İSTANBUL GUY
-
Bende i stanbulu yazdım 12 15 arası yanlış bekliyorum ama 1700 kişi olduğu için 80 altına ineceğini dusunuyorum
-
@Jakuppp masallaaahhh hocam insallah herkes sizin gbi degildir
-
@by123 hocam muallak sorularla 17 oldu gün geçtik ce artıyor
-
@Jakuppp insallah dahada artmaz kaliriz mulakata insallah.
-
@by123 ınşallah sizin durum nasıl hocam
-
@Jakuppp benim durum iyi degil hocam 22 var muallaklari yanlis saydim. Biri dogruymus gumruk olacak 21e dustu ama gib dohru dediklerimizden de yanlis cikarirmi o yuzden net bisey diyemiyorm ama pek. İc acici degil benm durum
-
Merak etme kardeşim 1700 kişi olduğundan 80 altını göreceğini dusunuyorum
-
@Jakuppp 79 da seksen alti hocam insallah 75 i falan gorur
-
İstanbul yazdığıma sevinemeiştim inşallah doğru sayımı kurtaracak şekilde kapatırda sevinirim.Kpss 1 hafta kala gib bnce böyle yapmamalıydı
-
80 yada 79 net istnbl icin is gorur mu acaba ??
-
75-79 arası kapatacağını tahmin ediyorum.Herkesin zorlandığı bu sınavda gözlemlerime göre 80 ve üzerini görmez diyorum.
-
Geçen sene bile soruların çerez olduğu sınavda 84 ile kapatmis bu sene iner 80 in altına diye düşünüyorum
-
Gözlemler duyumlar Istanbulun 75-76 lara kadar ineceğini gösteriyor... Bakalım ne olacak
-
Ben de fena çuvalladım İstanbullu olarak. 75'leri görse iyi olur
-
@wagner Hay senin ben ağzını yiyim ya inş dediğin gibi olur eğer öyle kapatırsa ara bul beni yiğidim sana yemek ısmarlayacağım
-
@Grimmjow :)) hocam inşallah kısmet olurda ben sana ismarlarim ne demek. Yanıltıcı 30 a yakın soru vardı o bakımdan düşebilir diyorum ancak tahminim budur. Düşebilir 75 e...
-
@wagner Aynen bende düşeceğini düşünüyorum fakat 77-78 gibi düşünüyorum benimde o sınırlarda hayırlısı olsun hakkımızda
-
Herkesin heralde 77 78 sınırında İstanbul yazanlar hep bunu diyor. Aşağısı yada yukarısı yok.
-
Arkadaşlae geçen sene çok fazla tartışmalı soru olmamasına karşın 84 taban puanda kalan bir sınav, burada tartışılan yaklaşık 20 civarı tartışmalı soru sonrası 80 üstünde kalmaz. Kendinizi fazla yıpratmayın 80'in altında Istanbul, kesin tahmin. Burada kurum puanları açıklıyor, mülakata hak kazandınız veya kazanamadınız şeklinde de belirtiliyor. Farklı sınavlarda iki durumu da yaşadım oradan biliyorum
-
Arkadaslar 78-79 kesinlikle.