İSTANBUL GUY
-
@martini istanbul antalyadan kurum sınavında daha yüksek kapatır bak gör sen
ben de garantiye almak istedim bu saatten sonra bir de gelir mi gelmez mi onu düşünmeyeyim dedim.. -
@davetsiz 85 puan aldiğinizda kurum sinavina nasil hazirlandiniz. Gecmis yil sorulari çok tekrarlamismiydi.
-
@by123 tekrarlamış diyorlar.ben geçmiş yıllar sorularını tamamen bitiremeden zaten sınav gelmişti.benim için hepsi özgündü yani
ben bu seneki gibi kpss ye nasıl çalıştıysam aynı şekilde çalışmıştım sorudan ziyade konu tekrarı -
@davetsiz anladim bende konu agirlikli gidiyorum. Herkesin hakkinda hayirlisi bu saatten sonra.
-
84 puanla İstanbul yazanlardanım sayısına aldandık İzmir'den korktuk. İmeceye bakmaya başlıycam aslında hedefim kpss'ydi takvim sıkışıklığı bizi vurdu hakkımızda hayırlısı
-
79.7 puanla bende İstanbul yazdım artık gelirse kısmet Çıkmış sınav sorularını çalışıyorum böyle sık sorulmuş soruları bir deftere yazıyorum. Konu eksiği gördüğüm yerde anında konuyu açıp çalışıyorum.
-
İstanbulda yaşıyor istanbulu sevmesem de yazdım bide 850 kişi faktörü tabi
-
Merhaba sonuçlar ne zaman açıklanır tahmininiz var mi
-
80.6 ile istanbul yazdım bende arkadaş çevrem orda üniversiteyi orda okudum ama kurum sınavından korkmuyor değilim herkese başarılar
-
85 le başvuruyu kaçırdım !!!
-
@Seigneur 18 günlük başvuruyu kaçırdın ??
-
@Grimmjow benimde 80.661 istanbul
-
@davetsiz evet malesef
-
@yardımcı Çok merak ediyorum gerçekten kaçla kapatacak acaba 77 üstüne çıkmaz diye tahmin ediyorum ama yüksek puanlar yine istanbula toplanmış galiba
-
İstanbul için tahminim 78
-
bana göre de 79
-
Benimde tahminim 79
-
Benim 78.2
-
80,02 puanla ben de İstanbul yazdım arkadaşlar. inşallah küsürat mağduru olmam
-
79.52 ile bende yazdım istanbulu ama küsüratla kaçırmayız umarım 2014 yılında küsüratla kaçırmıştım seçtiğim ili çok kötü bi duygu bi daha o duyguyu yaşamak istemiyorum