İSTANBUL GUY
-
@Grimmjow bir tane de banko kasayı saydım az çıktı hesaba baktım çok çıktı acep bu nedendir sorusu:)
-
Aynen üstüne görünüşte artık gerçekte artış gelir söyleye söyleye 100 soruyu bulacaz galiba :))
-
@Grimmjow yürütmenin durdurulmasını da ekleyelim ve ohal khksinida
-
o zaman ben de ekliyorum, stoklardan kesin var biraz kolay oldu bu tahmin ama kesin diyorum bakın
-
@davetsiz Bence muhasebeden kesin soracaklar sormazlarsa burdayım gelin bulun beni
-
Genclerr pazar gunu kopuyor muyuz
-
@duranvarlık b en simdiden koptum reis 101 atiyom 2 gundur surekli
-
Sınav süresi ne kadar?? Kimse cevap vermiyor
-
Oo istanbul guy uyuyo mu hala?? Kalkin deneme cozun haydi
-
@duranvarlık 150 dakika diyor büyük cogunluk 150 dakikadir
-
@hobbes hadi insallahhh
-
Sınav iyi de geçse kötüde geçse 1 saate bitiyor 150 dk çok geldi bana sanki neyse 2 defa döneriz emin olmadıklarımıza bakarız
-
150 dakika dönüp dönüp şıklarda değişiklik yapalım diye var ,bunu söyledim şimdi gider kendim yaparım
-
Arkadaşlar işletmelerde birim maliyeti en düşük yapan üretim miktarına kıvamlı kapasite demiş tam kapasitede birim maliyetler nasıl oluyor? Soruyu ezbelediğimden kıvamlı diyorum ama bana hala tam kapasite mantıklı geliyor
-
@Grimmjow sinava 2 gun kala aklini karistirma tam kapasite dedigimiz sey isletmenin sahip oldugu uretim faktörlerinin tamamini kullanmasi . Bu sekilde uretim yapmasidir.
-
dostlar bileğinize kuvvet..hak edenin olsun..
şimdi kapatıyorum çok yazıyor, istanbulda devam ederiz sohbete -
Arkadaslar nasildi sinavinizzz umarim mulkatta yine birlikte olur surece devam ederiz
-
Sınav geçmişe göre zordu.Sizce 80 altı görür mü?
-
Geçen yıla göre soruların zor oluşu ve 50 kişilik sayı artışı kurum sınavı puanlarını nasıl etkiler sizce?
-
Sanki 80 85 arası kapatır...