ANTALYAGUY
-
@Kutyler neden düşünmüyorsun
-
@Kutyler hocam istanbul tarihinde kaç kere 79 ile kapatmış? Bnce senin ki kötümserce
-
@Kutyler bence istanbul yazmayın diye diyor 30 tane şehir varken istanbul un 77 i geçmesi bile büyük sürpriz olur
-
@Grimmjow @iyimser16 @Obra Arkadaşlar yanlış anlamayın ben sadece puanların yüksek olduğuna ve guyun bu sene tüm illerde kendi rekorlarını kıracağını tahmin ediyorum.Yanılabilirim tabiki de.Daha da düşük kapatabilir.İlk 5 bin deki arkadaş İstanbul yazmayıp garantiye almazsa kendini o onun riski.Beni ilgilendirmez.Ben şu sınavsızlıkta kimsenin risk alacağını düşünmüyorum,yeni mezunlar hariç.
-
@esot92 Gelmez bea Puanlar herkesin yüksek
-
@Kutyler hocam 2015"de ekim-kasım aylarında açılmıştı sınav ve o zmnda çoğu kurum sınav açmamıştı o sebebten bu sınav açılmama durumunun bu kdr etkileyeceğini sanmıyorum ayrıca bu yıl bi avantajda halkbankası 500 kişilik bi alım yaptı, ayrıca sgk flnda sonuçları açıklarsa çok güzel olabilir, ben istanbulun 77-78 bandında kapatacağını düşünüyorum, antalya ise tam bi kumar
-
@Kutyler oyun teorisine döndü iş. Herkes istanbulu da yazabilir, herkesin istanbulu yazacağını düşünüp alternatife de gidebilir.
-
@iyimser16 hocam toplasan anca 1500 kişi eder ilk 10 bin içinde olupta başvurmayacak.Sgk açıklanması tabi ki iyi olur.Benim puanım 78 sıralamam 13 bin lütfen 2015'in 78 puanı kaçmış sıralaması bir bakın istiraham ediyorum.
-
@Obra herşey mümkün hocam.Kimse kestiremez.Ama geçmiş senelere nazaran puanlar yüksek.
-
@Kutyler hocam ondalık puanların belirleyici olduğu bi sınavda 1500 kişi az mı sence keşke dediğin gbi olsada 1500 kişi çıksa aradan Hocam 2015"de puanlar daha düşük olabilir ona bi itirazım yok ama demek istediğim 2015"te tercihler yapılırkende hiç bi kurum sınav açmamıştı, olumsuzluklar var az da olsa olumlu durumlarda var;) sanırım bende ki bu antalya-istanbul gitgeli son güne kdar devam etcek
-
@iyimser16 bende de Antalya-Şırnak-Mardin
-
@Kutyler hocam antalya okeyde mardin şırnak çok sert bi geçiş olmamış mı? Sıcağı mı seviyorsun birazda bıraksak seni musula kerküğe doğru gideceksin
-
@iyimser16 hocam Musul Kerkük'te başımızı kaşıyacak vaktimiz olmaz inan Hayırlısı olsun daha çok değişir
-
bana Antalya gelir mi yaa
-
İyice kafam karıştı nereyi yazsam bilmiyorum. 3.alternatif antalya
-
87 ile varim diyorum
-
Kurum sınavına gore tercih yapcam ama burda da tehlikeli çok
-
Neden bu başlığa kimse yazmıyor. Vaz mı geçtiniz Antalyadan
-
@Ülkü bu sessizlik beni çok korkutuyor hocam İzmir, bursa fln çok hareketli
-
@iyimser16 Aynen benide çok korkutuyor ve çok kararsız bırakıyor. İnsan bi fikir yürütemiyor