simavdan ne kadar zaman sonra aciklaniyo
-
@msaka gecesi ya da en geç pazartesi sabahı teamüllere göre
-
@sradaninsan nasıl yani sınavın ertesi günü mü? Açıklanıyor sonuçlar
-
@iyimser16 evet cumartesi oluyordu ya o gece ya da pazar sabahına açıklanıyordu
-
@sradaninsan İnşallah bu sene de hemen açıklanır
-
Arkadaşlar bursada merkezden sonra ilçeleri nasıl sıralardınız? Merkeze yakınlık ve yaşanabilirlik açısından ?
-
@iyimser16 hep öyleymiş. Bu sene ben giriyorum diye bir iki hafta bekletirler. 80 sonu kuşağıyız deneme yanılma şanssızlık nesliyiz :))
-
@hermonie daha sıralamadık
-
@Obra hocam aynısı bnmde aklımdan geçti İstanbul antalya bursa 3"ü arasında gidip geliyorum sürekli bu şansızlıkla bu 3"ünü bn seçerim 81-82 ile kapatır, ben yazmam 73-74"e düşer dert olur diorum Sonuçlarda 15-20 günde açıklanırsa tam kabus olur bizim için artık
-
@Obra ve @sradaninsan bnm puan 79 sizin ne diyorsunuz bursa için
-
@iyimser16 puanımız da aynı illerimiz de. Ben istanbul yazacağım sanırım. Antalya bursa çok riskli.
-
@Obra hocam istanbulda kurum sınavlarını yüksek kapatıyormış bide orada torpil vs orada daha çok oyun döner diye çekiniyorum, bursa şöyle 77-78 arası kapatsa nasıl güzel olur
-
@iyimser16 kurum sınavından çekinmiyorum hocam. Rakiplerinin kim olacağını bilemezsin.