Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
-
@piraye ya zaten Ocak tan sonra da olacaksa bilin ki meselenin soruşturmaların uzaması, başkan vs ile alakası da yok daha sıkıntılı durumlar vardır. Bu yüzden ben ümidi keserim artık kurumdan o dönem gelirse. MSB de ayrıyaten bekleyen sürecim de var ki o daha beter çünkü soruşturma belgelerini mart ayında verdik mayısa 5 de mülakat oldu hala belli olan bir mesele yok yaklaşık 40 gün önce arayıp eğer olumlu olursa gelir misiniz diye sordular ilk başta trol zannettim herhalde dalga geçiyorlar diye başka arananlar da varmış bir de telefonlar sanal telefon yani bizi arayan numaralar tam msb tarzı Bir de yeni işe girdiğimi de hemen öğrenmişler sürekli takip yani ilginçler hakikaten. Korkum oranın önce belli olması keşke SPK önce belli olsa da ona göre pozisyon alsak.
-
@oguzhan24 msb daha önce belli olursa gider çalışırsın hocam spk mülakatında sorun olur mu?
-
@piraye ya yok insanlara ayıp oluyor istemiyorum gidip başkasının hakkını yemek. Asıl gönlümde yatan spk şimdi ikisi de olacaksa spk olsun isterim ama riske de atamam önce msb belli olursa bu sefer 40 tane hikaye anlat rahatsız durum yani bir de muvaffakatname vermekte en çok zorlayan kurumlardan biriymiş galiba göndermez pek dışarı diyor zaten cep telefonu bile yok çalışanların sanal telefon.
-
gel vefasız gel insafsız çağırmazdım acil olmasa...
-
MSBde de elenmişim hayırlı uğurlu olsun hayır soruların hepsini cevapladım ve doğru tek memur sorusunu bilemedim hukuktan bu yani? Ne diyeyim herhalde spk da çağırmayacak boşuna umut bağlamayayım yazık ya neyse....
-
@oguzhan24 vardir elbet bunda da bir hayır.
-
@oguzhan hocam olmadı mı hayırlısı olsun tüm gemileri yakma hemen dur bakalım Allah büyük...
-
@piraye ya haklısınız da zoruma gidiyor sevmediğim bir bölümde okudum ailem yüzünden yetmedi ingilizce okudum bir sürü fırsat vardı teptip salak gibi sonra git kpss de derece yap 1 hafta çalışma ile smmm staj ver bddk ya sadece 20 gün baktım ortalama günde 4 saat falan spk hakeza aynı takasbankta sınavda 3. Ol mülakatlar kötü geçmesin terbiyesizlik etme hak yeme sonra 2 yılını harca reva mı bu. Ne zaman iyi bir hedefim olsa olmuyor en son patlıyor öyle ki bana göre değil bu işler nasibimde yok galiba. Hayırlısı deyip bekleyeceğim artık.
-
Olur olur hepsi olur tam pes etmisken en güzeli olur insaAllah. En azindan puanin iyi merkezi de atanir yoluna devam edersin hocam kurum ici yükselirsin. Şöyle düşün benim atanmaya puanim yetmiyo bak sen yine iyisin hocam
-
@ebruuu benim puan 2016 yalnız artık geçerliliği yok sıkıntı yok ya benim gerçek üzüntüm genele yapılan kendim için sadece harcadığım zamana üzülüyorum değmez diye parası da makamı da umrumda değil samimiyim bu konuda. Ama zaman geri gelmiyor ya o biraz koyuyor insana.
-
@oguzhan24 A grubu mu hocam senin puan ?
-
@ebruuu evet
-
@oguzhan24 hocam sana sunu anlatayim belki moral olur o zaman. Benim bir is arkadasim vardi kizin tabi kpss yds puan falan cok iyi ama yerlesemedi . Neyse 2 yil gecti puanin suresi bitecek kpss sinavina girdi tekrardan gecen yil. Calismadigi icin puani yuksek gelmeyecekti yerlesemem artik diyordu. Tabi unuttugu bir sey vardi sinav sonuclari aciklanana kadar puani hala gecerliydi ve bu sürecte de bir ilan yayinlandi ve son basvurdugu yerde ise basladi. Senin de elinde bir tek spk kaldi sanirim hocam insaAllah o olur.
-
@oguzhan24 hocam sakin ol. İnşallah hak eden girer. Elbette torpili olanların yatacak yerleri yok. Ben iki defa denetmenlikten olmak üzere sadece vdk'dan 4 kere elendim. Mülakat komisyon başkanı pişkin pişkin her maliye bölümünü bitireni buraya mı alıcaz dedi. yani elenmek bir yana bir de üstüne seninle dalga geçiyorlar. Ama Allah'tan başka kendi emeğimden başka kime güveneyim. Sen de dayanabiliyorsan öyle yap. sabret.
-
Biz surada hak yemeyelim diye bekleyelim taseron memur olsun. Sonra bu ülke neden gelismez ? Biz daha guvenlik sorusturmasi bekleyelim aylardir.
-
@ebruuu, içinde söyledi: Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
Biz surada hak yemeyelim diye bekleyelim taseron memur olsun. Sonra bu ülke neden gelismez ? Biz daha guvenlik sorusturmasi bekleyelim aylardir.
:))dogru söze ne denir . Taseron olsaydiniz coktan kamuya atanmistiniz . siz de boyle ugrasin durun . Hic kafa calismiyo bizde
-
Taşeron olmak için bile torpil dönüyor memlekette. Bizi taşeron almaları bile zor bu haliyle. Ben daha kötüsünü söyleyeyim o zaman. Taşeron firmadan bile birilerini tanımak lazım yani
-
Zor zamanlar bunlar, Allah yardımcımız olsun. @oguzhan24 emin ol hocam bi o kadar yaşanmışlık ta biz de var, yani anlatacak o kadar şey var ki. Emeğimizle duamızla tevekkülle başvurup sonucunu bekliyoruz ve bunu böyle yaptığımız için bazıları tarafından eleştiriliyoruz bile. Maalesef aksini yapan, kuldan medet uman, torpil ile kadroyu kapanlar, yıllarca haram para kazanarak çoluğunun çocuğunun ve kendi geleceğini başkasının rızkı üstüne kuran insanlar, kendilerini akıllı addediyorlar. Sizin anlayacağınız haram yemek moda olmuş. Bizi kurtaracak duadır, Allah fırsat vermesin bunlara. Yunus Emre ne demiş, 'Sen doğru ol, eğri belasını bulur.'
-
@ebruuu Allah senden razı olsun umarım olur ama ben baya baya ümidi kestim artık olursa hiç beklemediğim için daha çok sevinirim olmaz ise de çok takmam bu akşam japonyadaki üniversiteleri ve imkanlarını şartlarını araştırdım artık hayırlısı.
-
@shady1 @ebruuu arkadaşlar mesele biraz traji komik tabi ama taşeronluk da bu ülkede ayrı bir vicdansızlık bir ara taşeron vatandaşın birinin meşhur videosu vardı tanımlayan gerçekten öyle. Allah onlara da sabır versin ki bence eğer hak ise devlet memuru ya da özel şirket personeli ne ise olsunlar yeter ki hakları yenmesin. Tabi sizin düşüncenizi de anlıyorum ama herkesi kendi şartlarında değerlendirmek en doğrusu bir o kadar da zoru. Herkesten Allah razı olsun iki gündür mental olarak destek verdiniz. Ben dediğim gibi artık kafada sildim sayılır bu saatten sonra olursa rahmet olmaz ise hiçbir şey benim için yaşandı bitii olur sadece. Size de gönlünüze göre versin Rabbim.