İSTANBUL GUY
-
En çok da içimden geçenleri işaretlemediğime yanıyorum hepsi doğruymuş ama ben bi hinlik vardır soruda diye doğru bildiğimi işaretleyemedm
-
@by123 İSTANBUL GUY içinde söyledi:
@duranvarlık ya ben çok üzgünüm 80 i dusmez diyorlar İstanbul a buna ihtimal vermek istemiyorm ama insanlar ya zordu deyip iyi yaptilarsa cunku netteki cevaplara gore benm 20 civaarinda yanlisim var ama kurumun cevaplarinin ne olacagi muaammayken belkide dahada artacak
inanmayın kardeşim, 75-80 arası kapatır, rahat olun
-
Arkadaşlar ben de aynı durumdayım ya foruma her baktığımda yanlış sayım artıyor .
-
Istanbul ya avantaj olcak ya bitircek bizi Aciklasalarda bilsek sonucu kurtulsak..Allah hakkimizda hayirlisini versin..
-
@theown birde arkadasim bana demistiki goc sinavina girdigimde netteki cvplara gore sonucum 6 soru az geldi demisti. Herkes kendi cvbini dogru diretiyo demisti. Bende mesrla ikinci inonuyu degistim.nettem tarihine bakacagim net seyleri yanlis saydim muammalarida her ihtimale karsi yanlis saydim. Mesela gumruk vergisi yaptm ben ama ihracat subvansiyonuda oluyomus neyi kabul edecekler onu bile bilmiyoruz. O yuzden pekte bakamamk lazim bende dun baktim cok uzuldum ama bgn biraz daha soku atlatinca mantikli dusunmeye basladim.
-
Ben 80in altına düşebilir diyenlerdenim.hatta tek umudum İstanbul'u yazmış olmam.hemen hemen herkes aynı durumda.1700kisinin hepsi de 80 üstü almışsa guy da ne işleri var müfettiş falan olmalilar
-
@theown birrde dikkatimi ceken bir sey var aslinda bunlardan bir kacina denk geldim.cikmis soruymus ama vmyde turk ajansliginda falan cikan sorularida sormuslar.
-
@duranvarlık insallah avantajimiz olur
-
benim kişisel tahminim 79 veya 80 ile kapatacağı umarım yanılırım.Ancak bu sınavın geç açılmasından dolayı çalışmayı bırakanlar kadar 2017 kpss'ye çalışıp hazır durumda bu sınava girenlerde oldu.Hem de 2017 ye hazırlanan grup 2016 kpss'den 75-80 arası alan grup ve o grubunda en çoğu istanbul için guya girdi.O yüzden çok değişken var 82 ile de kapatabilir 73 ile de.
-
-
Arkadaşlar merak ettiğim bir husus da sınav sonucu açıklandıktan sonra bu çelişkili sorularda kurumun neyi kabul edip,neyi kabul etmeyeceğini bilip bilmeyişimiz.Sınav sonucu ekranında sadece puan ve mülakata hak kazandınız ibaresi mi yazıyor.Gerçekten sizlerinde belirttiği gibi 2-3 soru çok çelişkiliydi ve bu 2-3 soru insanı mülakata da atabilir,sınavı da geçirmeyebilir bu noktada yapılabilecek bir şey yok mu
-
@De_lorean bencede vaziyet öyle gösteriyor. zaten 77-76 puanlar da bir dönem umudu kesti çalışmayı bıraktı. sonradan snav sürpriz oldu. bilmiyorum ben 850 kişilik kontenjana güveniyorum. diğer yerlerde 10-20 kişi mülakata kalacak burada 1900 kişi
-
Benm puan 77 idi ama benm altyapım vardı o artım oldu işimede geldi me yalan söleyim
-
81 ile rahat olamıyorum... Olmalıyım arkadaşlar ne dersiniz? Amacım daha düşük yapmış kardeşlerimi üzmek vs değil onu ayrıca belirtmek isterim...
-
@gariban-guy 1700 olmasin o
-
@davetsiz Hocam bende istanbul yazdım öyle düşünüyorum. herkesin 80 üstü yapabileceği bi sınav değil gibiydi. 1700 normal mülakat sayısı bunun100 kısıde aynı puanı alsa bu sınavda bence 1800 kişi 80 üstü yapmaz gibi.
-
@atiba şiddetle katılıyorum hayırlısı artık, çok kafayı takmayıp, 2 hafta sonrasına odaklanalım biz
-
@davetsiz sizin kac yanlisiniz cikti genel anlamda arkadaslar
-
@by123 kesin yanıtları bilsek söyleriz de şu an kim kime dum duma oldu resmen
-
İstanbul 80 olur mu?