İSTANBUL GUY
-
@totti hepimiz aynıyız boşver, şurada kpss ye ne kaldı. iyi bir puan alıp guy u beğenmeme konumuna geliriz inşallah.
-
80 yapan rahat kazanır gibi duruyor. Taban puan tahmini zor ama 80 altı olacağını düşünüyorum. 73-76 arasına da fazla şaşırmayın!
-
@escobar_p sende durumlar nedir?Sınava katıldın mı ?
-
@guyguy Başvuru yapmadım.
-
Kacla kapar istanbul ya ??
-
@şengüll bunu tahmin etmek zor ancak 84 lerle kapatmasi mumkun gorunmuyor 78 gibi bir seyler yada daha düşük
-
Yığılma nerede tartışmalı sorular vb muğlakta olan sorular üst üste koyunca bekleyecez kaybedende ucu ucuna kaybedecek ama İstanbul tayfası sorular böyle olunca baya avantajlı oldu bence
-
78-80 arası bişey olur heralde hocam sorular kolay değildi bu sefer
-
çok farklı sorular soruldu bence. istanbul düşme ihtimali en yüksek olan şehir bana göre. ama ikilemdeki soruları kurum nasıl değerlendirir bilmem. en çok o etki edecek sonuçlara
-
@gariban-guy kapitilizasyon güg özel fonlar gibi
-
istanbul neden şanslı oluyor ? kişi sayısı çok olursa, yüksek kapatma ihtimali daha çok bana göre
-
@De_lorean iki cevap da kabul edebilir, alakasız cevabı da kabul edebilir her şey çok belirsiz. ama mülakata kalacak 1900 kişi olunca puanlar bence 80'in altına iner.
-
Arkadaslar ne yaptiniz yanlislariniz kac tane yazinda bilelim halimizi Cok umutsuzum her bakmamda yanlislar artiyor.
-
@duranvarlık benim 20-25 rahat var galiba sende durum ne
-
@yyy aynen bendede durum oyle...
-
@duranvarlık ya ben çok üzgünüm 80 i dusmez diyorlar İstanbul a buna ihtimal vermek istemiyorm ama insanlar ya zordu deyip iyi yaptilarsa cunku netteki cevaplara gore benm 20 civaarinda yanlisim var ama kurumun cevaplarinin ne olacagi muaammayken belkide dahada artacak
-
@by123 aglamaktan icim cikti dunden beri ya..tek tesellim imeceden cikmadi kimse yapamadi ve ben Istanbul yazdim her turlu 80 altina duser diye umutlanmam..
-
@duranvarlık bende oyle avutuyorum ama yukarida arkadas demis sayi cok belkide artar bilemeyiz diye ya oyle olursa . ama ağlama facede gordum birisi babasini kaybetmis sinava cok az kaala o kadar uzuldum ki ona. Rabbim kaldiracak yuk versin bize insallah. Hayat devam ediyor sonuc ne olursa olsun. İnsallah gecmisizdir baraj ustune. Kalmisizidr mulakata.
-
@duranvarlık hocam herkesin dusuncesi o sen rahat ol.sadece imece calisan hepten ayvayi yedi.imece +kpss calisan ozgun guy sorusu cozen bu isi goturur.ist 76 ile kapamasi iyi bi avantaj.eger 5 6 soruyu degistirmesem mulakata girmem garantiydi.su an ben de sinirdayim o derece
-
@gariban-guy kardeş puanı düşük sınava yetenler üstüne çoğu insan imeceden yürüdü puanı yüksekler bile patlamışken patlayan sayı çoktur