ANTALYAGUY
-
Sessizlik iyidir. Konuşsalar daha bir kafa karışıyor. Antalya en çok yaşamak istediğim yer. Geleceğini bilsem bir dakika düşünmem.
-
@Ülkü hocam fikir yürütmekte zor yaa maşaallah herkesin puanı 80 üstü bayburtta bile 84-85"ler görüyorum, yazılıp çizilenlere göre puanlar uçuk
-
sizce 80 ustunu görrmu Antalya bıan korkmya basladm ıstanbulmu yazsam dıyorum
-
@İnmyheart hocam bddk sinavnda insanlar guy hayal ediyordu antalya için her ilcesi deniz goruyormus vs diye güzel düşünün güzel olsun kimse bilemez nerenin kac puanla kapatacagni sadce tahmin edebilir o kadar artk kimseye sormadan sadce kalbinizle karar verin ve baslayin o şehrin güzelliklerini düşünmeye
-
Baslik ölmüş. Güzel Antalya'm bunları haketmiyor o yüzden şöyle birşey sorayim; ilçe tercihleriniz nasıl Antalya için
-
Arkadaşlar 81.7 ile Antalya şansım nedir ?
-
Sgk olmassa 86 ile bende bekliyorum yuzde 60 antalya
-
Başvuruyu yaptım. +1 Antalya
-
79 la antalya gelir mi
-
Bu sessizlik umarım hayra alamettir
-
.................
-
Hacılar maşallah her yere insan olan arkadaşlar 88-90 bandında başvuru yapıyorlar bu gidişle her yer 88-90 arası kapatacak gibi duruyor hadi hayırlısı yazmamayayim o zaman ben antalyayi 90 küsür puanla!..
-
@jungss yazdıysan yazdn korkmuyorm senden
-
antalya ilçeleri hakkında bilgisi olan var mı?
-
@katre93 Manavgat ve Alanya çok güzel ilçelerdir. Alanya biraz lukstur manavgata göre ama Manavgat da köye benziyor biraz diğer ilçeler hakkında pek bilgim yok
-
@Leviathan teşekkürler ben de hiç bilmediğim için tercih yapmak zor gerçekten
-
@Leviathan Manavgat mi köye benziyor ? En son ne zaman gittin hocam ? Manavgat bazı buyuksehirlerden bile güzeldir. . SGK aciklanmazsa yarin yapacağım Guy basvurusunda tercihlere yazacağım ilk yerdir..
-
@hayalimsgk hocam ben de manavgati 1.siraya yazdım en son 5 sene önce gittim mezun olduğum sene köy dediğim yanlış anlaşılmasın Alanya gibi değil yani
-
@Leviathan ben 2 hafta önce ordaydim evet bir Alanya değil ama Manavgata bağlı tatil beldeleri on numara.. Manavgat merkezi de gayet güzel o ırmak yetiyor zaten aksamlari çık dolaş kafa dağıt yeni açılan bi sürü mekan var cafe tarzında falan.. 5 Senede çok şey değişti hocam
-
@hayalimsgk doğrudur sen böyle yazınca çok özlediğimi hissettim Antalya'ya gideyim diye PTT tercihi bile yaptım hocam