Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
-
@oguzhan24 Hocam Ahmet Hocanın koç grubunu online alabilirsin Fiziksel kursları hakkında bilgim yok ama seviyen ve önceki YDS puanınla bence koç grubu iyi olabilir
-
@piraye online eğitimler ne kadar faydalı olur, bir de ne kadar takip ederim açıkçası bilemiyorum. Öteki yandan bir taraftan içimden hiç para vermek gelmiyor ama bir yandan da bağlayıcılığı olur diye düşünüyorum tam karar veremedim. 2000 tl de çok para arkadaş Çok sağolun güzel fikirleriniz için.
-
@oguzhan24 yds için kursa gitmenize hiç gerek yok boşuna hem paranıza hem de zamanınıza yazık internette yds çözüm teknikleriyle ilgili bir sürü kaynak var onlara bakın elinizde iyi bir ingilizce sözlük varsa onu baştan aşağı kitap gibi okuyun zaman buldukça 5 sayfa 10 sayfa şeklinde. bir de şimdiye kadar yapılan yds kpds sınavlarına bakın hangi kelimeler daha çok kullanılıyor vs. diye ne kadar çok kelime bilirseniz o kadar çok başarılı olursunuz ydsde inanın bana bunları yaparsanız min 80 alırsınız
-
@gerha Allah razı olsun aslında nasıl çalışacağımı biliyorum asıl mesele artık sınava hazırlanmak vs ağır geliyor daha doğrusu artık 2 sene önceki motivasyonum yok. Kendimi bir yere bağlayalım diye kurs düşündüm hem bu arada ders dinlerken biraz kalıcı olur vs. Ama bakınca da ciddi para kaybı gibi geliyor 35 kişilik sınıf çok kalabalık nasıl bir eğitim olur bilmiyorum. Ama herkes de akın için gerçekten iyi diyor. Bir türlü kestiremedim. Bugün bir arayıp 1 haftalık ders için deneme isteyeyim izin verirlerse ona göre bakayım diyorum.
-
@oguzhan24 hocam zaten çoğumuz bağlayıcılığı olsun diye istemeye istemeye para verip ders alıyoruz. Ben yine de Ahmet Hoca'nın online dersine en azından demo olarak katılmanızı öneririm. Daha net karar vermenize yardımcı olur
-
@oguzhan24 5 puan icin sinava girme derim. Sonucta 75 puan cok iyi bir puan 80 alsan kesin yerlescek misin bence once bunu düsun sizin bölümde min 80 istiyorlarsa bilemem. Tekrar kesin girerim dersen de evde calis parayi da bir guzel ye derim
-
Sonuclar o kadar gec aciklaniyor ki basvurdugum yerleri unutuyorum. Aciklansin artik yaaa spk da abartti
-
@ebruuu Ya aslında 80 yds manasında ingilizce bildiğimizi kanıtlayabildiğimiz tek sınır araştırma gör. için de kurumlar için de aşağısı eeehh işte gibi oluyor zaten az çok konuşabiliyorum asıl mesele kelime öğrenip kendimi geliştirmek ama bunu yaparken aradan yds yi çıkartayım dedim hatta Toefl dı asıl hedef ama toefl için kurslar çok pahalı ve onlar da güven vermiyor tek avantajı bire bir ders yapıyor olmaları. Neyse böyle giderse kayıt olmayacağım gibi zaten :))) çook teşekkürler herkese değerli fikirleriniz için.
-
yok mu bi duyum, haber, tanıdık bilgisi alan Artık gönderilerde konu SPK bile değil o derece
-
@piraye ben en son gpas kongresinde Vahdettin Ertaş' ı görüp sormuştum. Bu kadar uzayacağını biz de sanmıyorduk ama az aldı bir iki haftaya belli olur demişti. Bu ikinci haftası Ben aralık ayında olacağını tahmin ediyorum.
-
@JBSay sağol hocam... Peki daha önce mülakata giren arkadaşlar liste açıklandıktan tahmini ne kadar süre sonra olur mülakat?
-
@piraye Daha önce spk da girmedim ama diğer kurumlar ve spk nın önceki tarihli ilanları baz alınırsa 1 hafta içinde yapılır yani haftaya liste açıklasalar 1 hafta sonrasına çağırırlar en fazla 1 hafta içinde belli olur hatta geçen senelerde mülakat yapıldığı akşam sonuçlar ilan edilmiş. İnşallah haftaya belli olur tarihler en geç 15 Aralık tarhine kadar biter bu işkence artık olumlu olup olmamasında da değilim belli olsun yeter. Izdırap resmen( ama tabi içimden bir ses ne olur olumlu olsun diyor :)))) Herkes hakkında hayırlısı olur inşallah.@JBSay eyvallah bilgiler için.
-
Dostlar. Ocaktan önce beklemeyin, yeni başkan belirlendikten sonra olacak muhtemelen duyumlar bu yönde
-
Kendileri kaybeder
-
Burda herkes baskanin kankasi mi yahu
-
Başkan mütevazi biri olması sebeiyle bir ortamda denk geldiğinde soru sorup gayet net cevap alabiliyorsun. Ne yazık ki halk olarak sürekli tersleyen, ulaşılamayan vs bürokratlara mağruz kaldığımızdan gözümüzde büyütüyoruz bazı şeyleri.
-
Alim yapmayacaklarsa yapmasinlarda en azindan belli bir tarih verseler mulakat icin biz de burada bugün mu yarin diye beklemesek.
-
@Shady1 ahaha hocam dimi atanmadan kanka oldu herkes adamla piglet vardı onun da bir akrabası mı arkadaşı vardı kurumda o belki sağlam bir duyum almıştır:)
-
@criminalawyer diyorsa ocak diye bence doğrudur
-
@oguzhan24 onun duyum kaynağı nedir hocam?