Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 2017/2 Personel Alacak
-
@vedhab hocam sebzeleri aldım, güzelce yıkadım, iyi bir karışımla yemek haline getirdim. Ancak bu yemek en iyi nasıl lezzetle yenir o kısmına dair henüz net bir fikrim yok maalesef
-
antimulakat hocam biraz gumruk tasra memurunun calisma şartlarından bahseder misiniz?
mesela calisma saatleri genelde 8-5 midir?
nöbeti de varmış ne sıklıkta nobet tutuluyor? nobeti 24 saat mi oluyor?
işi yoğun mudur, zor mudur ?
akşam beste tam çıkacak derken acil bir is-işlem oluyor mu?
kısacası çocuğu olan bi bayanı zorlar mi bu is? -
@yusufum hocam çalıştığınız pozisyona göre değişir. Örneğin, taşra memurlukta kolcu olursanız kesin nöbete kalırsınız, tescil memuru olursanız nöbete kalırsınız. Bunun dışında büyük çoğunluk 8-17 çalışır. Kapılar yoğundur nerede çalıştığınız önemli. Kapılarda çalışma durumunuz olursa durum biraz değişir.
-
@antimülakat, içinde söyledi: Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 2017/2 Personel Alacak
@yusufum hocam çalıştığınız pozisyona göre değişir. Örneğin, taşra memurlukta kolcu olursanız kesin nöbete kalırsınız, tescil memuru olursanız nöbete kalırsınız. Bunun dışında büyük çoğunluk 8-17 çalışır. Kapılar yoğundur nerede çalıştığınız önemli. Kapılarda çalışma durumunuz olursa durum biraz değişir.
hocam peki ilk bir sene de nöbet tutuluyor mu?
bir de ben göreve ilk eş durumundan 4. bölgede başlamış olsam buradaki göre süremi doldurduktan sonra 4. bölgeden 1. veya 2. bölgeye tayinim çıkma olasılığı yüksek olur mu -
@yusufum yerine göre 3 ay geçici görev bile çıkabilir. Yerine göre hiçbir resmi iş ve işlem dahi yapmayabilirsin. Gümrük ve Ticaret Bakanlığında genel geçici kabuller yoktur. Her müdürlüğün kendi içerisinde bir işleyişi vardır. Yeni gelen müdüre göre de mevcut durumun tam tersi uygulanabilir.
-
mülakat açıklandı mı
-
@antimülakat
Hocam ilan ne zaman gelir ki gelirse gümrük memurluğu 83.9 a düşer mi ki? Ya da yeri burası değil ama sormak istiyorum merkezi atama bu puana gelir mi ki ? -
@rlg hocam ilanın gelme ihtimali var ama mühendislik, kimyager, istatistikçi kadrolarına olabilir 2018/1 için.
-
@antimülakat
Gumrukten iktisat bölümüne gelme ihtimali yok yani -
@antimülakat
Merkezi atama ongotunuz nedir peki çoğunlukta tutturuyorsunuz çünkü. -
@rlg hocam tarih olarak Nisan gibi gelecektir ilan tam emin olmamakla birlikte iibf olmayacağını düşünüyorum. Merkezi atama için ümit içinde bekleyelim hocam. Kadro sayıları ve sıralama açıklansın da ona göre konuşalım.
-
@antimülakat
Peki -
Antimulakat hocam var mi bi haber bi gelisme... firtina oncesi sessizlik mi burdaki firtina sonrasi mi herkes suspus...
-
@yusufum bakanlık fena uykuda kardeşim. Her konuda derin bir sessizlik hakim. Daha doğrusu yükselme sınavları hakim. Mart ayında kurum yükselme sınavları var. Bir kaç ay onunla uğraşılır gibi.
-
@Antimülakat hocam alim olacak mı duyumunuz var mı son durum nedir.
-
@rlg bekliyorum hocam ama 2018/1 iibf dışı gelebilir.
-
Yeni 40 kisilik ilan cikmis diyolar nerde ilan ben goremedim
-
@antimülakat İİBF dışı derken memur alımı harici alım mı olur ?
-
@yusufum, içinde söyledi: Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 2017/2 Personel Alacak
Yeni 40 kisilik ilan cikmis diyolar nerde ilan ben goreme
Mühendis tekniker vs ..https://personel.gtb.gov.tr/duyurular/tc-gumruk-ve-ticaret-bakanligi-aciktan-personel-alim-i̇lani
-
@antimülakat
O vakit Kader de GTB yok derim gayrı boynumu bukerim