BURSA GUY
-
Başlık altta kalmış .
-
@miss-smith buraya neden kimse yazmiyo ben 86 ile basvirmayi dusunuyorum simdilik tabi
-
Heeey bursa yazacaklar nerdesiniz
-
@msaka şimdi yazmayıp tercih zamanı yazanlara dava açacağım
-
Bende kararimi verdim gibiyim. Antalya bursa arasi gidiyorum ama 83 bucukla sanırım bursa yazicam
-
@piqou arkadaslar yaa ankara bursa arasinda gidip geliyorum sizce ankaranin kurum sinavinin bursadan yuksek kapatacagi dusuncesi dogru mu
-
Kurum sınavı artık her il aynı derecede zor gecen yıl 81-85 arası kapattı.
-
84 puanla yazacam
-
aydın nasıl bi yer diye sormuştum sonradan vazgeçtim küçük bi yermiş , biri gelmez zaten yazmış bana
-
@aylin aydın yok ki başka bir şey için mi sordunuz
-
@sradaninsan ay pardon afyon
-
iscehisar dı sanırım orayı sormuştum
-
@aylin afyon az alıyor cesaretini toplayabilirsen yaz ama gelir gelmez bilmem
-
@sradaninsan ordan vazgeçtim kesin bursayı yazcam bundan sonra fikir değiştirmem umarım , bursa nın ilçeleri hakkında bilginiz var mı nasıl yerler
-
@aylin ben bursa da okudum üniyi yeşil bursa diye tanıtımı var ancak o kadar degil fakat güzel yerdir. ilçelerden mudanya trilyeye falan gitmiştim digerlerini bilmiyorum ama söylendğine göre güzelmiş
-
@piqou kardeşim antalyada da deniz var bursadada ikiside çok güzel şehirler.Antalyanin tek dezavantajı çok sıcak olmasi.Boğucu bi sıcağı var.
-
@aylin hocam İznik güzeldir sakindir..İnegöl büyük hareketli bir şehirdir..Bursa'ya da yakındır.Eskişehir'e de yakindir.Sanayi şehridir ama hava kirliligi maalesef kışın oluyor.
-
@ErtuğrulBey76 ikisine de puan yeter sanırım. Kurum sinavi olarak hangisi düşük olur acaba
-
@marshall inegöl ü bi arkadaş daha söyledi güzelmiş, google dan bakıyom sürekli bursa nın resimlerine hep yeşil ilçeler arasında küçük olan yerler var mı KARACABEY
MUSTAFAKEMALPAŞA
ORHANGAZİ
YENİŞEHİR -buralar nasıl -
@piqou bence kurum sınavı olarak aynı doğru ile kapatırlar.Yada biri 81 ile kapatır diğeri 82 ile fazla bi fark olmaz.