İSTANBUL GUY
-
arkadaşlar mülakat için 2 kitap almayın yav, yazık paranıza
-
@davetsiz Hocam şimdi ilk mülakat olunca ne yapacağını bilemiyosun. Sen neyden çalışmayı düşünüyosun tek kitap seçiminde.
-
@Ülkü stresinizi anlıyorum, ben imeçe mülakat notlarını okuyup girmeyi düşünüyorum.yeterli çünkü..ha tabi ki bu iş tamamen şans, tüm kitapları ezberlersin, gidip hiç bilmediğin bir şey sorup yollayabilirler.buna da psikolojik olarak hazırlamamız lazım kendimizi. siz de tek kaynak seçin, onunla çok dertlenmeden meşgul olun.
yine söylüyorum hiç bir soruya yanıt veremeseniz de elenmiş gibi üzmeyin kendinizi..sonuçta buraya kadar gelen herkesin bilgi birikimi 4 dakikalık mülakatta ölçülemez. -
@davetsiz Anladım çok teşekkürler
-
Arkadaşlar önümüzde çok önemli bir dönemeç var, inanın çoğunuzun hayatını şekillendirecek bir dönemeç. Belki bu mülakattan sonra bir daha başka bir kurum değişikliği yapmak istemeyeceksiniz. Yani demem şu ki, Allah nasip ederse ömrünüz için min. 35-40 sene yapacağınız mesleğin adımını atmak üzeresiniz. Meseleyi böyle düşünürseniz aranızda çıkan ufak anlaşmazlıklar sonucu tartışmayı devam ettirmezsiniz. Bu türden platformlarda tartışma elbette kaçınılmazdır sonuçta bazı konularda fikir ve görüş ayrılıklarımız olması en doğal şey. Buna rağmen, konuların büyük açmaza döndüğü durumlarda lütfen meseleyi kestirmeden bir taraf kapatsın ve kaldığımız yerden mülakat meselesine geri dönelim.
-
İkamet ızmir. puanimla izmir de dahil heryerde geliyordu.kurum sınavı sonucuyla tüm illerde geliyordu.İzmir yazmadım pişman da değilim.sürekli ana baba yanında da bi yere kadar .İnsan sağlam kafa dinlemek ister yeri geldi mi.yer değiştirmek iyidir zararı yok.secilen yer en kalabalık ve pahalı bi şehir olsa dahi.yaşayacağım şehir elbet önemli ama oncelikli olan iştir.88 puanlı iki arkadaş olarak çıktık yola mulakati da geçersek yolumuza devam edicez..komisyon görevlisi olsam şu an ıstanbul guy olan olan biri herhangi bi şehir için tekrardan mülakata kalsa direkt elerim.
-
@Teklif-eğrisi kardeşim iş tabiki önemlide kazanacağın para belli maksimum 3500tl.Yoksa maaş çok olsa tabiki sen haklısında birikim olmaz.İzmirde olsaydın o maaş sana kalırdı hep.İşte benim eleştirdiğim nokta bu.BDDK Murakıbıda değilizki biraz maaşımız çok olsun.Bu konuyu kapattık zannetmiştim.
-
Herkesin hakkında hayirlisi neyse o olsun .hakkımızda şer olarak bildiğimiz şeyde kim bilir binlerce hayır vardır.daha iyi maaş daha iyi kariyer istiyorsak daha çok çalışmamız gerektiğini düşünüyorum.yarın ki sınavda herkese başarılar.
-
@Teklif-eğrisi Aynen diyorum geçen sene istanbul mülakatından elendim Allaha şükür bu sene gene mülakattayım istanbul evet cok pahalı ama ben istanbulu seviyorum ve konyada 2001 den beri yaşıorum ve sıkıldım ha yanlış anlaşılmasın konya güzel şehir ben sıkıldım
KPSS VE MÜLAKATTA HERKESE BAŞARILAR -
@kzxp hımmm, slm
-
sgk kazanan var mı onları ugurlayalım
-
Kazanamayan olarak burdayim
-
Arkadaslar neler yapiyorsunuz? Nasil hazirlaniyorsunuz mulakata? Tahminen mulakat tarihleri ne zaman aciklanir sizce? Yani eylule kadar mulakata girmis olur muyuzz
-
@duranvarlık Bende mülakata çalışmaya başlayan var mı onu merak ediyorum.
-
Mulakat tarihi aciklaninca çalismayi dusunuyorum bence siz de oyle yapin. Üzmeyin kendinizi boş yere. 2-3ay mulakat calışılmaz. Ingilizce calisin muhasebe calisin ne bileyim kaymakamlik a hazirlik yapin cok daha faydali olur
-
@davetsiz Bende sizin gibi düşünüyorum. Şuan zaten ders yüzü görmek midemi bulandırıyor.
-
Bugün bir başlayayım dedim, 1 saat yarım yamalak baktım.Şahsen benim düşüncem de @davetsiz hocamla birebir aynı,aceleci olmaya gerek yok mülakat tarihleri geldikten sonra zaten daha bi istekli arzulu çalışırız gibime geliyor.
-
Mülakata kaldık ama sevinemiyoruz.Çünkü eş dost akraba bunalttı artık her gün tarihi sormaktan.Millet bizden çok merak ediyo.Şunuda biliyorum atanınca maliyede çalışıyorum dediğimiz zamanda küçümseyecekler maliyede herkes zaten uzmanmış diye vergi dairesi mi falan diye buna eminim
-
@zenginmemur Küçümserlerse küçümsesinler. Herkes kendine baksın. Onlar nerede. Bir emeği küçümsemek kadar saçma bişey yok
-
@zenginmemur arkadasim hocamiz dersane de bir sey demisti kendimi hep bunu düşünüp durduruyorum şu gıcık komsulara eşe dosta karşı. Bugun guy olursun hıı hayirli olsun derler yarin müfettişliğe gecersin bizim oğlanı da maliye okutalim derler. Sende bunu düşün: )