BURSA GUY
-
@msaka 94
-
@msaka sizin
-
@sınavstilisti 86 benim de ama karar veremedim hala
-
ben de 85,2 ile yarın bursa için yapıcam başvurumu arkadaşlar
-
@james35 ah iste bunu duyduguma uzuldum:( neden bursa ankara cok guzeldir ah benim 94 puanim olsaydi da ankara yazsaydim:)) saka tabi ki hayirli olsun umarim sizin gibi cok kisi yoktur bursa icin sinava girecek:)
-
@ucanizmirli ucanizmirli siz niye izmiri yazmiyosunuz:) ulan bursa yazacam dedim ertesi sabah kalktim bursa anketi 1.sira lanetlendim mi acaba
-
86 degil miydi puaniniz yazın gitsin @msaka
-
@msaka izmirliyim ama üniversiteyi bursada okudum. izmir-bursa arasında gidip geliyodum ama son kararım bursa
-
@ucanizmirli ya evet korkumun sacma geldigini biliyorum da seneler once 1 soruyla marmara hukuku kaybedip iktisat okumak zorunda kalip en son halkbank simavinda da trabzon yazip 60la ortada kaldigim icin ben nereyi yazsam kaybedecekmisim gibi bir his olusuyo icimde
-
Yani bilin ki ben bursa yazarsam bursa lanetlenmis olabilir:)
-
@msaka haklısın hocam da hem garanti olsun hem de batıda olsun diyosan yaz istanbulu geç. ben kalabalık, gürültülü, trafiği yoğun olan şehirleri hiç sevmediğim için istanbul bana göre değil. ayrıca halkbank sınavında 67 ile izmir yüzünden mülakata kalamadım o acıyı bilirim
-
@ucanizmirli istanbulda 1 sene yasadim orda yasamak diye bise yok bence omur torpusu ben de hic sevmiyorum off neyse hayirlisi olsun
-
-
@jevons sagolun valla icime su serpildi:)
-
Heey baska yok mu bursa isteyen bursa yolcusu kalmasin yazacaklar soylese de kafamiz netlessse
-
Ankara Bursa arası gidip gelsem de sanırım Bursayı yazıcam
-
@ShankS puaniniz kac
-
@ucanizmirli vaay kardeşim sende mi bursada karar kıldın Sanki bende bursa yazacam gbi ama 79"la gelmezse diye ince bi 3.5 atma durumum var
-
@iyimser16 aynen kardeşim valla snn gibi biriyle beraber çalışmayı isterim yaz tabi bursayı ama işte snn puan biraz riskli ben yönlendirmiş olmıyım seni
-
@ucanizmirli hayırlısı bee kardeşim inş kafamızdaki gbi olur:) buarada 3 tanede eksiyi acımadan basmışlar sana