Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
-
@JBSay Ataşehire taşınacak orası da istanbul'un en pahalı yeri. Maaşları biraz yükseltseler keşke orada tek maaşla geçinmek zor olacak.
-
@arya aynen öyle ama maaş konusunda değişim olacağını ben şahsen beklemiyorum. Şuan hali hazırda kamudayım ve 666 sayılı khk dolayısıyla personel arasında ciddi maaş farkı var...Konu kaç kere bimer-kdk-mahkemelik oldu ama ne yazık ki çözülmesi için kanun çıkması gerektiği kararı çıktı. Kurum kendi insiyatif almadığı sürece çok zor.
-
@aliveli mülakatla ilgili daha detaylı bilgi verebilir misin var mı spk da çalışan ya da daha önce spk mülakatına girmiş olan tanıdıkların bilgi bulmak çok zor oluyo maalesef:(
-
@piraye diğer mülakatlardan başlı başına ayıran birşey yok sadece 40 dakika civarı olan süresi ile ayrılıyor. Soru sayısı daha fazla yani sizi daha fazla konuşturup tanımaya çalışıyor.
-
@aliveli 40dk ne konusacaz biz hocam naptin
-
@Mimar mülakat kosyonu düşünsün onu siz sakince sorulara cevap verin.
-
40 dakika mı hey maşallah valla 40 dakika olduğuna göre konuşmamıza müsade edecekler anlamına geliyor zira daha önce girdiğim bi mülakatta lafı adayların ağzına tıkmışlardı.Bu açıdan iyi birşey aslında. Neler soruluyor @aliveli önem verilen bir nokta var mı?
-
Uzun olması bencede iyi.. ilk 5 dk heyecanın geçmesi alışma süresi derken hop mülakat bitiyordu. Şimdi geniş geniş rahat rahat sorsunlar iyice tanısınlar bilsinler..
-
@piraye bol bol konuşabiliyorusunuz endişe etmeyin. Sorular alanınızla ilgili, ezberden ziyade yoruma sevk eden nitelikte.
-
Arkadaşlar merhaba bir konuda uyarıda bulunmak isterim. Güvenlik soruşturması formunu oldukça dikkatli ve formatını bozmadan doldurun. Formu doldurdum evrakları posta ile gönderdim. Biraz önce aradılar hatalı olmuş yeniden göndereceksin diye. Hata ise form üzerindeki bir bölümde hakkınızda verilmiş bir mahkumiyet kararı var mı kısmına alt kısımdaki var i silip sadece yoktur yazmam. O yüzden yarın acil posta ile göndereceğim. İnşallah yetişme sıkıntısı olmaz.
-
@JBSay Ben de öyle yapmıştım haydaa şimdi bir daha mı göndereceğiz. Ya hayır o zaman adam gibi düzgün format ile gönderilip yanına nereye ney nasıl yazılacak bilgilendirseler.
-
Başka kurumlar da istemişti önceden onlarda hiç böyle sıkıntılar olmadı
-
@oguzhan24 bugun aradılar yetişemedim sonra ben aradım öyle söylediler. Aramadılarsa sıkıntı yoktur ama içim rahat etsin diyorsan yarın bir ara formu gönderdim bir hata sıkıntı var mı de varsa söylerler. Sonra son dakika bu eksik yeniden vs derler yetişmeyebilir.
-
Dostlar selamün aleyküm;
Burada SGK Denetmen Yrd. kazanıp, SPK kazandıktan sonra feragat edecek olan dostlar var mıdır?
-
Arkadaşlar kurum ile görüştüm biraz önce belki başka soranlar da olmuştur mülakatlar büyük ihtimalle soruşturmadan sonra olur dediler
-
@oguzhan24 ne zaman bitiyomus yani sorusturmalar hocam
-
@Mimar hocam onu kimse bilemez ama max 2 ay sürer diye düşünüyorum sonrası mülakat kolay o iş de max 1 hafta
-
@oguzhan24 80kisinin soruşturması 2ay mi surer biraz uzun geldi sanki hocam
-
@Mimar maximum dedim ki diğer kurumlarda 4 5 ay bekleyen arkadaşlar var forumda normal yani inşallah daha az sürer ama zannetmiyorum BDDK da adam lazım acil falan dediler mülakat yapılalı bir ay oldu daha yeni güvenlik soruşturması için belge istendi daha da başlamadı bir de mülakat sonuçları hala belli değil o yüzden zaman kavramını unutun bence. Ben de sizin gibi bakıyordum usul yöntem vs için ancak ülkemizde mantık aramak çok da mantıklı değil malesef.
-
@oguzhan24 sırf bu yazdıklarım için beni kurumlara almayacaklar Ama dayanamıyorum yanlış varsa. Zaten özelde çağırmıyor ne olacak bu halimiz.